تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
هواشناسی ایران ۱۴ فروردین ۱۴۰۴

بارش باران و کاهش دما در نوار شمالی/ احتمال گردوخاک در مناطق غربی

سازمان هواشناسی از بارش باران در اغلب مناطق کشور و کاهش دما در نوار شمالی خبر داد. از بعد از ظهر امروز پنج‌شنبه تا شنبه احتمال وقوع پدیده گردوخاک در کشور عراق و انتقال آن به مناطق غربی کشور وجود دارد.

کد خبر: ۱۸۲۳۲۸
۱۰:۲۶ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۴

بارش باران و کاهش دما در نوار شمالی/ احتمال گردوخاک در مناطق غربی

دیدارنیوز: سازمان هواشناسی با اشاره به بارش باران در اغلب استان‌ها، اعلام کرد: از روز جمعه (فردا) در نوار شمالی کشور شاهد کاهش نسبی دما تا ۵ درجه سانتی‌گراد خواهیم بود.

پیش‌بینی کلی وضعیت جوی کشور بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد، امروز -پنج‌شنبه- برای برخی مناطق استان‌های زنجان، کردستان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، اصفهان، مرکزی، همدان، قزوین، گلستان، خراسان شمالی و خراسان رضویی، ارتفاعات استان‌های البرز، تهران، سمنان و کرمان در برخی از ساعات افزایش ابر، رگبار باران، رعد و برق وزش باد شدید موقت و در برخی نقاط نیز گردوخاک و در نقاط مستعد تگرگ پیش بینی می‌شود.

این وضعیت روز جمعه در استان‌های واقع در غرب، جنوب غرب، مرکز، شمال شرق و شرق دامنه‌های جنوبی و البرز مرکزی و روز شنبه نیز در استان‌های واقع در شمال غرب، غرب، جنوب غرب، مرکز استان‌های ساحلی خزر، اردبیل، قزوین، البرز، تهران، قم، خراسان شمالی و رضویی ادامه خواهد داشت.

همچنین روز یکشنبه در استان‌های دامنه‌های مرکزی زاگرس، ارتفاعات البرز و برخی مناطق در مرکز و روز دوشنبه در برخی نقاط شمال شرق، مرکز، ارتفاعات البرز مرکزی و شمال آذربایجان غربی شاهد بارش‌های پراکنده خواهیم بود.

لازم به ذکر است طی روز‌های جمعه و شنبه بارش‌ها در استان‌های کردستان، کرمانشاه، لرستان، زنجان، جنوب استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، شمال همدان، دامنه و ارتفاعات زاگرس مرکزی و البرز غربی شدت خواهد گرفت.

سازمان هواشناسی همچنین اعلام کرد که از جمعه تا شنبه در نوار شمالی کاهش نسبی دما تا ۵ درجه سانتی گراد پیش بینی میشود.

در این گزارش آمده است: از امروز تا یکشنبه برای غالب مناطق کشور به ویژه مناطق مرکزی، شمال غرب، غرب، جنوب غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و برخی مناطق در شمال شرق، وزش باد شدید و در نقاط مستعد نیز پدیده گردوخاک پیش بینی می‌شود.

همچنین از بعد از ظهر امروز- پنج‌شنبه- تا شنبه احتمال وقوع پدیده گردوخاک در کشور عراق و انتقال آن به مناطق غربی کشور وجود دارد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر