تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

بارندگی، تاریکی و آبگرفتگی در قزوین

صدای قطرات باران در هفته‌های منتهی به پایان سال جاری در حالی شنیده می‌شود که خیابان‌های شهر قزوین با کمترین روشنایی روبرو بوده و بیشتر معابر نیز دچار آبگرفتگی شده است.

کد خبر: ۱۸۱۳۷۳
۲۱:۰۵ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۳

بارندگی، تاریکی و آبگرفتگی در قزوین

دیدارنیوز: با نزدیک شدن فصل زیبای بهار و بارش‌های زیبای آن، شهر قزوین نیازمند نگاهی کارشناسانه در مدیریت شهری و کنترل جاری شدن رواناب‌های سطحی است.

غروب زیبای اسفندماه، رایحه خوش بهار از میان قطرات باران استشمام می‌شود، اما همواره رفت و آمد شهری را نیز مختل کرده است، به خصوص در شمال شهر قزوین بیشتر معابر با آبگرفتگی روبرو بوده و چاله‌های پر آب در خیابان‌ها قامت شهروندان ایستاده در کنار خیابان را گل آلود می‌کند.

در روز‌های پایانی سال جاری به دلیل تردد بالای خودرو و ترافیک شدیدتری که در خیابان‌های شهر شاهد هستیم، باران و آبگرفتگی معابر قوز بالا قوز شده است.

از همه بدتر پایین بودن طرح روشنایی در معابر شهر قزوین است، بیشتر تیر‌های چراغ برق منطقه مینودر خاموش است و این فضای تاریک می‌تواند مترصد هرگونه تصادف و مخاطرات انسانی است.

یادمان باشد قرار است که با تاکید و همت استاندار قزوین و معاونان ایشان، امسال شهر قزوین میزبان میهمانان بیشتری نسبت به سال‌های قبل باشد و تحقق این موضوع نیازمند همکاری و دقت نظر مدیران شهری را می‌طلبد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر