تیتر امروز

انفجار بزرگ در بندر شهید رجایی/ ۵ فوتی و ۷۰۰ مصدوم/ انفجار و آتش‌سوزی ادامه دارد +ویدیو
این گزارش بروزرسانی می‌شود

انفجار بزرگ در بندر شهید رجایی/ ۵ فوتی و ۷۰۰ مصدوم/ انفجار و آتش‌سوزی ادامه دارد +ویدیو

سخنگوی اورژانس کشور در تازه‌ترین خبر در مورد تعداد مصدومان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی گفت: مجموع مصدومین به ۵۱۶ نفر رسید. رئیس کل دادگستری استان هرمزگان هم اظهار داشت: هنوز علت انفجار مشخص...
جهش دوباره تورم در فروردین/ پکن پرواز کرد، تهران در ترافیک فیلتر ماند!/ اعتراض به قانون افزایش سن بازنشستگی
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

جهش دوباره تورم در فروردین/ پکن پرواز کرد، تهران در ترافیک فیلتر ماند!/ اعتراض به قانون افزایش سن بازنشستگی

این دوازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
این گزارش بروزرسانی می‌شود

انفجار بزرگ در بندر شهید رجایی/ ۵ فوتی و ۷۰۰ مصدوم/ انفجار و آتش‌سوزی ادامه دارد +ویدیو

سخنگوی اورژانس کشور در تازه‌ترین خبر در مورد تعداد مصدومان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی گفت: مجموع مصدومین به ۵۱۶ نفر رسید. رئیس کل دادگستری استان هرمزگان هم اظهار داشت: هنوز علت انفجار مشخص نشده است.

کد خبر: ۱۸۳۳۶۰
۱۲:۴۰ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴

انفجار در بندر رجایی بندرعباس +ویدیو

دیدارنیوز: مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان گفت: دقایقی پیش انفجاری شدید در بندر شهید رجایی رخ داد که هنوز علت این موضوع مشخص نیست.

به نقل از تسنیم، حسن زاده، مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان گفت: دقایقی پیش انفجاری شدید در بندر شهید رجایی رخ داد که هنوز علت این موضوع مشخص نیست.

محل انفجار در بندر شهید رجایی یک ساختمان اداری بوده و هنوز علت اصلی آن مشخص نیست.

احتمال انفجار تانکر سوخت در شمال اسکله شهید رجایی

احتمالا این حادثه ناشی از انفجار تانکر سوخت در شمال اسکله بوده است.

موج انفجار به حدی شدید بوده که یک ساختمان اداری را کاملا نا‌بود کرده و بسیاری‌ از خودرها در این منطقه مچاله شده است.

منابع خبری از مجروحیت تعدادی از کارکنان بندر شهید رجایی خبر می‌‌دهند اما هنوز هیچ منبع ر‌سمی این خبر را تایید نکرده ا‌ست.

حجم عظیم آتش سوزی در اسکله شهید رجایی

علت اصلی انفجار در بندر شهید رجایی مشخص شد

یک مخزن سوخت در بندر شهید رجایی به علت نامعلومی دچا‌ر انفجار شده و بلافاصله تیم‌های واکنش سریع به منطقه اعزام شده‌اند.

اکنون فعالیت‌های بندر متوقف شده تا سریعا اوضاع تحت کنترل نیرو‌های امنیتی و امدادی قرار گیرد. 

هنوز اطلاع دقیقی از تعداد مجروحان و فوتی‌های این انفجار در دست نیست، اما شدت انفجار به حدی بالا بوده که خسارت‌های فراوانی برجای گذاشته است.

انفجار در بندر رجایی بندرعباس +ویدیو

خسارت سنگین انفجار در بندر شهید رجایی

با اینکه نیرو‌های امدادی و امنیتی و اکنش سریع به محل انفجار در بندر شهید رجایی رسیده‌ا‌ند و تلاش دارند تا اوضاع را کنترل کنند، اما هنوز بندر شهید رجایی در وضعیت آشفته‌ای به سر می‌برد.

موج این انفجار به حدی بوده که اکثر ساختمان‌های این بندر را با خسارت بسیار شدید مواجه کرده و تمام خودرو‌ها خسارت دیده‌اند و به نوعی مچاله شده‌اند.

اینکه چه تعدادی از کارکنان در زمان حادثه در محل انفجار بوده‌اند مشخص نیست، اما طبق گفته تعدادی از کارکنان بندر، احتمالا افراد بسیاری در این حادثه مجروح و یا حتی جان باخته‌اند.

آنچه در این بندر اکنون قابل مشاهده است وضعیت بحرانی بعد از انفجار است که همه در تلاشند که این وضعیت سا‌مان یایبد، اما چون موج انفجار شدید بوده هنوز بسیاری از کارکنان این بندر در شوک قرار دارند.

لحظه اولیه انفجار 

آمار اولیه از انفجار در بندر شهید رجایی: ۴۷ نفر مصدوم شدند

‌سخنگوی اورژانس گفت: براساس آمار اولیه در انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس ۴۷ نفر مصدوم شده‌اند.

 

دستور ویژه وزیر کشور به استاندار هرمزگان در پی انفجار در بندر شهید رجایی

اسکندر مومنی، وزیر کشور درپی انفجار در یکی از منابع قابل اشتعال در بندر شهید رجایی بندرعباس، طی تماس تلفنی با محمد آشوری استاندار هرمزگان گزارش اولیه این حادثه را دریافت کرد.

مومنی به استاندار هرمزگان دستور لازم را برای رسیدگی فوری صادر کرد. همچنین با دستور وزیر کشور، رئیس سازمان مدیریت بحران عازم منطقه شده است.

اداره کل مدیریت بحران استان هرمزگان در آماده باش کامل است.

اطلاعیه گمرک درباره انفجار

گمرک در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به احتمال زیاد منشا انفجار از دپوی کالا‌های خطرناک و مواد شیمیایی موجود در محوطه بندر بوده است.

تعداد مصدومان انفجار به ۸۰ نفر رسید

سخنگوی اورژانس گفت: تعداد مصدومین انتقالی به مراکز درمانی به ۸۰ نفر رسید. ۴۰ نفر از مصدومان به بیمارستان شهید محمدی منتقل شدند. ۱۵ دستگاه آمبولانس و ۴ اتوبوس آمبولانس از بندرعباس، لار و فارس به منطقه اعزام شدند. بالگرد اورژانس هوایی لارستان دستور پرواز گرفت.

مصدومیت ۱۱۵ نفر در انفجار بندر شهید رجایی

براساس اعلام اورژانس هرمزگان، تاکنون ۱۱۵ مصدوم ناشی از انفجار بندر شهید رجایی به بیمارستان‌های هرمزگان منتقل شده‌اند.

اکنون تمام تیم‌های امدادی و واکنش سریع در منطقه حضور دارند و در حال انتقال مجروحان هستند.

مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان از بررسی منطقه برای علت این انفجار خبر داد و اعلام کرد که در تلاشیم تا علت این موضوع سریعا مشخص شود و وفرا به مردم اعلام خواهد شد.

تعداد مصدومان در حال افزایش است

با وجود اینکه حدود دو ساعت زمان انفجار گذشته، اما همچنان دود ناشی از این افنجار ادامه دارد و تمام نیرو‌های امدادی و واکنش سریع هرمزگان تلاش دارند تا سریعا این وضعیت را سامان دهند.

تعداد مصدومان این انفجار متاسفانه بالاست و نیرو‌های اوژانس در حال انتقال مصدمان به مراکز درمانی هستند.

جانباختگان این انفجار هنوز مشخص نیست و نیرو‌های آتش‌نشانی در حال جستجوی برای یافتن اجساد احتمالی هستند.

اوضاع بندر کمی بهتر شده، اما همچنان آشفتگی وجود دارد و این موضوع کمی نیرو‌های امدادی را با مشکل مواجه کرده است.

روایت‌های متناقضی از این انفجار دست به دست می‌شود که مسئولان امنیتی و استانداری هرمزگان به تسنیم گفتند هرگونه گمانه‌زنی از علت انفجار فاقد ارزش بوده و اطلاعات دقیق به مردم اعلام خواهد شد.

تعداد مصدومان به ۲۸۱ نفر رسید

سخنگوی اورژانس کشور در تازه‌ترین خبر در مورد تعداد مصدومان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی گفت: مجموع مصدومین به ۲۸۱ نفر رسید.

مصدومان به ترتیب بستری شدن در بیمارستان ها: بیمارستان شهید محمدی ۶۰ مصدوم، بیمارستان سیدالشهدا ۴۵ مصدوم، خاتم الانبیا: ۱۶ مصدوم، صاحب الزمان:۱۲۰ مصدوم، خلیج فارس:۴۰ مصدوم.

انفجار بزرگ در بندر شهید رجایی/ ۲۸۱ مصدوم، آمار فوتی گزارش نشده/ ممنوعیت ارسال محموله به گمرک

انفجار بزرگ در بندر شهید رجایی/ ۲۸۱ مصدوم، آمار فوتی گزارش نشده/ ممنوعیت ارسال محموله به گمرک

انفجار بزرگ در بندر شهید رجایی/ ۲۸۱ مصدوم، آمار فوتی گزارش نشده/ ممنوعیت ارسال محموله به گمرک

انفجار بزرگ در بندر شهید رجایی/ ۲۸۱ مصدوم، آمار فوتی گزارش نشده/ ممنوعیت ارسال محموله به گمرک

انفجار بزرگ در بندر شهید رجایی/ ۲۸۱ مصدوم، آمار فوتی گزارش نشده/ ممنوعیت ارسال محموله به گمرک

آمار فوتی در حادثه انفجار گزارش نشده است

حسن‌زاده، مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان گفت: از دقایق ابتدایی حادثه، دستگاه‌های مسئول و استاندار در محل حضور یافتند. اقدامات اولیه امداد و نجات انجام شده و محل حادثه به طور کامل تحت کنترل قرار دارد.

عملیات اطفای حریق نیز آغاز شده که با توجه به شرایط، ممکن است زمان‌بر باشد. کلیه تجهیزات، امکانات و نیرو‌های انسانی بنا به دستور استاندار، شامل نیرو‌های نظامی، انتظامی و اعضای ستاد بحران استان، در محل حاضر هستند.

کلیه مراکز درمانی در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند. در پاسخ به سوالی درباره علت حادثه و سهل‌انگاری احتمالی، اعلام شد که پیش‌تر تذکرات لازم به شرکت‌های مستقر در محوطه شهید رضایی داده شده بود. 

پس از اتمام عملیات امداد و اطفای حریق، ابعاد حادثه به طور دقیق بررسی خواهد شد و در صورت اثبات قصور، برخورد قانونی انجام می‌شود. تاکنون آماری از فوتی‌ها گزارش نشده و مجروحان اولیه به صورت سرپایی مداوا شده‌اند.

ممنوعیت ارسال محموله به گمرک رجایی تا اطلاع ثانوی

گمرک ایران در دستورالعمل فوری به تمامی گمرکات اعلام کرد از ارسال محموله‌های صادراتی و ترانزیتی به مقصد گمرک شهید رجایی بندرعباس تا اطلاع ثانوی خودداری کنند.

در زمان حاضر تشریفات خروج کالا‌هایی که تشریفات گمرکی آنها انجام شده بود در حال انجام است.

مصدومین حادثه انفجار به ۵۱۶ نفر رسید

سخنگوی اورژانس کشور در تازه‌ترین خبر در مورد تعداد مصدومان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی گفت: مجموع مصدومین به ۵۱۶ نفر رسید.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان: هنوز علت انفجار مشخص نشده است

مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: بلافاصله بعد از وقوع انفجار در بندر شهید رجایی به محل وقوع حادثه مراجعه و دستورات لازم صادر شد.

به نقل از قوه قضاییه، رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در رابطه با جزئیات حادثه انفجار در بندر شهید رجایی گفت: بلافاصله بعد از وقوع حادثه به محل مراجعه و دستورات لازم برای امدادرسانی صادر شد.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان با بیان اینکه نیرو‌های امدادی در محل حضور دارند و در حال امدادرسانی به مصدومان هستند، از مردم منطقه درخواست کرد که به محل وقوع حادثه مراجعه نکنند.

قهرمانی بیان کرد: هنوز علت حادثه مشخص نشده است.

فراخوان اهدای خون در بندرعباس

در پی حادثه اخیر، تمامی گروه‌های خونی به ویژه گروه خونی O منفی مورد نیاز است.

تصاویر دوربین مداربسته از لحظه انفجار بندر شهید رجایی

اطفای حریق همچنان ادامه دارد

جانشین مدیر کل اداره بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره به سانحه‌ای که امروز در یکی از سایت‌های کانتینری بندر شهید رجایی اتفاق افتاد از تعطیلی موقت عملیات بندری خبر داد.

اسماعیل مکی زاده با بیان اینکه  به واسطه سانحه‌ای که امروز  در یکی از سایت‌های کانتینری بندر شهید رجایی داشتیم حریق را مشاهده کردیم، گفت: متاسفانه این حریق باعث شد که در مراحل اولیه به جهت اهمیت موضوع و به جهت کنترلی که بابت این حریق مهم بود موقتاً عملیات‌های بندری و دریایی را تعطیل کردیم.

وی افزود: این تعطیلی  به معنای این نیست که عملیات بندر تعطیل شده، بلکه صرفاً برای ایمنی بیشتر و برای اینکه بتوانیم کنترل صدمات بهتری را انجام دهیم، خواهد بود.

 جانشین مدیرکل اداره بنادر و دریانوردی هرمزگان در گفت‌وگوی تلویزیونی تصریح کرد: در این عملیات از سایر ارگان‌ها و همسایگانی که در کنار بندر شهید رجایی هستند، استفاده کردیم. همچنین از تیم‌های  HSE و امداد و نجات دریایی، خشکی و هوایی نیز استفاده کردیم. در حال حاضر نیز اطفای حریق و خدمات رسانی انجام می شود.

 مکی زاده در پاسخ به اینکه اطفای حریق تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ گفت: آنچه که  شواهد نشان می‌دهد این عملیات اطفای حریق ادامه خواهد داشت. بررسی‌های اولیه در حال انجام است. به محض اینکه نهایی بررسی ها اطلاع رسانی بعدی انجام خواهد شد.

گفتنی است؛ حوالی ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه  ظهر امروز، شنبه، ۶ اردیبهشت، انفجار مهیب در اسکله شهید رجایی بندرعباس به وقوع پیوست که تا این لحظه هنوز علت دقیق حادثه اعلام نشده است.

اسکندر مومنی عازم بندرعباس شد

به نقل از ایسنا، وزیر کشور به‌ منظور پیگیری آخرین وضعیت انفجار در بندر شهید رجایی عازم بندرعباس شد.

۴ فوتی در پی انفجار در بندر رجایی 

بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات کشور: تاکنون فوت ۴ نفر در حادثه بندر شهید رجایی تایید شده است.

اعزام نیرو‌های اورژانس فارس به بندرعباس

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پی حادثه در اسکله شهید رجایی بندرعباس، از آمادگی کامل این دانشگاه برای ارائه خدمات درمانی به مصدومان این حادثه و همچنین اعزام نیرو‌های اورژانس خبر داد.

سید بصیر هاشمی امروز، ششم اردیبهشت با اعلام این خبر گفت: اورژانس فارس با تمامی امکانات و تجهیزات در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفته است و در صورت اعلام نیاز، برای اعزام تیم‌های امدادی و همچنین انتقال مصدومان آمادگی کامل دارد.

وی اظهار کرد: پس از وقوع این حادثه، سه دستگاه اتوبوس آمبولانس، پنج دستگاه آمبولانس اورژانس فارس و بالگرد اورژانس لارستان به شهر بندرعباس اعزام شد و بالگرد‌های اورژانس شیراز، جهرم و داراب نیز در حالت آماده باش قرار دارد.

هاشمی همچنین از آماده‌باش پایگاه‌های جاده‌ای اورژانس فارس برای انتقال مصدومان به مراکز درمانی استان در صورت نیاز خبر داد و گفت: با توجه به امکان انتقال مصدومان به مراکز درمانی استان فارس، تمامی بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با هماهنگی کامل، به حالت آماده‌باش درآمده‌اند تا در صورت نیاز، نسبت به پذیرش و ارائه خدمات تخصصی به مصدومان اقدام شود.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در پی حادثه در محدوده اسکله شهید رجایی بندرعباس، با دستور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تمامی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان و اورژانس فارس به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

افراد دارای گروه خونی +o در گیلان، تهران، یزد، همدان، کرمان، خراسان شمالی و اصفهان خون بدهند

سخنگوی سازمان انتقال خون ایران گفت: شبکه ملی خونرسانی با استفاده از ذخایر استان‌های همجوار استان هرمزگان به سرعت برای تامین خون مورد نیاز حادثه دیدگان بندر شهید رجایی اقدام کرده است.

در پی وقوع حادثه، سازمان انتقال خون ایران با فعال کردن شبکه ملی خونرسانی، ارسال خون و فراورده‌های آن را از استان‌های مختلف شروع کرد.

به محض اطلاع از وقوع حادثه از استان‌های گیلان، تهران، یزد، همدان، کرمان، خراسان شمالی و اصفهان ارسال خون به بندر عباس انجام شده است.

خسارت شدید به تاسیسات اسکله رجایی بندرعباس

برخی مواد اشتعال‌زا در محل انفجار وجود داشته است

به نقل از تسنیم، محمد آشوری، استاندار هرمزگان گفت: از لحظه وقوع انفجار، ستاد مدیریت بحران استان به سرعت وارد عمل شد؛ این انفجار که وسعت زیادی داشته، در حاشیه سایت‌های کانتینری و خارج از محوطه اصلی بندر رخ داده و بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که برخی مواد اشتعال‌زا در این محل وجود داشته است.

بر اثر این حادثه، حدود ۵۱۴ نفر به طور نسبی دچار آسیب شدند خوشبختانه با بسیج کامل بیمارستان‌های استان و استان‌های همجوار، خدمات‌رسانی به مصدومان به سرعت در حال انجام است. متأسفانه یک نفر نیز جان خود را از دست داده که موجب تأثر همه ما شد.

اولویت ما نجات جان انسان‌هایی است که در محل حادثه حضور داشتند خوشبختانه گزارش‌های میدانی نشان می‌دهد عملیات اطفاء حریق به خوبی در حال اجراست و پیش‌بینی می‌شود طی چند ساعت آینده آتش کاملاً مهار شده و وضعیت به حالت عادی بازگردد.

از مردم عزیز خواهش می‌کنم به گمانه‌زنی‌ها و شایعات توجه نکنند. تیم‌های تخصصی در محل حضور دارند و علل اصلی وقوع حادثه به طور دقیق در حال بررسی است. اطلاعات کامل و رسمی به زودی در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

آتش‌سوزی بندر شهید رجایی تحت کنترل درآمد

تمام نیرو‌های امدادی، آتش‌نشانی و واکنش سریع مستقر در هرمزگان به بندر شهید رجایی گسیل شدند و حریق تحت کنترل درآمده است.

به منطقه ایمنی بیشتر، تمام فعالیت‌های بندی تعطیل شده و عملیات اطفای حریق به صورت هوایی و زمینی ادامه دارد.

مسیر‌های ورودی به بندر شهید رجایی بسته شد

به منظور تسریع در عملیات امدادرسانی و کنترل بهتر اوضاع در بندر شهید رجایی، تمام مسیر‌های ورود به این منطقه از سمت بندرعباس بسته شد تا نیرو‌های عملیاتی و اورژانس برای تردد با مشکلی مواجه نباشند.

با بسیج امکانات و تدابیر صورت گرفته از سوی ستاد مدیریت بحران و شورای تامین، در حال حاضر مشکلی در امدادرسانی وجود نداشته و اوضاع تحت کنترل قرار داشته و طبق اعلام استاندار هرمزگان فعلا اولویت نجات جان افراد حاضر در محل انفجار است.

تعداد فوتی‌های انفجار به ۵ نفر رسید

حسن‌زاده، مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان گفت: پس از انفجار همه دستگاه‌ها پای کار آمدند و بحمدالله اکنون اوضاع تحت کنترل قرار دارد و چند بالگرد از استان‌های همجوار به منطقه اعزام شده است.

تعداد مصدومان همچنان در حال افزایش است ولی بسیاری به صورت سرپایی مرخص می‌شوند. همه امکانات استان تجهیز شده و مشکلی نداریم؛ متاسفانه ۵ نفر تاکنون فوت کرده‌اند.

وزیر کشور: اولویت اول حفظ جان هموطنان است/ از استان‌های همجوار درخواست کمک شد

اسکندر مومنی در بندر شهید رجایی گفت: بازدید هوایی از منطقه دچار حادثه در بندر شهید رجایی صورت گرفت؛ متاسفانه حریق هنوز به طور کامل اطفا نشده است.

اولویت اول، حفظ جان هموطنان و موضوع امداد و نجات است. در عین حال، اطفای حریق و جلوگیری از سرایت آتش به بقیه نقاط و بررسی علل این حادثه مد نظر است.

همچنین از همه شهر‌های اطراف و استان‌های دیگر، درخواست شد تا لوازم اطفای حریق، امدادونجات، آمبولانس و تجهیزات مربوطه به اندازه کافی حاضر شود. در گام اول، هر اقدامی که برای امدادونجات و اطفای حریق لازم است، به‌عمل خواهد آمد.

شمار مجروحان انفجار بندر شهید رجایی به ۷۰۰ نفر رسید

به نقل از تسنیم، براساس اعلام مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان، شمار مجروحان انفجار در بندر شهید بهشتی از مرز ۷۰۰ نفر گذشت و احتمال افزایش مصدومان نیز وجود دارد، و تیم امدادی در حال بررسی هستند.

تمام مجروحان به بیمارستان‌های سطح شهر بندرعباس منتقل شده‌اند و مشکلی بابت درمان مجروحان در هیچ کدام از بیمارستان‌ها وجود ندارد و همگی در آماده‌باش کامل هستند.

همچنین به منظور تامین خود نیاز مجروحان، از استان‌های گیلان، تهران، یزد، همدان، کرمان، خراسان شمالی و اصفهان ارسال خون به بندر‌عباس انجام شده است.

موج عجیب انفجار امروز در بندر شهید رجایی

هم اکنون آخرین وضعیت بندر شهید رجایی؛ آتش سوزی همچنان ادامه دارد

فارس نوشت: از دقایقی پیش آتش به برخی کانتینر‌ها در بندر رجایی شهر رسیده و آنها درحال انفجار هستند.

ادامه دارد ..

برچسب ها: بندرعباس هرمزگان
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
رکوردرباسهمیه دیرکرد سقوط پول جمعیت فسادخودکشی اور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۶
0
2
ذخایرم رفت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۶
0
0
بعضی کارگرامیگن موشک بوده
امیر
|
Canada
|
۱۷:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۶
0
0
هرموقع در کشور اتفاق سیاسی مهمی در حال وقوع هست .... حادثه های این چنین پیش می اید.... نه نه فکر نکنید عمدی هست... ولی خب حالا.... هر جوری دوست دارید فکر کنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۶
0
0
این همه دپواونم تواین اوضاع
امروز شنبه ۰۶ ارديبهشت
امروز شنبه ۰۶ ارديبهشت
امروز شنبه ۰۶ ارديبهشت
امروز شنبه ۰۶ ارديبهشت