تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
هفدهمین اجلاس سران اکو

پزشکیان عازم «خانکندی» جمهوری آذربایجان شد/ فرصت‌های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی

مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری برای شرکت در هفدهمین اجلاس سران کشورهای سازمان همکاری‌های اقتصادی (اكو) عاز شهر «خانکندی» جمهوری آذربایجان شد.

کد خبر: ۱۸۶۶۵۸
۰۹:۴۹ - ۱۳ تير ۱۴۰۴

پزشکیان عازم «خانکندی» جمهوری آذربایجان شد/ فرصت‌های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی

دیدارنیوز: رئیس جمهور به دعوت رئیس جمهوری آذربایجان و به منظور شرکت در هفدهمین اجلاس سران کشورهای سازمان همکاری‌های اقتصادی (اكو) با بدرقه رسمی محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور و حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قمی، معاون امور بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری عازم این کشور شد.

مسعود پزشکیان، صبح امروز جمعه، به دعوت رئیس جمهوری آذربایجان و به منظور شرکت و سخنرانی در هفدهمین اجلاس سران کشورهای سازمان همکاری‌های اقتصادی (اكو)، عازم شهر خانکندی این کشور، محل برگزاری این نشست شد.

رئیس جمهور در جریان این سفر، علاوه بر سخنرانی در نشست سران اکو، دیدارهایی نیز با برخی روسای دولت‌های شرکت کننده در این اجلاس خواهد داشت.

اجلاس اکو فرصتی برای ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک در راستای منافع منطقه‌ای است

رئیس جمهور اجلاس سران کشور‌های سازمان همکاری اقتصادی (اکو) را فرصتی برای تبادل‌نظر در زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی و همچنین ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک در راستای منافع منطقه‌ای دانست.

مسعود پزشکیان پیش از عزیمت به جمهوری آذربایجان به منظور شرکت در هفدهمین نشست سران کشور‌های سازمان همکاری اقتصادی (اکو)، درباره هدف خود از این سفر گفت: این سفر در چارچوب روابط سه‌جانبه میان ایران، ترکیه و پاکستان تعریف شده و نخستین گام در همکاری‌های منطقه‌ای میان ۱۰ کشور محسوب می‌شود. کشور‌هایی نظیر آذربایجان، ترکمنستان، افغانستان، ازبکستان، تاجیکستان و قزاقستان نیز در این برنامه شرکت دارند.

رئیس جمهور افزود: هفدهمین اجلاس اکو در جمهوری آذربایجان برگزار می‌شود و ۱۰ تن از رؤسای جمهور و مقامات عالی‌رتبه کشور‌ها در آن حضور خواهند داشت. این نشست فرصتی برای تبادل‌نظر در زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی و همچنین ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک در راستای منافع منطقه‌ای است.

پزشکیان با تاکید بر اهمیت گسترش روابط منطقه‌ای خاطرنشان کرد: امید می‌رود این سفر، علاوه بر تقویت تعاملات سیاسی، زمینه‌ساز بهبود وضعیت منطقه، ایجاد صلح و ثبات و افزایش همکاری میان کشور‌های همسایه باشد، چرا که هر اندازه هماهنگی و همراهی بین کشور‌های منطقه بیشتر شود، به همان نسبت طمع دشمنان در ایجاد ناامنی کاهش خواهد یافت.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها