تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
فلاحت‌پیشه‌ می‌گوید مصاحبه اخیر پزشکیان با خبرنگار آمریکایی نشان داد دولت ایران برای مذاکره آمادگی دارد

هدف نتانیاهو عرفی‌کردن جنگ با ایران است

حشمت الله فلاحت پیشه، تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: هدف نتانیاهو عرفی کردن جنگ با ایران است. او سعی می‌کند به گونه‌ای حمایت آمریکا را داشته باشد تا با ایران رفتاری شبیه عراق ۱۹۹۱ تا ۲۰۰۳ شود یعنی هر از گاهی آمریکا و اسرائیل اقداماتی را علیه ایران به بهانه‌های مختلف انجام دهند تا ایران نتواند قدرت بازدارندگی و توسعه صنایع حساس خودش را بازیابی کند.

کد خبر: ۱۸۶۸۷۰
۰۹:۱۳ - ۱۸ تير ۱۴۰۴

هدف نتانیاهو عرفی‌کردن جنگ با ایران است

دیدارنیوز: یک تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: ترامپ از واقعیت توان بازدارندگی ایران آگاه است و تلاش می‌کند با دیپلماسی به این جنگ پایان دهد.

از یک هفته پیش موضوع سفر نتانیاهو به واشنگتن برای دیدار با ترامپ موضوع اول تحلیل رسانه‌ای و کارشناسان سیاسی بود؛ این دیدار بالاخره برگزار شد، اما برخلاف بسیاری از پیش بینی‌ها، خروجی دهان پرکنی نداشت. درست ساعاتی قبل از این دیدار مصاحبه مسعود پزشکیان با رسانه آمریکایی منتشر شد که هر چند انتقاد و هجمه تندرو‌ها به رئیس جمهور را در پی داشت، اما به اعتقاد بسیاری از کارشناسان، این مصاحبه سایه سنگینی بر دیدار نتانیاهو با ترامپ در کاخ سفید انداخت و محور‌ها و موضوعات آن را تغییر داد.

حشمت الله فلاحت پیشه در گفت‌و‌گو با نامه نیوز درباره خروجی دیدار ترامپ و نتانیاهو گفت: هدف نتانیاهو عرفی کردن جنگ با ایران است. او سعی می‌کند به گونه‌ای حمایت آمریکا را داشته باشد تا با ایران رفتاری شبیه عراق ۱۹۹۱ تا ۲۰۰۳ شود یعنی هر از گاهی آمریکا و اسرائیل اقداماتی را علیه ایران به بهانه‌های مختلف انجام دهند تا ایران نتواند قدرت بازدارندگی و توسعه صنایع حساس خودش را بازیابی کند. در مقابل ترامپ با اعلام پایان برنامه نظامی-هسته‌ای ایران سعی می‌کند موضوع عملا به همین جا ختم شود.

وی با بیان اینکه ترامپ علاقه دارد نام او به عنوان پیروز جنگ ۱۲ روزه بین ایران و اسرائیل مطرح شود، افزود: ترامپ می‌داند اگر جنگ دیگری علیه ایران انجام شود این جنگ تبدیل به انتحاری‌ترین جنگ تاریخ خواهد شد. ایران در جنگ اول به امید احیای مذاکره، نبرد را انتحاری نکرد و بخشی از قابلیت موشکی با توان ویرانگری بالای خودش را به کار نگرفت.

این استاد دانشگاه یادآور شد: اگر جنگ دیگری شکل بگیرد پایان هر گونه دیپلماسی است و طبیعتا یک جنگ ویرانگر انتحاری اتفاق می‌افتد. از این رو ترامپ می‌خواهد وضعیت آتش بس کنونی را به بستری برای دیپلماسی و مذاکره تبدیل کند. از این رو او گفت من به دنبال پایان دادن به تحریم‌های ایران هستم.

وی افزود: اگر یک بنیان قابل اتکایی برای مذاکره شکل بگیرد به همان میزان از جنگ دور خواهیم شد. طبیعتا هیأت‌های ایرانی و آمریکایی ملاقاتی را خواهند داشت که اگر این ملاقات تبدیل به یک برنامه عملیاتی برای تنش زدایی شود احتمالا بروز شرایط جنگی تا حدود زیادی در منطقه از بین خواهد رفت.

این تحلیلگر مسائل سیاست خارجی درباره مصاحبه اخیر رئیس جمهور با رسانه آمریکایی گفت: مصاحبه اخیر پزشکیان با خبرنگار آمریکایی نشان داد دولت ایران برای مذاکره آمادگی دارد؛ انتشار متن این گفت‌و‌گو قبل از دیدار نتانیاهو با ترامپ تا حدی زیادی تعبیری را که تحت عنوان «بزم پیروزی نتانیاهو و ترامپ» از آن یاد می‌شد بر هم زد، چون ترامپ بعد از دیدار با نتانیاهو سعی کرد طوری صحبت کند که ایرانی‌ها را تحریک نکند، چون او از واقعیت توان بازدارندگی ایران آگاه است و تلاش می‌کند با دیپلماسی به این جنگ پایان دهد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار بیشتر
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی