تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر تصحیح اوراق امتحانی با رعایت استانداردها مطرح کرد

تصحیح برگه‌های امتحانی تا ۲۷ خرداد

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این که تا ۲۷ خرداد باید کار تصحیح برگه‌ها به پایان برسد، گفت: هر استانی که تا این تاریخ کار را به اتمام برساند از تیم مدیریتی آن استان و یک معلم که بیشترین و با کیفیت‌ترین تصحیح اوراق را انجام داده باشد به صورت ویژه تقدیر خواهیم کرد.

کد خبر: ۱۸۵۶۱۷
۱۷:۵۰ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۴

تصحیح برگه‌های امتحانی تا ۲۷ خرداد

دیدارنیوز: وزیر آموزش و پرورش در جلسه ستاد عالی آزمون‌ها، گفت: تصحیح اوراق امتحانی باید با رعایت تمامی استاندارد‌ها صورت پذیرد.

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در جلسه ستاد عالی آزمون‌ها که با حضور معاونان، مدیران ستادی و استانی به صورت حضوری و برخط در سالن جلسات وزارتخانه برگزار شد، ضمن قدردانی از مدیران و کارشناسانی که با وجود مسایل و مشکلات پیش رو تلاش کردند تا فرآیند آزمون‌ها به بهترین نحو برگزار شود، گفت: با وجود ۵۶۰۰ حوزه اجرایی در سراسر کشور با کمترین میزان مشکلات در اجرا و تصحیح اوراق امتحانی مواجه شدیم.

وی با اشاره به بی اخلاقی‌ها و شایعات فضای مجازی مبنی بر انتشار سؤالات پیش از آزمونها، بیان کرد: به قطع و یقین اعلام می‌کنم برگه سؤالات پیش از شروع آزمون منتشر نشده است، البته مواردی هم وجود داشت ساعتی پس از شروع آزمون، سؤالات منتشر شد که این موضوع هم پیگیری و با متخلفان برخورد شد.

تصحیح برگه‌های امتحانی تا ۲۷ خرداد

کاظمی تصریح کرد: انتشار سؤالات پس از آزمون به صحت و سلامت برگزاری امتحانات آسیبی وارد نکرده است. 

وی با تأکید بر این که متخلفان از سوی حراست شناسایی شدند، گفت: از مدیران حراست خواستیم تا با معرفی متخلفان به هیأت رسیدگی به تخلفات اداری، از آبروی آموزش و پرورش صیانت کنند. 

کاظمی تأکید کرد: این افراد باید با دریافت احکام سنگین، مجازات شده و حتی به حالت تعلیق درآیند تا زین پس کسی به خودش اجازه ندهد که اعتماد به نظام تعلیم و تربیت را خدشه‌دار کند.

وی با اشاره به گزارش مدیران در خصوص آمار تصحیح اوراق بیان کرد: باید از همه ظرفیت‌ها در این خصوص استفاده کرد تا ظرف روز‌های جاری این کار به انجام برسد.

کاظمی بر تصحیح عادلانه و با دقت امتحانات تأکید کرد و گفت: مصححان باید با رعایت تمامی استاندارد‌ها کار تصحیح را انجام دهند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این که تا ۲۷ خرداد باید کار تصحیح برگه‌ها به پایان برسد، گفت: هر استانی که تا این تاریخ کار را به اتمام برساند از تیم مدیریتی آن استان و یک معلم که بیشترین و با کیفیت‌ترین تصحیح اوراق را انجام داده باشد به صورت ویژه تقدیر خواهیم کرد.

وی پس از استماع گزارش مدیران استان‌های برتر در تصحیح اوراق بیان کرد: ضرورت دارد که تجربیات استان‌های برتر جهت بهبود عملکرد دیگر استان‌ها تجربه گردانی و به اشتراک گذاشته شود. 

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، کاظمی افزود: گزارش استان‌های موفق نشان می‌دهد ایجاد اتاق وضعیت، برگزاری جلسات مستمر، بازدید میدانی و ارتباط مؤثر با مدیران و معلمان از دلایل موفقیت استان‌ها بوده است.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر