تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
بهشید برخوردار، عضو فراکسیون زنان خبر داد

رقابت زنان برای نایب رئیسی مجلس/ ترکیبی از زنان و مردان مدیریت بهتری به همراه دارد

بهشید برخوردار، عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی گفت: فکر می‌کنم که برای جایگاه نایب رئیسی کاندیدا‌هایی از نمایندگان زن داشته باشیم.

کد خبر: ۱۸۳۵۹۶
۱۲:۲۷ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴

رقابت زنان برای نایب رئیسی مجلس

دیدارنیوز: یکی از اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در انتخابات سال دوم هیئت رئیسه، برای جایگاه‌های دبیری و ناظران چند نفر از نمایندگان زن اعلام کاندیداتوری خواهند کرد، گفت: فکر می‌کنم که برای جایگاه نایب رئیسی نیز کاندیدا‌هایی از نمایندگان زن داشته باشیم.

بهشید برخوردار در گفت‌و‌گو با ایسنا با اشاره به برگزاری انتخابات هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در خرداد ماه سال جاری با بیان اینکه «نمایندگان زن حتما در این انتخابات چندین کاندیدا دارند»، اظهار کرد: در انتخابات سال دوم هیئت رئیسه، علاوه بر اینکه برای جایگاه‌های دبیری و ناظران چند نفر از نمایندگان زن اعلام کاندیداتوری خواهند کرد، فکر می‌کنم که برای جایگاه نایب رئیسی هم کاندیدا‌هایی از نمایندگان زن داشته باشیم.

وی درباره اهمیت حضور زنان در ترکیب هیئت رئیسه مجلس نیز اظهار کرد: این حضور می‌تواند در پیگیری بهتر موضوعات مربوط به حیطه زنان خیلی موثر باشد. همچنین قطعاً ترکیبی از خانم‌ها و آقایان مدیریت بهتری را برای صحن به همراه دارد.

هیئت رئیسه مجلس دارای ۱۲ صندلی است که از این ۱۲ صندلی یک جایگاه برای رئیس و ۲ جایگاه برای نواب رئیس و ۶ جایگاه نیز به دبیران هیئت رئیسه اختصاص دارد. همچنین ۳ جایگاه نیز متعلق به ناظران هیئت رئیسه است. در بررسی اعضای هیأت رئیسه‌های مجالس پیشین تنها نام‌های سهیلا جلودارزاده نماینده مردم تهران و شهربانو امینی نماینده مردم ارومیه که هر دو از نمایندگان دوره ششم مجلس هستند، به چشم می‌خورد؛ جلودارزاده به مدت ۴ سال و امینی به مدت یک ماه به عنوان منشی در هیئت رئیسه مجلس عضویت داشتند.

در دوره فعلی مجلس، ۱۴ نماینده زن حضور دارند که در مقایسه با مردان نماینده، سهمی ۵ درصدی از صندلی‌های مجلس را به خود اختصاص داده‌اند. از این ۱۴ نماینده، در انتخابات سال نخست هیئت رئیسه مجلس، ۳ نفر برای تصاحب صندلی‌های دبیری و ۲ نفر برای تصاحب صندلی‌های ناظران هیئت رئیسه کاندیدا شدند، اما نتوانستند در مقابل مردان به دستاوردی برسند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر