تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
رمضانعلی سنگدوینی، عضو کمیسیون انرژی اعلام کرد

«انرژی» مهمترین موضوع کشور است/ ۱۴۰۳ از لحاظ ذخیره‌سازی، سال خوبی نبود

رمضانعلی سنگدوینی، عضو کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید که سال ۱۴۰۳، از لحاظ ذخیره‌سازی، سال خوبی نبود و در سال جدید «انرژی» مهمترین موضوع کشور است.

کد خبر: ۱۸۲۲۲۳
۰۹:۲۵ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۴

«انرژی» مهمترین موضوع کشور است/ ۱۴۰۳ از لحاظ ذخیره‌سازی، سال خوبی نبود

دیدارنیوز: یک عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: سال گذشته از لحاظ ذخیره‌سازی، خیلی سال خوبی نبود. حالا چه در بخش صنعت و نیروگاهی و چه در بخش حمل و نقل ذخیره‌سازی خوب صورت نگرفت.

رمضانعلی سنگدوینی در گفتگو با ایلنا، درباره اینکه در سال ۱۴۰۳ مردم با چالش سخت ناترازی انرژی روبرو بودند و زمستان سختی را پشت سر گذاشتند، در سال ۱۴۰۴ ذخیره‌سازی و مدیریت انرژی باید به چه سمت و سویی برود که دیگر اتفاقات سال گذشته در این حوزه تکرار نشود، گفت: یکی از مسائل ما در سال ۱۴۰۴ بحث انرژی است که مهم‌ترین موضوع کشور به شمار می‌آید.

این عضو کمیسیون انرژی ادامه داد: باید مشاهده کرد که چه چیز‌هایی به انرژی وابسته است؛ اقتصاد کشور، صنعت کشور، پتروشیمی کشور و خدمت به کشاورزی کشور، همه به انرژی بستگی دارند؛ بنابراین به نظر من، مهم‌ترین موضوع در دستور کار مجلس و دولت، همین ناترازی انرژی است؛ من برایم سخت است که بگویم ناترازی داریم.

وی با بیان این‌که باید مساله انرژی را حتماً به صورت ویژه مورد توجه قرار دهیم و یک سری اقدامات را هرچه زودتر انجام دهیم، یادآور شد: امروز در پارس جنوبی برای فشارافزایی به مبلغ ۱۷ میلیارد دلار با ۴ شرکت اصلی ایرانی کار انجام شده است که عملاً این تقریباً ۱۷ هزار شغل مستقیم و ۵۰ هزار شغل غیرمستقیم ایجاد خواهد کرد.

سنگدوینی تاکید کرد: این سرمایه‌گذاری خوبی است و از شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی که همین شرکت‌های اصلی هستند، حتماً استفاده می‌شود. این‌ها دستاورد‌های خود ماست. به نظر من، یک مقدار دیر شد، ولی الحمدالله این کار انجام شد و باید این را حتماً پیگیری کنیم.

وی در خصوص این‌که سال گذشته مهم‌ترین چالش ما عدم نظارت بر ذخیره‌سازی سوخت بود که همان هم مشکلات زیادی را برای کشور به وجود آورد، حال امسال باید این نظارت چگونه باشد، بیان کرد: سال گذشته از لحاظ ذخیره‌سازی، خیلی سال خوبی نبود. حالا چه در بخش صنعت و نیروگاهی و چه در بخش حمل و نقل ذخیره‌سازی خوب صورت نگرفت.

این عضو کمیسیون انرژی افزود: من خدمت معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی بودم و گفته شد الحمدالله، اقدامات خوبی انجام می‌دهند که بتوانیم در ایام عید که نیازمند سوخت بیشتری هستیم دچار مشکل نشویم و از آن طرف هم ذخیره‌های نیروگاهی و صنایع اگر نیاز به سوخت دوم داشته باشند، حتما ان‌شاءالله به امید خدا کارش در حال انجام است.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها