تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
جنگ ایران و اسرائیل

سرلشکر موسوی: عملیات تنبیهی علیه اسرائیل به زودی اجرا می‌شود/ تل‌آویو و حیفا را ترک کنید

سرلشکر عبدالرحیم موسوی، رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح ایران گفت: عملیات تنبیهی به زودی اجرا خواهد شد.

کد خبر: ۱۸۵۹۵۷
۲۰:۴۲ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۴

سرلشکر موسوی: عملیات تنبیهی علیه اسرائیل به زودی اجرا می‌شود

دیدارنیوز: سرلشکر موسوی اعلام کرد: عملیات‌های انجام شده تاکنون هشداری برای بازدارندگی بوده است.

سرلشکر عبدالرحیم موسوی، رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح ایران گفت: عملیات تنبیهی به زودی اجرا خواهد شد.

موسوی در پیامی تصویری اظهار کرد: رژیم صهیونیستی در اقدامی تجاوزکارانه در پوشش اهداف نظامی به مردم ایران حمله کرد و با بی اعتنایی به همه قوانین بین المللی و در ادامه کشتن حدود ۳۰۰ خبرنگار در غزه و لبنان، صداوسیمای ایران را برای متوقف کردن صدای حقیقت هدف قرار داد. ملت بزرگ ایران همانطور که در طول تاریخ نشان داده‌اند، در برابر هیچ تجاوزی سر تسلیم فرو نمی‌آورند و در مقابل این اقدام هم ضمن ایستادگی رژیم صهیونیستی را به سزای اعمال جنایتکارانه اش خواهند رساند.

وی ادامه داد: شهادت مردم، دانشمندان و فرماندهان نیرو‌های مسلح، نیرو‌های مسلح را برای اجرای فرمان تنبیهی پشیمان کننده قطعا مصمم‌تر خواهد کرد. تاکنون نیروی هوافضای سپاه و قرارگاه پدافند هوایی به کمک سایر نیرو‌های مسلح در خط مقدم دفاعی از کشور بوده و بر اهداف حساس و حیاتی دشمن تمرکز کرده و ضربات سهمگین را بر دشمن وارد کرده‌اند. اما عملیات‌های انجام شده تاکنون هشداری برای بازدارندگی بوده است و عملیات تنبیهی به زودی اجرا خواهد شد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: به جد به ساکنین سرزمین‌های اشغالی به ویژه تل آویو و حیفا هشدار داده می‌شود که برای حفظ جان خود این مناطق را ترک کنند و خود را قربانی امیال حیوانی نتانیاهو نکنند. آزادگان جهان هم اطمینان داشته باشند ملت بزرگ ایران با طلایه داری نیرو‌های مسلح، انتقام خون شهدا را خواهند گرفت.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها