تیتر امروز

مطهرنیا: چرا هیئتی که اکنون در ایران حاکم است، علاقه‌ای به بازسازی نمادهای ملی ندارد؟/ ایران باید به جزیره ثبات و نقطه کانونی صلح و اتحاد جهانی بدل شود/ در کنار اکثریت خواهم ایستاد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مطهرنیا: چرا هیئتی که اکنون در ایران حاکم است، علاقه‌ای به بازسازی نمادهای ملی ندارد؟/ ایران باید به جزیره ثبات و نقطه کانونی صلح و اتحاد جهانی بدل شود/ در کنار اکثریت خواهم ایستاد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
روایت یک غارتِ خاموش از سرمایه ملی/ اقتصاد بدون نفت، روی کاغذ/ یک وام و کلی سرگردانی!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

روایت یک غارتِ خاموش از سرمایه ملی/ اقتصاد بدون نفت، روی کاغذ/ یک وام و کلی سرگردانی!

این هفدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
هفته حماسه و رشادت ملی
افاضات اضافه

هفته حماسه و رشادت ملی

عوام الملک در هفته‌ای که دو اتفاق تلخ و تاسف‌آور داشت، از آن به عنوان «هفته حماسه و رشادت ملی» یاد کرده و جهنم فومن هم از نگاه تیزبین او پنهان نمانده است.
در جستجوی یسنا شه‌گلی و سارا اقبال شاه

بیانیه فدراسیون تکواندو در خصوص مفقودشدن دو دختر نوجوان

فدراسیون تکواندو در بیانیه‌ای در خصوص انتشار خبر «مفقود شدن دو دختر تکواندوکار» نوشت: بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که تنها یکی از این دو فرد، به نام «یسنا شه‌گلی»، پیش‌تر به عنوان هنرجوی این رشته فعالیت داشته و موفق به اخذ کمربند سبز شده است؛ اما بنا به اظهارات رسمی پدر ایشان، فعالیت ورزشی وی حدود هفت تا هشت ماه پیش به دلایل شخصی متوقف شده و از آن تاریخ تاکنون هیچ‌گونه حضور یا ارتباطی با کلاس‌های تکواندو نداشته است.

کد خبر: ۱۸۵۴۳۵
۱۷:۰۴ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۴

بیانیه فدراسیون تکواندو در خصوص مفقودشدن دو دختر نوجوان

دیدارنیوز: فدراسیون تکواندو در خصوص برخی شایعات منتشر شده پیرامون مفقود شدن دو دختر نوجوان توضیحاتی ارایه کرد.

در پی انتشار برخی اخبار در فضای رسانه‌ای کشور درباره «مفقود شدن دو دختر تکواندوکار»، فدراسیون تکواندو با هدف تنویر افکار عمومی، نکات زیر را اعلام می‌دارد:

بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که تنها یکی از این دو فرد، به نام «یسنا شه‌گلی»، پیش‌تر به عنوان هنرجوی این رشته فعالیت داشته و موفق به اخذ کمربند سبز شده است؛ اما بنا به اظهارات رسمی پدر ایشان، فعالیت ورزشی وی حدود هفت تا هشت ماه پیش به دلایل شخصی متوقف شده و از آن تاریخ تاکنون هیچ‌گونه حضور یا ارتباطی با کلاس‌های تکواندو نداشته است؛ لذا ادعای مطرح‌شده مبنی بر ارتباط موضوع مفقود شدن این نوجوانان با فعالیت در رشته تکواندو، فاقد صحت بوده و از اساس غیرمستند است.

فدراسیون تکواندو ضمن ابراز تأسف عمیق از وقوع چنین حادثه‌ای، مراتب همدلی خود را با خانواده‌های محترم این دو نوجوان اعلام کرده و امیدوار است با تلاش و پیگیری مؤثر نهاد‌های مسئول به‌ویژه نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، این دو دختر هر چه سریع‌تر در صحت و سلامت کامل به آغوش خانواده‌های خود بازگردند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۸ خرداد
امروز يکشنبه ۱۸ خرداد
امروز يکشنبه ۱۸ خرداد
امروز يکشنبه ۱۸ خرداد
پرطرفدارترین ها