تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...
حرمت الله رفیعی مطرح کرد

سیاست‌های غلط؛ مانعی در پیشرفت گردشگری

حرمت الله رفیعی، رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران بااشاره به کاهش رونق گردشگری به دلیل سیاست‌های نادرست دولت‌های مختلف گفت: وقتی همه عوامل علیه صنعت گردشگری باشد، نمی‌توان توقع داشت این صنعت رونق یابد.

کد خبر: ۱۸۱۷۵۲
۱۹:۲۱ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۳

سیاست‌های غلط؛ مانعی در پیشرفت گردشگری

دیدارنیوز: رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران بااشاره به کاهش رونق گردشگری به دلیل سیاست‌های نادرست دولت‌های مختلف گفت: وقتی همه عوامل علیه صنعت گردشگری باشد، نمی‌توان توقع داشت این صنعت رونق یابد.

حرمت الله رفیعی در گفتگو با ایرنا اظهار داشت: گردشگری با هر تلنگری آسیب می‌بیند، ما موانع صنعت گردشگری را داد می‌زنیم و می‌گوییم این صنعت از رونق افتاده و به رکود رسیده است. هزینه‌های سفر و اقامت در ایران گران است؛ اما نظارتی نیست و همه دولت‌ها در این زمینه دخیل هستند و نقش داشتند.

وی افزود: شرایط منطقه چندان خوب نیست و مهم‌تر از آن نرخ ارز در کشور ثبات ندارد؛ از سوی دیگر قوانین دست و پاگیری برای صنعت گردشگری در نظر گرفته شده مثلا حمل و نقل در همه جای دنیا معاف از مالیات است در صورتی که در ایران اینگونه نیست و هزینه‌های سفر را بالا می‌برد.

سیاست‌های غلط؛ مانعی در پیشرفت گردشگری

رفیعی در پاسخ به این پرسش که نقش سفر ایرانیان خارج از کشور به ایران تا چه حد در بهبود شرایط اقتصادی از جمله اشتغال پایدار و بهبود بخش‌های گردشگری ایران موثر است، گفت: ایرانیان خارج از کشور معمولا سالی یکی دو بار برای دیدن خانواده و اقوام یا سرکشی به اموال و املاک به ایران تردد دارند. آن‌ها از لحاظ مالی و علمی از سطح بالایی برخوردارند و قشر متوسط به بالای جامعه هستند که در خارج می‌توانند امورات خود را بگذرانند و اگر به ایران بیایند برای توسعه پایدار بسیار موثر است، باید شرایطی مهیا شود تا این افراد بیشتر به کشور سفر کنند.

وی افزود: ما قبلا می‌گفتیم ایران هراسی، اما الان می‌گوییم ایران گریزی. وقتی افراد در ابعاد مختلف مشکل داشته باشند، از ایران می‌روند. اگر شرایطی مهیا شود که ایرانیان خارج از کشور به خصوص نخبه‌ها نظیر دانشمندان، افرادی که در مراکز دانشگاهی تدریس می‌کنند، پزشکان و خلبانان به کشور بازگردند تغییر و ثبات بیشتری در کشور ایجاد می‌شود.

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران در پاسخ به این پرسش که رسانه‌ها تا چه حد می‌توانند در توسعه صنعت گردشگری موثر باشند، توضیح داد: در صنعت گردشگری تاثیر رسانه‌ها از عملکرد فعالان گردشگری موثرتر است، رسانه‌ها در این زمینه زحمت می‌کشند و روابط ما با آن‌ها خوب است.

رفیعی افزود: ایران هراسی ملکه ذهن دولتمردان شده و در دوره‌های مختلف این مسئله را تکرار می‌کنند وقتی آن‌ها از معایب می‌گویند خود افشای معایب است و این مسئله به ایران هراسی دامن می‌زند. در خارج به قدری در مورد ایران تبلیغات منفی شده که گردشگر‌ها می‌ترسند به کشور ما سفر کنند. وظیفه سفرا فقط کار روی معادلات سیاسی نیست؛ آن‌ها باید واقعیت‌های ایران را از طریق رسانه‌های خارجی به تصویر بکشند و در مورد ایران هراسی با رسانه‌های خارجی گفتگو کنند تا گردشگران بدانند ما در ایران با دلهره و وحشت زندگی نمی‌کنیم و خطری آن‌ها را تهدید نمی‌کند.

وی تاکید کرد: سفرای کشور‌های خارجی در ایران با من جلسه می‌گذارند و می‌پرسند چقدر می‌توانم به کشورشان گردشگر بفرستم بعد ما را در سفارتخانه‌های ایران در خارج از کشور راه نمی‌دهند. سفرا، رسانه‌ها، مسئولان و فعالان گردشگری نقش اساسی در توسعه این صنعت دارند. ۹۹ درصد گردشگر‌ها وقتی به ایران سفر می‌کنند، می‌گویند ما تبلیغات منفی زیادی درباره کشور شما شنیدیم، اما اکنون نظر ما تغییر کرده و با خاطره‌های خوب به کشورشان باز می‌گردند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی