تیتر امروز

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک جامعه‌شناس

تقی آزاد ارمکی: حال جامعه ایران خوب نیست/ ریشه اینکه برخی برای ترامپ در داخل کف زدند در سرخوردگی است/ در این کشور تصمیم گرفتیم که مردم را نبینیم و فقط به نیروهای خودمان فکر کنیم

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «تقی آزاد ارمکی»، استاد جامعه‌شناس و رئیس پیشین دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران رفته و مسائل مهم و روز سپهر سیاست و اجتماع در ایران را مورد ارزیابی قرار...
این جنایت بدون پاسخ نمانده و نخواهد ماند

کوثری: موج‌های وعده صادق ۳ جهنمی برای اسرائیل ایجاد کرد

اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره حمله اسرائیل به ایران گفت: موج‌های وعده صادق ۳ قطعا فراتر از وعده‌های صادق یک و دو خواهد بود و ضربات بسیار سنگین‌تر و پر بارتر بوده و جهنمی برای آنها ایجاد کرده و خواهد کرد که نتوانند تحملش کنند.

کد خبر: ۱۸۵۸۸۷
۱۰:۲۵ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۴

کوثری: موج‌های وعده صادق ۳ جهنمی برای اسرائیل ایجاد کرد

دیدارنیوز: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به اسرائیل به ایران گفت: موج‌های وعده صادق ۳ قطعا فراتر از وعده‌های صادق یک و دو خواهد بود و ضربات بسیار سنگین‌تر و پر بارتر بوده و جهنمی برای آنها ایجاد کرده و خواهد کرد که نتوانند تحملش کنند، لذا این پاسخ بسیار سخت و سنگین را همه ملت عزیز ایران و محرومان و مستضعفین جهان به عینه دیدند و خواهند دید.

اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفت‌و‌گو با ایلنا، با اشاره به حمله اسرائیل به ایران و شهادت جمعی از هم‌وطنان، فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای گفت: کاری که رژیم صهیونیستی انجام داد، به شهادت رساندن تعدادی از فرماندهان و کادری از دانشمندان هسته‌ای ما بود که در چارچوب وظایف اعلام شده و علمی خود کارشان را دنبال می‌کردند این یک عمل جنایتکارانه و خبیثانه است.

وی ادامه داد: در واقع در این جنایت نه تنها به این اشخاص که مسئولیت داشتند، بلکه به خانواده‌های آنها و حتی همسایه‌هایی که اصلاً ربطی به اینها نداشتند، آسیب رسیده است و این نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی این جرثومه فساد هیچ محدودیتی برای خود قائل نیست.

این کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به حمایت آمریکا و اذناب آن از این جرثومه فساد، گفت: حمایت آمریکا و اذنابش از رژیم صهیونستی باعث شده که اینگونه دست به این اقدامات جنایتکارانه بزند، اما همانطور که دیدید این جنایت بدون پاسخ نمانده و نخواهد ماند.

کوثری با اشاره به وعده صادق سه گفت: موج‌های وعده صادق ۳ قطعا فراتر از وعده‌های صادق یک و دو خواهد بود و ضربات بسیار سنگین‌تر و پر بارتر بوده و جهنمی برای آنها ایجاد کرده و خواهد کرد که نتوانند تحملش کنند، لذا این پاسخ بسیار سخت و سنگین را همه ملت عزیز ایران و محرومان و مستضعفین جهان به عینه دیدند و خواهند دید.

وی در بخش دیگری از صحبت هایش با اشاره به تاکید بر حفاظت بیشتر از فرماندهان و دانشمندان کشورمان گفت: مراقبت همیشه باید وجود داشته باشد. ما در طول این بیست و چند ماه دیدیم که اینها به هیچ‌کسی در غزه رحم نکردند. از بچه‌ها گرفته تا بزرگ‌ترها، همه مورد حمله قرار گرفتند و به اینها گرسنگی دادند و در هنگام دادن غذا به این افراد باز هم تیراندازی کرده و آنها را به شهادت رساندند. اما در هر حال، باید حتماً رعایت کنیم و از این به بعد هم باید به این موضوع دقت بیشتری صورت گیرد تا ان‌شاءالله دیگر تلفاتی در این رابطه نداشته باشیم. حق مسلم ماست که از نظر قانون بین‌الملل و حقوق انسانی خودمان، کاری کنیم که اینها از کرده خود پشیمان شوند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره نقش پروژه نفوذ در این جنایات گفت: باید حتماً نیرو‌های حفاظتی روی این موضوع با دقت بیشتری کار کنند و توجه و حساسیت داشته باشند تا ان‌شاءالله این افراد را که قطعا هم نفوذی و خائن هستند، بتوانند پیدا کنند و دستشان را از این جنایت‌هایی که در آن سهیم هستند، کوتاه کنند.

کوثری همچنین درباره لغو مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گفت: این مذاکرات از ابتدا هم پیش‌بینی می‌شد که نتیجه نداشته باشد. آمریکایی‌ها اولین بار و دومین بار و پنجمین بار نیست که بدعهدی کردند بلکه آنها بار‌ها و بار‌ها بدعهدی کرده‌اند. اما به دلیل اینکه برخی در داخل می‌گفتند باید مذاکره کنیم، مذاکره غیرمستقیم انجام شد تا اینها بدانند که در عمل چیزی از آن درنمی‌آید و هم اینکه به دنیا تفهیم کنیم که ما هیچ‌گاه نمی‌خواهیم میز مذاکره را به خاطر زیاده‌خواهی‌های استکبار و صهیونیسم بین‌الملل ترک کنیم. بلکه اینها هیچ‌گاه نمی‌خواهند به صورت منصفانه و با صداقت مذاکره کنند. وقتی می‌بینند نمی‌توانند کاری از پیش ببرند، با زیاده‌خواهی‌ها به اصطلاح بازی را به هم می‌زنند و باعث می‌شوند که چنین اقداماتی صورت گیرد تا همه‌چیز را به نفع خودشان به پایان برسانند.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد
امروز چهارشنبه ۰۸ مرداد