تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
کاظمی، وزیر آموزش و پروش اعلام کرد

لو رفتن سوالات امتحانات نهایی کذب است

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش با اشاره به طرح شایعاتی مبنی بر لو رفتن سئوالات امتحانات نهایی، گفت: هیچ سئوالی لو نرفته و این موضوع به صورت کلی کذب محض است.

کد خبر: ۱۸۴۹۰۵
۱۸:۳۶ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۴

لو رفتن سوالات امتحانات نهایی کذب است

دیدارنیوز: وزیر آموزش و پرورش با اشاره به طرح شایعاتی مبنی بر لو رفتن سئوالات امتحانات نهایی، گفت: هیچ سئوالی لو نرفته و این موضوع به صورت کلی کذب محض است و امتحانات در فضای امن و با رعایت همه دستورالعمل‌های مربوطه برگزار می‌شود.

علیرضا کاظمی روز سه شنبه در آیین بزرگداشت چهل‌وسومین سال تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار کرد: طراحی سئوالات در مکانی قرنطینه، کاملاً بسته و بدون دسترسی به فضای بیرونی انجام می‌شود و سئوالات نیز پس از تایید نهایی، رمزگذاری شده و دقایقی قبل آزمون، رمز مربوطه در اختیار رییس مرکز آزمون قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: هیچ گونه مشکلی در این زمینه وجود ندارد و این شایعات نیز بی اساس است و امتحانات براساس برنامه و منطبق بر قوانین برگزار می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به اهمیت اصلاح ساختار‌های آموزشی، گفت: سخت‌ترین کار در نظام و ساختار تعلیم و تربیت، ایجاد تغییر و تحول در خروجی و نتیجه کار است.

به گفته وی، یکی از چالش‌های مهم وزارت آموزش و پرورش، سرمایه‌گذاری در مقطع پیش‌دبستانی است و متأسفانه در گذشته این مقطع به حال خود رها شده بود و در واقع نظام آموزشی نظارتی بر آن نداشت.

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: با دستور رهبر معظم انقلاب، این مقطع تحصیلی اکنون در چارچوب نظام آموزش رسمی کشور تعریف شده است.

کاظمی با بیان اینکه بسیاری از کشور‌های پیشرفته موفقیت خود را مدیون سرمایه‌گذاری جدی در دوره پیش‌دبستانی هستند، ادامه داد: ما باید این مقطع را جدی بگیریم، چراکه رفتار، اخلاق و شخصیت‌سازی فرزندان در دوره پیش دبستانی شکل می‌گیرد.

به نقل از ایرنا، وزیر آموزش و پرورش همچنین با تاکید بر توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، گفت: باید با یک برنامه مدون و هدفمند نرخ پوشش دانش‌آموزان در شاخه فنی و حرفه‌ای را به ۷۰ درصد رساند، به‌روزرسانی رشته‌ها، توسعه ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری هدفمند در این بخش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها