تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
رئیس دیوان عالی کشور اعلام کرد

حمله اسرائیل به زندان اوین جنایت جنگی است

محمدجعفر منتظری، رئیس دیوان عالی کشور اعلام کرد که حمله اسرائیل به دادسرا و ندامتگاه اوین، مصداق بارز جنایت جنگی است.

کد خبر: ۱۸۶۸۵۷
۱۷:۳۶ - ۱۷ تير ۱۴۰۴

حمله اسرائیل به زندان اوین جنایت جنگی است

دیدارنیوز: رئیس دیوان عالی کشور گفت: حمله اسرائیل به دادسرا و ندامتگاه اوین مصداق بارز جنایت جنگی است.

جلسه هیئت عمومی دیوان عالی کشور با حضور حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری و قضات عالی رتبه دیوان عالی کشور و حجت الاسلام سید محسن موسوی نماینده دادستان کل کشور در روز سه‌شنبه ۱۷ تیرماه برگزار و به پرونده اصراری- حقوقی رسیدگی شد.

 منتظری در نطق پیش از دستور جلسه با تسلیت ایام شهادت سید و سالار شهیدان و هفتاد و دو تن از یاران باوفای آن حضرت، یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی خاصه شهدای تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی را گرامیداشت.

وی با تسلیت شهادت فرماندهان سپاه، دانشمندان هسته‌ای و جمعی از مردم عزیزمان از جمله زنان، کودکان و سالمندان در تجاوزوحشیانه رژیم اسرائیل به ایران اظهار داشت: مردم ایران پرورش یافته نهضت عاشورا و مکتب امام حسین (ع) هستند این رژیم فکر می‌کند با این اقدامات می‌تواند به اهداف شوم خود برسد در حالی که در مکتب ما شهادت در راه نیل به سعادت، افتخار و عزت است.

رئیس دیوان عالی کشور افزود: فکر، راه و مسیر دانشمندان بزرگوار هسته‌ای و سرداران رشید اسلام برای ما ماندگار است و هر قطره خونی که از ملت ما بر زمین بریزد مسئولیت ما را که بازماندگان شهدا هستیم بیشتر می‌کند و ان‌شاءالله خداوند به ما توفیق دهد به وظایف و تکالیف خود در این شرایط حساس و سرنوشت ساز عمل کنیم و موجبات رضایت خداوند متعال و حضرت ولی عصر (عج) را فراهم کنیم.

منتظری با اشاره به حمله ددمنشانه رژیم جعلی اسرائیل به دادسرا و ندامتگاه اوین این اقدام را مصداق بارز جنایت جنگی و در تعارض با حقوق بین‌الملل دانست بر پیگیری حقوقی این مهم توسط مجامع بین المللی تاکید کرد ویاد و خاطره شهدای دادسرا و ندامتگاه اوین به ویژه شهید علی قناعت کار معاون فقید دادستان تهران و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۳۳ (شهید مقدس) را گرامی‌داشت.

وی در پایان خاطر نشان کرد: رهبر عزیز و حکیم انقلاب در کمینگاه و مرصاد است و تحرکات دشمن را دقیقا رصد و مدیریت می‌کند و خداوند متعال وجود مبارک ایشان را تا ظهور امام زمان (ع) به سلامت دارد.

در ادامه این جلسه پرونده‌ای با موضوع احراز وقوع بیع و اثبات مالکیت نسبت به موضوع مبایعه نامه مربوط به شعبه ۱۴ دادگاه تجدیدنظر استان مازندران به جهت اختلاف با شعبه سوم دیوان عالی کشور در هیئت عمومی مطرح شد و پس از بحث و تبادل نظر قضات شعب حقوقی در نهایت با اکثریت اعضای حاضر، رای شعبه سوم دیوان عالی کشور مبنی بر عدم پذیرش دعوا به جهت وقفی بودن زمین مورد معامله مورد تائید قرار گرفت.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها