تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
احسان قاضی‌زاده هاشمی می‌گوید هفته آینده قطعا از وزیر ورزش و جوانان و مسئولان دعوت می‌شود

رسوایی در کره‌جنوبی؛ عذرخواهی کافی نیست

احسان قاضی‌زاده هاشمی، نماینده مجلس با اشاره به اتهام تجاوز جنسی به ورزشکاران دوومیدانی و مربی ایرانی در کره جنوبی گفت: ما در این سالیان گذشته، مشابه چنین اتفاقی را حداقل در مسابقات قهرمانی بین‌المللی شاهدش نبودیم، باعث تاسف و ناراحتی جامعه ورزش و مردم ایران شده است ضمن اینکه به جایگاه و شان ورزشی کشورمان در مجامع خارجی و آسیایی و بین‌المللی آسیبی جدی زده است. البته بیانیه و عذرخواهی‌هایی انجام شد که البته به نظر کفایت نمی‌کند.

کد خبر: ۱۸۵۲۹۱
۱۱:۳۵ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۴

رسوایی در کره‌جنوبی؛ عذرخواهی کافی نیست

دیدارنیوز: قاضی‌زاده هاشمی گفت: شورای برون مرزی و همچنین وزارت ورزش باید توضیحات کامل و جامعی در خصوص وضعیت دوومیدانی کاران و نحوه اعزامشان به مجلس ارائه بدهند.

احسان قاضی‌زاده هاشمی، نماینده مجلس شورای اسلامی در ابتدا در خصوص اتهام تجاوز جنسی به ورزشکاران و مربی ایرانی در کره جنوبی گفت: در سالیان گذشته سرمایه گذاری‌های زیادی در رشته‌های مختلف ورزشی و پایه مانند دوومیدانی صورت می‌گرفت و کمک‌های ویژه‌ای مالی برای توسعه ورزش‌ها به خصوص دوومیدانی شده و این امید وجود داشت که بتواند زمینه ساز اتفاق مثبت و رو به جلویی باشد، اما اتفاق اخیری که در مسابقات قهرمانی آسیا رخ داد و حواشی ایجاد شد که به صورت خاص، تبعات بین‌المللی و خارجی آن بسیار فراگیر بود و فکر می‌کنم ما در این سالیان گذشته، مشابه چنین اتفاقی را حداقل در مسابقات قهرمانی بین‌المللی شاهدش نبودیم، باعث تاسف و ناراحتی جامعه ورزش و مردم عزیز ایران شده است ضمن اینکه به جایگاه و شان ورزشی کشورمان در مجامع خارجی و آسیایی و بین‌المللی آسیبی جدی زده است.

قاضی‌زاده هاشمی افزود: البته بیانیه و عذرخواهی‌هایی انجام شد که البته به نظر کفایت نمی‌کند. مجلس در این خصوص بسیار حساس است. فکر می‌کنم هفته آینده قطعا از وزیر ورزش و جوانان و مسئولان دعوت می‌شود که در خصوص اتفاقات کره جنوبی توضیح بدهند که آیا شورای برون مرزی برای این اعزام تشکیل شده و استاندارد‌های لازم انجام شده یا نه. تمام اینها سوالات جدی نمایندگان است. همچنین از بخش کنسولی و اداره منطقه وزارت خارجه هم خواهیم خواست که آخرین وضعیت افراد را در کره جنوبی به اطلاع نمایندگان در کمیسیون برسانند و امیدواریم بتوانیم اقدامات و تصمیمات خوبی بگیریم که دیگر شاهد چنین ناهنجاری‌هایی در ورزش کشور نباشیم و مجلس هم در این زمینه هیچ تعارفی با مدیر و مسئولی و فدراسیونی ندارد.

نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: در شرایط کنونی حفظ شأن و جایگاه مردم عزیز ما از همه چیز مهمتر است. نباید معدود افرادی به وجهه و جایگاه مردم و قهرمانان خوب ملی ما در مجامع بین‌المللی ضربه بزنند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر