تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

قالیباف: اگر ترامپ توافق می‌خواهد، باید رویکردش را تغییر دهد

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اگر واقعا به دنبال توافق است، باید رویکرد خود را تغییر دهد.

کد خبر: ۱۸۵۴۴۹
۰۹:۰۵ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۴

قالیباف: اگر ترامپ توافق می‌خواهد، باید رویکردش را تغییر دهد

دیدارنیوز: محمدباقر قالیباف با تاکید بر اینکه همین که در طرح آمریکا حتی اشاره‌ای به رفع تحریم‌ها نشده است به روشنی نشان می‌دهد که رفتار ایالات متحده در مذاکرات غیر مستقیم هسته‌ای متناقض و فاقد صداقت است، تصریح کرد: رئیس جمهور متوهم آمریکا بهتر است بداند اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر داده و از تقسیم کار با رژیم صهیونی و پیگیری ایده‌های شکست خورده نتانیاهو دست بردارد.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی صبح یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی صحن مجلس با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای حمله تروریستی به مجلس شورای اسلامی گفت: به خود می‌بالیم که کشوری محسوب می‌شویم که با جان فدایی شهید سلیمانی و شهدای مدافع حرم توانستیم به حکومت داعش پایان دهیم و طراحی‌های ایالت متحده را که به گفته رئیس جمهور این کشور، ایجاد کننده داعش بود، نقش بر آب و امنیت مردم عزیز و شریف مان را تامین کنیم.

وی در ادامه به ارائه گزارش از سفر اخیر خود به منطقه آمریکای لاتین پرداخت و اظهار کرد: در هفته گذشته به نمایندگی از ملت بزرگ ایران ضمن سفر به منطقه آمریکای لاتین، در اجلاس روسای مجالس عضو بریکس شرکت کردم و دیدار‌های دوجانبه‌ای با مسئولان عالی کشور‌های ونزوئلا، کوبا و برزیل، برای توسعه روابط اقتصادی سیاسی و تجاری داشتم. سفر به این کشور‌ها باعث شناخت بیشتر ظرفیت‌های عظیم در این منطقه برای ارتقای سطح تراز تجاری ایران شد و در مذاکرات صورت گرفته، تفاهم‌های انجام شده در دولت پیگیری گردید و پیشنهاد‌های همکاری جدیدی با این کشور‌ها توافق شد که اجرایی شدن این موارد می‌تواند تاثیر زیادی بر اقتصاد ایران بگذارد.

رئیس مجلس عنوان کرد: البته هدف اصلی سفر شرکت در اجلاس بریکس بود که ایران به عنوان عضو جدید این نهاد بین‌المللی تلاش جدی دارد تا در تقویت آن کوشا باشد چراکه آن را یکی از مهمترین نهاد‌هایی می‌داند که می‌تواند به استقلال کشور‌ها کمک کنند؛ بریکس برای مقابله با یک جانبه گرایی تشکیل شده ابزار‌های دارد که با کمک آنها می‌تواند نقش موثری در ایجاد نظم نوین در جهان چند قطبی ایفا نماید. هیئت ایرانی در این اجلاس تلاش کرد بار دیگر شرایط سخت مردم غزه را تذکر داده و از همگان بخواهد که وارد اقدام عملی برای دفاع از انسانیت شوند. جمهوری اسلامی ایران وظیفه خود می‌داند که همیشه صدای مظلومان خصوصاً مردم ستم دیده و مسلمان غزه در فلسطین اشغالی باشد.

قالیباف با بیان اینکه «بار دیگر تاکید می‌کنیم همانطور که در قانون اقدام راهبردی برای رفع تحریم‌ها نیز روشن شده، ایران آماده است در قبال رفع تحریم‌ها و انتفاع اقتصادی، ضمن حفظ غنی سازی در خاک خود اعتمادسازی لازم را برای اثبات صلح آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای انجام دهد»، ادامه داد: اما همین که در طرح آمریکا حتی اشاره‌ای به رفع تحریم‌ها نشده است به روشنی نشان می‌دهد که رفتار ایالات متحده در مذاکرات غیر مستقیم هسته‌ای متناقض و فاقد صداقت است؛ آمریکا از یک طرف لبخند می‌زند و از گشایش‌های اقتصادی برای ایران سخن می‌گوید، اما در عمل نه تنها به دنبال این است که ما را از حق بین‌المللی خود برای غنی سازی محروم کند بلکه از موضع قلدرمآبانه حتی وعده رفع تحریم را نیز نمی‌دهد و روشن است که هیچ منطق عقلانی چنین توافق یک طرفه و تحمیلی را نمی‌پذیرد.

وی تاکید کرد: رئیس جمهور متوهم آمریکا بهتر است بداند اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر داده و از تقسیم کار با رژیم صهیونی و پیگیری ایده‌های شکست خورده نتانیاهو دست بردارد. پیش از این نیز بار‌ها گفته‌ایم و بار دیگر نیز تاکید می‌کنیم که ما باید با حل مسائل معیشتی و اقتصادی مردم و با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی، دولت مستکبر آمریکا را مجبور به پذیرش رفع تحریم‌ها در یک توافق برد - برد کنیم.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان