تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

دستیابی به توافق آتش‌بس بین ارتش سوریه و داعش در جنوب دمشق

سازمان دیده‌بان حقوق بشر سوریه (وابسته به مخالفان سوری) امروز (شنبه) اعلام کرد، نیروهای دولت این کشور و گروه تروریستی داعش بر سر آتش‌بس در جنوب دمشق توافق کردند.

کد خبر: ۱۸۵۶
۱۶:۳۹ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سازمان دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد، نیروهای دولت این کشور و گروه تروریستی داعش بر سر آتش‌بس در جنوب دمشق توافق کردند.

دستیابی به این توافق آتش‌بس میان ارتش سوریه و نیروهای هم‌پیمان در الحجر الاسود و اردوگاه الیرموک از ساعت ۱۲ ظهر امروز تا ساعت پنج صبح فردا (یکشنبه) محقق شده، به طوریکه بعد از آن گروه‌های مسلح از حجر الاسود و اردوگاه الیرموک عقب‌نشینی را شروع می‌کنند.

همچنین پس از اینکه اعلام شد منطقه "الحوله" خالی از تروریست شده، یگان‌های نیروهای امنیت داخلی سوریه امروز وارد این منطقه شدند تا آن را برای آغاز دوباره زندگی طبیعی آماده کنند.

یگان‌هایی از نیروهای امنیت داخلی سوریه قبل از ظهر امروز وارد منطقه الحوله شده و پرچم ملی و تصویر رئیس جمهور این کشور را با مشارکت صدها تن از اهالی بر بالای ساختمان‌های دولتی برافراشتند.

کارگاه‌های وابسته به شرکت برق، نهادهای آب و خدمات فنی نیز در استان حمص وارد منطقه الحوله شدند تا مراکز و زیرساخت‌های آسیب دیده در اثر تجاوزهای تروریست‌ها را ترمیم کنند.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی