تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

نامه اسلامی به گروسی؛ به تجاوز آمریکا رسیدگی شود

سازمان انرژی اتمی کشورمان در نامه‌ای به مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خواستار رسیدگی به اقدام خلاف قوانین بین‌المللی آمریکا در حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران شد.

کد خبر: ۱۸۶۱۰۰
۱۲:۲۰ - ۰۱ تير ۱۴۰۴

نامه اسلامی به گروسی؛ به تجاوز آمریکا رسیدگی شود

دیدارنیوز: سازمان انرژی اتمی ایران در نامه‌ای به مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خواستار رسیدگی به اقدام خلاف قوانین بین‌المللی آمریکا در حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان شد.

در پی تجاوزات صورت گرفته توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه تاسیسات هسته‌ای صلح آمیز ایران، سازمان انرژی اتمی صبح امروز در نامه‌ای جدید خطاب به مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، مراتب اعتراض خود نسبت به حملات تجاوزکارانه علیه تأسیسات هسته‌ای کشورمان در نطنز، فردو و اصفهان توسط آمریکا به عنوان عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل را اعلام کرد. 

سازمان انرژی اتمی ایران در این نامه ضمن اطلاع‌رسانی درخصوص حملات تجاوزکارانه علیه تاسیسات هسته‌ای کشورمان در نطنز، فردو و اصفهان توسط آمریکا به عنوان عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل که می‌بایست به منشور سازمان ملل متحد متعهد باشد؛ مراتب اعتراض خود نسبت به نقض فاحش قوانین و مقررات بین‌المللی به‌ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌ای (NPT) و دیگر سازوکار‌های بین‌المللی که نه تنها حمله بلکه تهدید به حمله علیه تاسیسات هسته‌ای را ممنوع می‌کند؛ اعلام کرده است.

همچنین سازمان انرژی اتمی کشورمان در این نامه، ضمن درخواست رسیدگی به اقدامات خلاف قانون آمریکا در حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، از مدیر کل آژانس خواسته است به بی‌عملی‌ها پایان داده و براساس وظایف اساسنامه‌ای خود، این تجاوزات مغایر با قوانین بین‌المللی را محکوم کرده و اقدامات مقتضی را به عمل آورد.

در این نامه خطاب به مدیرکل گفته شده است که جمهوری اسلامی ایران تدابیر لازم درخصوص دفاع از حقوق حاکمیتی خود را به عمل آورده و اقدامات حقوقی مقتضی به ویژه در ارتباط با بی‌عملی توأم باهمدستی شخص شما با این جنایات بی‌شرمانه را از طریق مراجع بین‌المللی مربوطه پیگیری خواهد کرد. 

سازمان انرژی اتمی ایران همچنین از کشور‌های صلح دوست جهان خواسته است در راستای صیانت از قوانین بین‌المللی به‌ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌ای، با توجه به مسئولیتی که در این خصوص برعهده دارند، اقدامات مقتضی به عمل آورند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر