تیتر امروز

سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت
ویژه برنامه تنگنا در گفت‌وگو با محمدجواد مظفر

سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت

این قسمت از تنگنا بر خلاف روال معمول برنامه، بیش از آنکه به مرور کارنامه سیاسی مهمان برنامه اختصاص یابد تاریخچه راه‌اندازی یکی از نشریات متفاوت تاریخ مطبوعات ایران را از ایده تا انتشار مورد بررسی...
موسی غنی نژاد: انقلاب اسلامی ۵۷، ادامه و نتیجه منطقی میراث مصدق است/ تاریخ ما گرفتار چپ‌هاست!/ رنجبر درخشیلر: روایت پس از واقعه ۲۸ مرداد، پر از سرخوردگی و یاس است
در نشست «صلح و منازعه در روایت ۲۸ مرداد» مطرح شد

موسی غنی نژاد: انقلاب اسلامی ۵۷، ادامه و نتیجه منطقی میراث مصدق است/ تاریخ ما گرفتار چپ‌هاست!/ رنجبر درخشیلر: روایت پس از واقعه ۲۸ مرداد، پر از سرخوردگی و یاس است

انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری موزه تصاویر معاصر به مناسبت رخداد ۲۸ مرداد ۳۲، نشستی با عنوان «صلح و منازعه در روایت ۲۸ مرداد» در محل این موزه، مصادف با بیست و هشتمین روز از مردادماه برگزار...
اصلاح، یک تاریخ انقضا برای اثربخشی دارد/ اگر از اصلاح‌طلبی تغییر خواهی را بگیری، محافظه‌کاری می‌شود/ برخی از اصلاح‌طلبان دغدغه حاکمان را دارند که ناراحت نشوند و روی‌شان را از مردم بر می‌گردانند
در گفت‌وگوی ویژه دیدار‌نیوز با حسین نورانی‌نژاد مطرح شد:

اصلاح، یک تاریخ انقضا برای اثربخشی دارد/ اگر از اصلاح‌طلبی تغییر خواهی را بگیری، محافظه‌کاری می‌شود/ برخی از اصلاح‌طلبان دغدغه حاکمان را دارند که ناراحت نشوند و روی‌شان را از مردم بر می‌گردانند

در برنامه ویژه دیدار‌نیوز با حسین نورانی‌نژاد قائم مقام‌حزب اتحاد ملت و عضو جبهه اصلاحات با موضوع "بیانیه ۱۱ ماده‌ای جبهه اصلاحات؛ راهی برای رسیدن به صلح پایدار" گفت‌و‌گو کردیم.

دیوارکشی پرابهام یک خودروساز در حریم پایتخت

علی زیاری، شهردار ناحیه ۶ منطقه ۱۸ تهران با اشاره به ابهامات دیوارکشی یک خودروساز در زمین کشاورزی و در حریم شهر تهران، گفت: یک گروه خودروساز اقدام به دیوارکشی کرده و تاکنون نیز مجوزی در رابطه با این اقدام، به ما ارائه نکرده‌اند.

کد خبر: ۱۸۴۵۱۰
۱۲:۰۷ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴

دیوارکشی پرابهام یک خودروساز در حریم پایتخت

دیدارنیوز: شهردار ناحیه ۶ منطقه ۱۸ تهران با اشاره به ابهامات دیوارکشی یک خودروساز در زمین کشاورزی و در حریم شهر تهران، گفت: با توجه به عدم مدیریت واحد در حریم شاهد بروز مشکلاتی هستیم، بگونه‌ای که یک گروه خودروساز اقدام به دیوارکشی کرده و تاکنون نیز مجوزی در رابطه با این اقدام، به ما ارائه نکرده‌اند.

به نقل از ایسنا، صبح امروز جمعی از خبرنگاران رسانه‌های مختلف از حریم منطقه ۱۸ و محلی که شهردار تهران اعلام کرده بود توسط یک خودروساز دیوارکشی شده است، بازدید کردند.

سرعت ساخت و ساز در حریم پایتخت پس از لغو مصوبه شورای عالی شهرسازی

علی زیاری شهردار ناحیه ۶ منطقه ۱۸ تهران در حاشیه بازدید با حضور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه حریم، ریه‌های تنفسی شهر تهران است که برای ایجاد فیلتر تنفسی ضروری است، یادآور شد: استانداری تهران مصوبه شورای عالی شهرسازی در مورد مدیریت شهرداری تهران در حریم را لغو کرده و در این چندماه شاهد سرعت گرفتن ساخت و ساز‌ها در حریم هستیم و سوال اینجاست که بر چه اساس و ضابطه‌ای ساخته و ساز در حریم تهران در ۱.۵ ماه اخیر شدت گرفته است؟

وی با تأکید بر اینکه این گروه خودروساز در پی دیوارکشی کانال قوری چای را تغییر جهت دادند، گفت: کانال قوری چای که سال‌ها آب‌های سطحی تهران را جمع آوری می‌کرد بر چه اساس کانال تغییر مسیر داده است؛ البته می‌گویند برای تغییر مسیر کانال از آبفا، مجوز داریم؛ اما اگر اجازه دارید پس چرا کار را متوقف کردید مگر می‌شود آبفا موافق باشد که مسیر سیلاب به یکدفعه زاویه ۹۰ درجه بگیرد؟ مشاور گروه خودروسازی اعلام کرده که برای جلوگیری از تبدیل زمین به دپوی نخاله، دیوارکشی کرده، اما آیا کسی که نخاله می‌ریزد باید دیوارکشی کنیم؟

زیاری با تاکید بر اینکه برای ما جای سوال است که شهری به مانند شهرقدس، حریم دارد، اما چرا شهرتهران که پایتخت است، حریم ندارد؟ اظهار کرد: ما قانون داریم و بازی با کلمات نمی‌کنیم، اما می‌گویم که هرگونه ساخت وساز وتغییر کاربری باید با مجوز باشد و حالا، چون دودستگاه حکومتی اختلاف دارند و مجوز نمی‌دهند پس باید کار خودشان را بکنند که درست نیست.

وی با تاکید بر اینکه این گروه خودروسازی، دو روزه دیوار کشیدند که در پی ورود شهرداری به این موضوع شاهد دستگیری همکاران و احضار خود من بودیم، گفت: حتی شرکت خوردوساز بهمن نامه داد به استانداری که شهرداری منطقه ۱۸ تخلفات ما را رصد می‌کند و با آنها صحبت کنید چراکه زمین ما جزو محدوده شهرقدس است.

در حین بازدید از محل همایون ساویز مشاور شرکت خودروساز بهمن با حضور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این اراضی در سال ۱۴۰۱ از شرکت مهیا زیرمجموعه بنیاد مستضعفان در مزایده به گروه بهمن موتور فروخته شده است، گفت: این زمین به عنوان بایر خریداری شده است و بعد از نقل مکان، دیدیم که کشت و کاری در آنجا نیست و گروه بهمن این زمین را خریداری کرده است چراکه در مجاورت کارخانه قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه این خرید در راستای اجرای طرح توسعه شرکت بوده است، افزود: تمام فرایند‌ها را برای تغییر کاربری این زمین طی کردیم و از زمان استاندار قبل تاکنون موضوع را پیگیر هستیم، اما دقت داشته باشید که اینجا در محدوده قانونی شهرقدس است ودر نامه‌ها به ما گفتند که مراودات باید با شهرقدس باشد.

ساویز با تاکید بر اینکه اینجا ۲۰۰ هکتار نیست بلکه ۱۲۰ هکتار است و نصب دیوار پیش ساخت به دلیل عدم ریختن نخاله وزباله است، گفت: این مکان در شهرقدس است و اداره ثبتی که سند‌ها را صادر کرده از کلمه شهرقدس استفاده کرده است و رسما به ما گفتند که کارهایتان از طریق شهر قدس است و حتی فرماندار شهرستان به شهرداری منطقه ۱۸ تهران ابلاغ کرده که اینجا در محدوده شهرقدس است.

وی با تأکید بر اینکه نامه‌های تغییر کاربری در جهادکشاوری است و قرار است کارگروه برای تغییر کاربری در جهاد کشاورزی شکل گیرد که ما اقدام قانونی کردیم، اما مجوز در حال دریافت است، ادامه داد: ما از شهرداری تهران جدا نیستیم چراکه سایر کارخانه هایمان در محدوده شهر تهران است و کاری نکردیم که دلبخواهی باشد، اما بدانید که ماشین ناحیه، دو ماه و نیم جلوی در ملک ما خوابیده بوده و ما دیوار نکشیدیم فقط حریم ملک را مشخص کردیم واگر قانونا رسما ابلاغ کنند دیوار بتنی را صبح تا ظهر جمع می‌کنیم.

مشاور شرکت خودروساز بهمن در مورد چرایی تغییر مسیر کانال قوری چای گفت: نهر قوری چای یک شاخه اصلی داشته که از پادگان شهید کلاهدوز به این مجموعه تحقیقانی هوا وفضا می‌آمد؛ اما ضلع شمال مسدود شد و اینجا پر شد و سازمان آبفا مجوز رسمی داده که کانال سیلابی است و باید بازگشایی کنید و به ما مسیر دادند که بازگشایی کنید و ما تغییر مسیر ندادیم.

دیوارکشی پرابهام یک خودروساز در حریم پایتخت

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۳ شهريور
امروز دوشنبه ۰۳ شهريور
امروز دوشنبه ۰۳ شهريور
امروز دوشنبه ۰۳ شهريور