تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
توضیحات سخنگوی وزارت دفاع درباره ساماندهی پهپاد‌ها در ایران

پهپاد‌ها باید مجوز پرواز بگیرند

سردار رضا طلایی‌نیک، سخنگوی وزارت دفاع درباره جزئیات لایحه ساماندهی پهپاد‌ها در ایران گفت: پهپاد‌ها باید مثل خودرو با اخذ سند مالکیت از پلیس همراه باشد و مجوز پرواز را هم از سامانه سازمان هواپیمایی کشوری دریافت کند. همچنین تولید بومی پهپاد‌ها هم در این قانون، تعیین تکلیف شده است.

کد خبر: ۱۸۶۵۴۵
۱۶:۱۲ - ۱۰ تير ۱۴۰۴

پهپاد‌ها باید مجوز پرواز بگیرند

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت دفاع درباره جزئیات لایحه ساماندهی پهپاد‌ها در ایران که در مجلس شورای اسلامی تصویب شده است، توضیحاتی ارائه کرد.

سردار رضا طلایی‌نیک در گفت‌وگویی تلویزیونی با بیان اینکه کشورمان نیازمند قانون جامع برای توسعه صنعت و به‌کارگیری مناسب پهپاد‌های فناورانه است، اظهار کرد: پهپاد‌ها علاوه بر کارآیی در زمینه توسعه کسب و کارها، آسیب‌پذیری‌هایی هم در حوزه ایمنی و امنیتی دارند که در جریان جنگ ۱۲ روزه دشمن از این خلاء نظارت و راهبری موثر در کشور سوءاستفاده زیادی کرد.

وی افزود: از جمله ابزار‌هایی که دشمن صهیونی در داخل کشور برای ضربه‌زدن به امنیت مردم، مناطق مسکونی و بخش‌های خاصی از کشور از آن استفاده کرد، پهپاد‌های غیرنظامی با کاربرد نظامی بود، چون نظام قانونی و ساختاری مسلط بر صنعت و به‌کارگیری پهپاد‌ها در کشور وجود نداشت. این امر از دغدغه‌های بخش‌های نظامی و نیز اجرایی کشور بود. لایحه‌ای که مجلس در این زمینه تصویب کرده با اقدامات سپهبد شهید محمد باقری از سال ۱۴۰۲ در دستور کار دستگاه‌های اجرایی و امنیتی کشور قرار گرفت و با کمک ۲۱ دستگاه و مرجع دولتی و غیردولتی این لایحه تهیه شد.

سخنگوی وزارت دفاع یادآور شد: ۴۰ حکم مهم در قانون ساماندهی پهپاد‌ها در مجلس به تصویب رسید و در اجرای آن هم ۱۴ دستگاه دولتی و قضایی و ۷ دستگاه امنیتی و دفاعی نقش خواهند داشت. هدف از اجرای این قانون استفاده مفید و بهینه برای رفع نیاز‌های کشور است و نیز اینکه الزامات و نظارت‌های موثر برای تامین امنیت عمومی مردم و کشور و رعایت استاندارد‌های ایمنی برای نحوه استفاده از پهپادها، رعایت شود.

سردار طلایی‌نیک تاکید کرد: با این قانون، مشخص می‌شود پهپاد‌های غیرنظامی چه نوع پهپاد‌هایی هستند تا همه دستگاه‌ها بتوانند طبق فهرست قانونی در زمینه دادن مجوز به بهره‌برداران و ذی‌نفعان عمل کنند. همچنین با این قانون بر فرایند ساخت و نظام بهره‌برداری از پهپاد‌ها و همچنین واردات و صادرات آنها نظارت می‌شود.

معاون وزیر دفاع یادآور شد: پرواز پهپاد‌ها در حریم هوایی کشور که هواپیما‌های باسرنشین عبور می‌کنند ممنوع و جرم‌انگاری شده است. اما در ذیل حریم هوایی کشور پهپاد‌ها می‌توانند با محدوده‌هایی که مشخص می‌شود پرواز کنند. همچنین همه پهپاد‌ها یک سامانه رهگیری دارند و مدام رصد و پایش می‌شوند تا از تداوم وضعیت نابه‌هنجاری که دشمن از آن برای ضربه به امنیت کشور استفاده کرد، جلوگیری شود.

وی ادامه داد: پهپاد‌ها باید مثل خودرو با اخذ سند مالکیت از پلیس همراه باشد و مجوز پرواز را هم از سامانه سازمان هواپیمایی کشوری دریافت کند. همچنین تولید بومی پهپاد‌ها هم در این قانون، تعیین تکلیف شده است.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر