تیتر امروز

«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

«کلینیک ترک بی‌حجابی» بازی با اعصاب جامعه!/ تابوی مذاکره تهران و واشنگتن شکسته می‌شود؟/ کادر درمان و دیوار کوتاه ناامنی!

این چهل و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: بین مسئولان و واقعیات، دیوار وجود دارد!/ بخارایی: می‌خواهی به آمریکا احترام بگذاری؟! پس به تبع آن، باید به اسرائیل هم احترام بگذاری!
بررسی عواقب جنگ ایران با اسرائیل در بستر ریاست جمهوری ترامپ در نشست اندیشکده سیمرغ باریخ

زیباکلام: بین مسئولان و واقعیات، دیوار وجود دارد!/ بخارایی: می‌خواهی به آمریکا احترام بگذاری؟! پس به تبع آن، باید به اسرائیل هم احترام بگذاری!

روز یکشنبه ۲۰ آبان ماه، نشست اندیشکده سیمرغ باریخ با موضوع عواقب جنگ جمهوری اسلامی با اسرائیل در بستر ریاست جمهوری ترامپ، برگزار شد و نام‌های آشنا از جمله صادق زیباکلام، احمد بخارایی و مهدی مطهرنیا...
مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه جامعه پلاس با معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی

مریم جلالی: ضرغامی فرمانده بود و صالحی امیری استاد است/دیگر جای صنایع دستی در برنامه توسعه خالی نیست/صنایع دستی به رونق گردشگری و ارتقاء میراث فرهنگی کمک کرد

جامعه پلاس چند روز مانده به سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، میزبان مریم جلالی معاون صنایع دستی بود؛ از او هم درباره عملکردش در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صحبت کردیم هم درباره...
"راهی به خانه نیست" مستند جدید کارگردان ایتالیایی-امریکایی؛

اسکورسیزی مستند جدید باب دیلن را می‌سازد

کمپانی نتفلیکس از ساخت یک اثر مستند به کارگردانی «مارتین اسکورسیزی» درباره تور معروف «باب دیلن» ترانه‌سرای برنده نوبل در اواسط دهه ۷۰ میلادی خبر داد.

کد خبر: ۱۸۵۰۸
۱۲:۵۴ - ۲۳ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوزـ به گزارش ایسنا به نقل از گاردین، این مستند شامل مصاحبه‌های جدیدی با «باب دیلن» ترانه‌سرا، نویسنده و خواننده نامدار آمریکایی است و به روح پراضطراب آمریکا در سال ۱۹۷۵ و موسیقی سرشار از لذت و شادی می‌پردازد که «باب دیلن» در پاییز آن سال در قالب تور «Rolling Thunder Revue» اجرا کرد.

این فیلم قرار است امسال برای نمایش آماده شود و برخی از گزارش‌ها حاکی از آن است که لحن غیرمستقیم‌تری در مقایسه با مستند «باب دیلن» ساخته «اسکورسیزی» در سال ۲۰۰۵ با عنوان «راهی به خانه نیست» دارد. مستند قبلی اسکورسیزی به موضوع به شهرت رسیدن «دیلن»، نقل مکانش به نیویورک و یک دوره کناره‌گیری از فعالیت پس از تصادف با موتورسیکلت در سال ۱۹۶۶ می‌پرداخت.

«راجر ایبرت» منتقد معروف مستند «راهی با خانه نیست» اسکورسیزی را اثری استادانه توصیف کرده بود که در آن تصاویر مستند با قدرت روایت داستانی بسط می‌یابد.

 

باب ديلن

تور «Rolling Thunder Revue» که دستمایه سخت مستند جدید «اسکورسیزی» درباره «باب دیلن» است، شامل توری پرستاره از چندین هنرمند بود که در اکتبر ۱۹۷۵ آغاز شد و در می ۱۹۷۶ به پایان رسید. «جانی میشل»، «جون بایز»، «میک رانسون»، «بت میدلر»، «راجر مک‌گین»، «ایمولو هریس» و «آلن گینسبرگ» از جمله هنرمندانی بودند که در این تور موسیقی «باب دیلن» را همراهی می‌کردند.

این تور را یکی از ارزشمندترین تور‌های موسیقی تاریخ می‌دانند که شامل زیباترین آثار ساخته‌شده توسط «باب دیلن» بود. در سال ۲۰۰۲ آلبوم رسمی این تور موسیقی نیز پس از چندین سال منتشر شد.

مستند «اسکورسیزی» تنها اثر جدید درباره «باب دیلن» نیست و «لوکا گوادانینو» کارگردان فیلم «مرا به نامت صدا کن» نیز از ساخت فیلمی بر اساس آلبوم «خون روی مسیرها» خبر داده است که «فیشر کینگ» و «ریچارد لاگراونس» نویسندگی فیلمنامه آن را بر عهده دارند.

«باب دیلن» خواننده و ترانه‌سرای آمریکایی از نگاه بسیاری، تاثیرگذارترین چهره در تاریخ موسیقی آمریکا محسوب می‌شود و برخی ترانه‌های او توسط بسیاری از خوانندگان مشهور دوباره‌خوانی شده است. او در پدیدار شدن سبکی در موسیقی به نام «راک بومی» در اواسط دهه ۶۰ بسیار تاثیرگذار بود و به «شکسپیر» هم‌نسلان خود شهرت یافت. او در پنج دهه اخیر در موسیقی آمریکا به عنوان یک پدیده مطرح بوده است.

آکادمی نوبل در نوامبر ۲۰۱۶ نام «باب دیلن» را به‌عنوان برنده نوبل ادبیات اعلام و «خلق تعابیر جدید شاعرانه در سنت شعر آمریکایی» را علت برگزیدن او عنوان کرد. انتخاب یک ترانه‌سرا و خواننده به‌عنوان برنده نوبل ادبیات، واکنش‌های مثبت و منفی بسیاری را به همراه داشت و نوع عملکرد او در مقابل کسب این جایزه مهم ادبی به این حواشی دامن زد. او سرانجام چند روز پیش از مهلت پایانی، جایزه ۹۲۴ هزار دلاری نوبل ادبیات را از آن خود کرد.

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی