تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
توده تندری، باد شدید و طوفان در پایتخت

هشدار به تهرانی‌ها؛ طوفان در راه است

طبق پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران، امشب همانند یکشنبه شب توده تندری، باد شدید و طوفان در راه این استان است و شهروندان باید برای جلوگیری از هرگونه حادثه در این شرایط بسیار مراقب باشند.

کد خبر: ۱۸۳۴۶۲
۱۷:۴۶ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴

هشدار به تهرانی‌ها؛ طوفان در راه است

دیدارنیوز: پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد که امشب همانند یکشنبه شب توده تندری، باد شدید و طوفان در راه این استان است به همین منظور شهروندان باید برای جلوگیری از هرگونه حادثه در این شرایط بسیار مراقب باشند.

بر پایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، آسمان استان تهران در سه روز آینده کمی ابری تا نیمه ابری و همراه با وزش باد پیش‌بینی شده است، همچنین پیرو هشدار سطح زرد و نارنجی در برخی ساعات وزش باد شدید یا بسیار شدید، وقوع گردوخاک به ویژه در نیمه جنوبی و غربی استان، رگبار رعدوبرق به ویژه نیمه شمالی و غربی مورد انتظار است.

اطلاعات موجود اداره کل هواشناسی حاکی از آن است که روز‌های پنجشنبه و جمعه آسمان تهران صاف تا قسمتی ابری، در ساعات بعدازظهر همراه با افزایش باد و در ارتفاعات رگبار پراکنده پیش‌بینی شده است، همچنین فردا کاهش محسوس دما و روز پنجشنبه افزایش دما دور از انتظار نیست.

برمبنای اطلاعات موجود اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان پایتخت از دوشنبه تا جمعه کمی ابری، همراه با افزایش باد، گاهی رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید و گردوخاک پیش‌بینی شده است، این وضعیت تا روز پنجشنبه ادامه دارد، اما در روز‌های پایانی هفته آسمان صاف تا قسمتی ابری همراه با افزایش باد خواهد بود.

اداره کل هواشناسی استان تهران پیش‌بینی کرد که بیشینه دمای تهران در بازه زمانی دوشنبه تا جمعه بین ۲۶ تا ۳۳ درجه سانتی‌گراد متغیر است و روز سه‌شنبه به ۲۶ درجه و در نهایت جمعه ۳۱ درجه می‌شود، تغییر کمینه دمای استان نیز در این مدت بین ۱۷ تا ۲۱ درجه سانتی‌گراد متغیر است.

براساس اعلام هواشناسی استان تهران؛ در ۲۴ ساعت گذشته ورامین با بیشینه ۳۶ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقطه استان را به خود اختصاص داده و از طرفی توچال با بیشینه هشت درجه و کمینه صفر درجه سانتی‌گراد سردترین نقطه استان بوده است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر