تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
اسرائیل در ادامه حملات خود به غیر نظامیان، ساختمان شیشه‌ای صداوسیما را هدف قرار داد

آنتن زیر آتش

حمله وحشیانه اسرائیل به ساختمان شیشه‌ای صداوسیمای جمهوری اسلامی در تهران بازتاب زیادی در رسانه‌های داخلی و خارجی داشته است.

کد خبر: ۱۸۵۹۳۱
۱۱:۳۰ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۴

آنتن زیر آتش

دیدارنیوز: در ادامه موج حملات نظامی اسرائیل به اهداف غیرنظامی در تهران، ساختمان صداوسیما هدف اصابت موشک قرار گرفت. این حمله که با اختلال مقطعی در پخش زنده همراه بود، با بازگشت سریع تیم خبری به آنتن، به نمادی از تداوم فعالیت رسانه‌ای در شرایط بحران بدل شد. عصر روز گذشته، در ادامه اقدامات تهاجمی رژیم صهیونیستی علیه اهداف غیرنظامی در ایران، ساختمان شیشه‌ای صداوسیما مورد اصابت مستقیم قرار گرفت.

این حمله در حالی انجام شد که هم‌زمان طی روز‌های گذشته بیمارستان‌ها، ایستگاه‌های آتش‌نشانی و واحد‌های مسکونی نیز در تیررس قرار گرفته‌اند؛ موضوعی که پرسش‌های جدی درباره اعتبار ادعای تل‌آویو مبنی‌بر «هدف قراردادن تأسیسات نظامی» ایجاد کرده است.

بر اساس گزارش‌های میدانی، در زمان وقوع حمله، استودیو پخش زنده در حال فعالیت بود و محمد منان‌رئیسی، نماینده قم نیز در حال ضبط گفت‌و‌گو بود. اصابت موشک موجب اختلال چند‌دقیقه‌ای در ارسال سیگنال پخش شد، اما تیم فنی توانستند با انتقال آنتن به استودیو‌های پشتیبان، پخش زنده را از سر گیرند. بازگشت سریع سحر امامی، مجری شبکه خبر به پخش زنده، فقط دقایقی پس از وقوع حمله، یکی از نخستین نشانه‌های بازیابی فعالیت رسانه‌ای بود. تصاویر منتشرشده از این حضور مجدد، به‌سرعت در فضای رسانه‌ای داخلی و خارجی بازتاب یافت و با واکنش گسترده کاربران مواجه شد. روابط عمومی صداوسیما در اطلاعیه‌ای رسمی ضمن تأیید وقوع حمله اعلام کرد: «در صورت بروز هرگونه اختلال در دریافت سیگنال‌های شبکه‌های ملی یا استانی، مخاطبان می‌توانند از طریق پلتفرم تلوبیون برنامه‌ها را دنبال کنند».

در این اطلاعیه همچنین بر ادامه فعالیت سازمان در تمام بخش‌های فنی و خبری تأکید شده است. در همین رابطه، پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما نیز با صدور پیامی ضمن محکومیت این حمله، تصریح کرد: «این حمله نشان از هدف‌گیری دقیق رسانه ملی به عمق استراتژیک رسانه‌ای دشمن دارد. فرزندان رشید مردم عزیز در رسانه ملی با صدای رسا اعلام می‌کنند: عزم ما در نقش‌آفرینی جنگ ترکیبی راه‌افتاده از سوی دشمن صهیونی چندین برابر شده است و هیچ خللی در اراده ما برای شکست رسانه‌ای جبهه کفر به وجود نیامده است.»

جبلی در ادامه این پیام بر افزایش اراده سازمان در مقابله با جنگ شناختی و تبلیغاتی دشمن تأکید کرده و حمله به صداوسیما را نشانه‌ای از اثربخشی روایت رسانه‌ای ایران در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی دانسته است.

 به گفته منابع داخلی، حمله به صداوسیما در دو نوبت انجام شد و در حمله دوم نیز اختلالاتی در ارتباطات رادیویی مشاهده شده است که طی دقایقی رفع شده و پایداری کامل برقرار شده است. مهدی عابدینی، معاون سیاسی صداوسیما، نیز در اظهاراتی رسمی تصریح کرد: «حمله به رسانه ملی، تلاش برای خاموش‌کردن صدای مردم است؛ اما این سازمان با تمام ظرفیت و توان فنی و انسانی، روند اطلاع‌رسانی را بدون وقفه ادامه خواهد داد».

در شرایطی که رژیم صهیونیستی در پی ایجاد اختلال در جریان اطلاع‌رسانی داخلی و تضعیف اراده ملی است، حمله به رسانه ملی از یک‌سو بیانگر آشکار‌شدن رویکرد ضدغیرنظامی اسرائیل است و از سوی دیگر، نمایانگر اهمیت رسانه به عنوان یکی از خطوط مقدم مقاومت اطلاعاتی و روانی در برابر جنگ ترکیبی.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها