تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

حق‌وردی: ادامه عضویت در NPT به ضرر کشور است

حسین حق‌وردی، نماینده مجلس، عضویت ایران در معاهده NPT و رعایت پروتکل‌های الحاقی در چنین شرایطی را به زیان کشور عنوان کرد.

کد خبر: ۱۸۶۱۵۱
۱۴:۵۳ - ۰۲ تير ۱۴۰۴

حق‌وردی: ادامه عضویت در NPT به ضرر کشور است

دیدارنیوز: حق‌وردی نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس عضویت ایران در معاهده NPT و رعایت پروتکل‌های الحاقی در چنین شرایطی را به زیان کشور عنوان کرد.

حسین حق‌وردی نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی با انتشار بیانیه‌ای، حمله آمریکا به سایت‌های هسته‌ای صلح‌آمیز ایران را نشانه ناتوانی نهاد‌های بین‌المللی دانست و تأکید کرد: ادامه عضویت ایران در معاهده NPT و رعایت پروتکل‌های الحاقی در چنین شرایطی به زیان کشور است.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

باسمه تعالی

جنایت سبوعانه رژیم آمریکای جهانخوار در حمله به سایت‌های هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان در فردو، نطنز و اصفهان، قبل از هر چیزی ناکارآمدی و ناتوانی سازمان‌های عریض و طویل بین‌المللی را خاطرنشان می‌سازد، ایران اسلامی در حالی مورد حمله جنایتکاران بین‌المللی قرار می‌گیرد که رسماً عضو NPT بوده و آژانس انرژی اتمی بار‌ها صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های کشورمان را مورد تأیید قرار داده است. 

این تجاوز آشکار دقیقاً در راستای حمایت همه جانبه از تجاوز ددمنشانه و جنایتکارانه رژیم صهیونیستی و نجات این رژیم کودک‌کش صورت گرفته است، در چنین شرایطی قطعاً ادامه عضویت در NPT و رعایت پروتکل‌های الحاقی به ضرر کشور است؛ مجلس شورای اسلامی ضمن مشورت با سطوح عالی تصمیم‌گیری کشور، بهترین تصمیم را نسبت به این تجاوز خواهد گرفت. 

حفظ تمامیت ارضی، تأکید بر ارتقای عزّت ملی و حراست همه جانبه از عظمت و استقلال کشور و اصرار بر حق پاسخگویی به تجاوز به عنوان یک حق مشروع، از ارکان تصمیم‌گیری مجلس شورای اسلامی خواهد بود. 

این‌جانب ضمن محکومیت شدید تجاوز مشترک رژیم‌های آمریکا و اسراییل غاصب و اعلام تشکر و سپاس از نیرو‌های مسلح مقتدر و پرتوان جمهوری اسلامی ایران، از مدافعان دلاور میهن اسلامی تقاضا دارم که درس فراموش‌نشدنی به این متجاوزان جنایتکار بدهند تا درس عبرتی باشد برای رژیم آمریکا و همه مستکبران عالم و از عموم مردم هم تقاضا دارم تضرّع و دعا و التجا به درگاه خدای عزیز و حکیم داشته باشند و یقین بدانند که نصر و پیروزی از آنِ خداست و "إنّ اللهَ مَعَنا" "وَمَا ٱلنَّصْرُ إِلَّا مِن عِندِاللَّهِ العَزِیزِ الحَکِیمِ"

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر