تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
هواشناسی ایران ۹ خرداد ۱۴۰۴

رگبار و رعدوبرق در شمال و گردوخاک در چند استان

سازمان هواشناسی، وقوع رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقت را در شمال استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل و برخی مناطق استان گلستان پیش بینی کرد. امروز جمعه در اغلب مناطق کشور وزش باد پدیده غالب است و در برخی مناطق همراه با خیزش گردوخاک پیش بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۸۵۰۳۳
۱۰:۰۳ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۴

رگبار و رعدوبرق در شمال و گردوخاک در چند استان

دیدارنیوز: سازمان هواشناسی کشور، وقوع رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقت را در شمال استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل و برخی مناطق استان گلستان پیش بینی کرد.

امروز جمعه در اغلب مناطق کشور وزش باد پدیده غالب است و در برخی مناطق همراه با خیزش گردوخاک پیش بینی می‌شود. همچنین، نفوذ گردوخاک از ترکمنستان به شمال شرق کشور بویژه خراسان شمالی گلستان و شمال خراسان رضوی انتظار می‌رود.

یکشنبه و دوشنبه (۱۱ و ۱۲ خردادماه) بارشی در کشور نخواهیم داشت. سه شنبه (۱۳ خردادماه) در برخی مناطق شمال غرب کشور رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید رخ خواهد داد.

طبق پیش بینی سازمان هواشناسی کشور، پنج روز آینده در نوار شرقی کشور وزش باد شدید و گردوخاک رخ می‌دهد.

از شنبه تا سه شنبه (۱۰ تا ۱۳ خردادماه) در مناطق مرکزی کشور، دامنه‌های جنوبی البرز، شمال شرق، شرق و جنوب شرق، جنوب غرب در برخی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک پیش بینی می‌شود.

از جمعه تا دوشنبه (۹ تا ۱۲ خردادماه) خلیج فارس و شرق دریای عمان مواج و متلاطم است. یکشنبه و دوشنبه (۱۱ و ۱۲ خردادماه) تنگه هرمز نیز مواج خواهد بود. بعد از ظهر جمعه و شنبه (۹ و ۱۰ خردادماه) سواحل شرقی دریای خزر نیز مواج می‌شود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر