تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
آقایان در حوزه‌هایی وارد می‌شوند که وظیفه‌شان نیست، این موضوع واقعا دردآور و رنج‌آور است

شبیه‌سازی جهنم در فومن/ آیت‌الله ایازی: کمبود آب، برق و گاز، خودش به تنهایی جهنم است

در حالی که برخی‌ها به جای ساختن بهشت و ایجاد رفاه برای مردم ایران، در حال ساختن جهنم و ایجاد فضای ترس هستند، آیت الله سید محمدعلی ایازی، در این باره گفت: متأسفانه کسانی که باید به کار خودشان برسند، به این حوزه‌ها وارد می‌شوند. امروز کسانی می‌خواهند در حوزه دین وارد شوند، که قبلا در همه چیز وارد شده‌اند؛ در اقتصاد، سیاست و فرهنگ. حالا در بحث روحانیت و دین هم می‌خواهند وارد شوند درحالی‌که این کارشان نیست. 

کد خبر: ۱۸۴۸۶۸
۱۱:۲۲ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۴

شبیه‌سازی جهنم در فومن/ آیت‌الله ایازی: کمبود آب، برق و گاز، خودش به تنهایی جهنم است

دیدارنیوز: یک مدرس حوزه با اشاره به ویدئو فضاسازی جهنم گفت: امروز مردم از مشکلات اقتصادی، فقر، ناکارآمدی، کمبود برق و گاز، مشکلات آب و ده‌ها مسئله ناترازی رنج می‌کشند. بعد می‌خواهید رنج بیشتری به آنها تحمیل کنید. جهنم چیست؟ همین‌ها به تنهایی جهنم است و بعد هم این را به حساب دین می‌گذاریم.

آیت الله سید محمدعلی ایازی مدرس حوزه در گفت‌و‌گو با ایلنا، درباره فضاسازی جهنم در فومن گفت: متأسفانه کسانی که باید به کار خودشان برسند، به این حوزه‌ها وارد می‌شوند. امروز کسانی می‌خواهند در حوزه دین وارد شوند، که قبلا در همه چیز وارد شده‌اند؛ در اقتصاد، سیاست و فرهنگ. حالا در بحث روحانیت و دین هم می‌خواهند وارد شوند درحالی‌که این کارشان نیست. 

وی ادامه داد: آقایان در حوزه‌هایی وارد می‌شوند که وظیفه‌شان نیست چنین کار‌هایی را انجام دهند. این نکته اولی است که باید درباره این ویدئو گفت. نکته دوم این است که واقعاً اگر کسی بخواهد در حوزه دین صحبت کند، باید جلوه رحمانی دین، جلوه عطوفت، مهربانی و گذشت را نشان بدهد (سبقت رحمته علی غضبه) و رحمت خداوند را در نظر بگیرد. باید اینها را به نمایش بگذارد.

آیت‌الله ایازی تصریح کرد: جلوه‌های زیبا و بخشندگی دین را باید نشان دهند، نه جنبه‌های منفی آن. نکته سوم این است که با وضعیت موجود، آقایان حداقل بگذارند روحانیون و علمای راستین بهشت را نشان بدهند. معنا ندارد که بیایند چنین کار‌هایی را انجام دهند و چنین موضوعاتی را به وجود بیاورند. 

وی ادامه داد: امروز مردم از مشکلات اقتصادی، فقر، ناکارآمدی، کمبود برق و گاز، مشکلات آب و ده‌ها مسئله ناترازی رنج می‌کشند. بعد می‌خواهید رنج بیشتری به آنها تحمیل کنید؟ جهنم چیست؟ همین‌ها به تنهایی جهنم است و بعد هم این را به حساب دین می‌گذاریم.

این مدرس حوزه گفت: این موضوع واقعاً دردآور و رنج‌آور است که چنین وضعیتی وجود داشته باشد. اگر این ویدئو درست باشد و اگر واقعاً چنین چیزی باشد، فاجعه است. یکی از نکاتی که ما در معارف دینی داریم این است که باید زیبایی دین را نشان بدهید، نه آن چه که باعث گریز و ناراحتی می‌شود. به تعبیری، حتی در مورد پیامبر آمده است که خداوند به او فرمود‌ای پیامبر، اگر بخواهی زبان و تعریفت از دین تند باشد، مردم از دور و بر شما پراکنده می‌شوند.

وی تصریح کرد: نفرت‌پراکنی یک مسئله منفی است که هم در آیات قرآن و هم در روایات و کلمات فقهای ما آمده و گفته شده است. اما چون کار به دست کسانی می‌افتد که هیچ صلاحیتی برای چنین کاری ندارند، چنین آثار و نتایجی را شاهد هستیم.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
هاشم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
0
0
طرحی احمقانه که نشان از کوته بین طراحان دارد
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان