تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
انتقادمعاون دادستان کل کشور به نحوه سازمان دهی کودکان کار

اهمال برخی دستگاه ها در سازماندهی کودکان کار

قوانین و مقررات نسبتا قوی در این زمینه وجود دارد که صریح و شفاف است و در آن وظایف دستگاه‌های متولی نیز مشخص است اما مشکلاتی که در اجرا رخ می‌دهد باعث عقیم ماندن اجرای کامل آنها می شود.

کد خبر: ۱۸۲۵۹
۱۱:۰۳ - ۱۹ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوزـ معاون دادستان کل کشور در امور حقوق عامه گفت: برخی دستگاه‌ها به وظایف خود در رابطه با ساماندهی کودکان کار و خیابانی به درستی عمل نکرده‌اند.
به گزارش عصر تشکل به نقل از روابط عمومی دادستانی کل کشور، صبح امروز جلسه‌ای در خصوص ساماندهی وضعیت کودکان کار و خیابان در دادستانی کل کشور و با حضور نمایندگان دستگاه‌های مربوطه برگزار شد.

محمد جواد حشمتی، معاون دادستان کل کشور در امور حقوق عامه در ابتدای این جلسه اظهار کرد: موضوع جلسه امروز در خصوص کودکان کار و خیابان است که امروزه از آسیب‌های جدی در کشور محسوب می‌شود.

معاون دادستان کل کشور در امور حقوق عامه عنوان کرد: این موضوع ابعاد مختلفی دارد که آن را تشدید می‌کند، از طرف دیگر قوانین و مقررات نسبتا قوی در این زمینه وجود دارد که صریح و شفاف است و در آن وظایف دستگاه‌های متولی نیز مشخص هستند؛ اما به لحاظ مشکلاتی که در اجرا رخ می‌دهد باعث عقیم ماندن اجرای کامل آن شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه ما به عنوان یار کمکی در این موضوع ورود کرده‌ایم، گفت: با توجه به صحبت‌هایی که قبلا صورت گرفت و جلساتی که با سازمان بهزیستی در این خصوص داشتیم و مطالبه‌ای که ریاست وقت سازمان بهزیستی داشت و از جهت اینکه احقاق حق کودکان کار و خیابان یک مطالبه عمومی است، دادستان کل کشور نیز تاکید کردند که این موضوع پیگیری و از امکانات و ابزارهای لازم دستگاه‌های مربوطه در این خصوص استفاده شود.

حشمتی در ادامه افزود: آیین نامه و مصوبه دولت را در این خصوص داریم و دستگاه‌های مختلفی نیز مسئول هستند؛ اما کماکان شاهد هستیم این طرح به درستی اجرا نمی‌شود و اشکالاتی وجود دارد، لذا در این خصوص کم کاری‌هایی صورت گرفته است.

در ادامه نماینده‌های دستگاه‌های متولی به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

حشمتی در پایان و پس از استماع اظهارات نماینده دستگاه‌های متولی گفت: اکنون پس از گذشت بیش از ۱۳ سال از آیین نامه مربوط به کودکان کار، متاسفانه خیلی از دستگاه‌ها به وظایف خود به درستی عمل نکردند که این یک نقص محسوب می‌شود.

معاون دادستان کل کشور در امور حقوق عامه در ادامه اذعان کرد: سازمان بهزیستی به عنوان متولی اصلی ساماندهی این موضوع حتما باید تدابیر لازم را اتخاذ کند.

حشمتی در ادامه خاطرنشان کرد: ما به دادستان‌های استان‌های سراسر کشور اعلام خواهیم کرد تا در استان‌های خود مباحثی که در این زمینه وجود دارد با ادارات بهزیستی سراسر کشور طرح کنند تا برای حل نواقصی که وجود دارد اقدامات لازم انجام شود.

معاون دادستان کل کشور در امور حقوق عامه ادامه داد: از طرف دیگر حیطه بندی درست باید در این زمینه صورت گیرد تا حوزه‌ها مشخص و تکالیف دستگاه‌ها که در آیین نامه و در بخش‌های مختلف آمده است، تبیین شود.

وی با بیان اینکه در این موضوع توسط وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی کوتاهی صورت گرفته است تصریح کرد: این وزارتخانه باید در این زمینه خیلی جدی ورود کند و پیگیر باشد و باید به صورت جدی پاسخگو باشد.

حشمتی در ادامه با اشاره به نقش آفرینی فرهنگی صدا و سیما در این موضوع گفت: صدا و سیما به هر حال بسیار می‌تواند در این زمینه مفید واقع شود.

معاون دادستان کل کشور در امور حقوق عامه در پایان بیان کرد: بهزیستی به عنوان محور این پروژه و ما نیز به عنوان همیار در خدمت همه دستگاه‌های مربوطه هستیم تا کمک کنیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی