تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ

این هشتاد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
زهرا بهروز آذر از ندامتگاه زنان استان تهران در قرچک بازدید کرد

چند درصد از زندانیان کشور زن هستند؟

زهرا بهروز آذر، معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده می‌گوید که زنان تنها ۳ درصد از زندانیان حاضر در کشور را تشکیل می‌دهند.

کد خبر: ۱۸۱۳۶۲
۱۷:۵۵ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۳

چند درصد از زندانیان کشور زن هستند؟

دیدارنیوز: معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه زنان تنها ۳ درصد از زندانیان حاضر در کشور را تشکیل می‌دهند، گفت: همه تلاش ما این است که باافزایش آگاهی حقایقی شهروندان و همینطور پیشنهاد اصلاح قوانین، توسعهٔ حمایت‌های اجتماعی و اجرای مجازات‌های جایگزین، شرایطی فراهم شود که زنان، به‌ویژه مادران، کمتر وارد چرخهٔ زندان شوند و در صورت محکومیت، آسیب‌های ناشی از آن به خودشان و خانواده‌شان به حداقل برسد.

زهرا بهروز آذر، از ندامتگاه زنان استان تهران در قرچک بازدید کرد. هدف از این بازدید آگاهی از مسائل و شرایط زنان حاضر در ندامتگاه و همچنین فراهم‌کردن زمینهٔ آزادی زندانیان بدهکار بود.

بهروز آذر در این دیدار ضمن گفتگو با مسئولان حاضر در ندامتگاه، از بخش‌های مختلف شامل کتابخانه، ادارهٔ اشتغال و کسب و کار، دارالقرآن و آشپزخانه بازدید به عمل آورد.

چند درصد از زندانیان کشور زن هستند؟

بهروزآذر همچنین با حضور در سالن‌های نگهداری مددجویان با ایشان گفتگو کرد و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنان قرار گرفت.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه زنان تنها ۳ درصد از زندانیان حاضر در کشور را تشکیل می‌دهند، خاطرنشان کرد: همه تلاش ما این است که باافزایش آگاهی حقایق شهروندان و همینطور پیشنهاد اصلاح قوانین، توسعهٔ حمایت‌های اجتماعی و اجرای مجازات‌های جایگزین، شرایطی فراهم شود که زنان، به‌ویژه مادران، کمتر وارد چرخهٔ زندان شوند و در صورت محکومیت، آسیب‌های ناشی از آن به خودشان و خانواده‌شان به حداقل برسد.

وی افزود: برخی از این زنان، مادرانی هستند که فرزندانشان بدون حضور مادر با مشکلات و آسیب‌های متعددی روبه‌رو می‌شوند که در آینده می‌تواند تبعات جدی برای خانواده آنان داشته باشد. به همین دلیل، باید علاوه بر حمایت از زنان زندانی، راهکار‌هایی برای کاهش تأثیرات منفی این موضوع بر خانواده‌های آنان در نظر گرفت.

زهرا بهروزآذر در پایان این دیدار، ضمن قدردانی از خدمات و تلاش‌های مسئولان سازمان زندان‌ها در قبال مددجویان، برخی مسایل مطرح شده توسط زندانیان را ناشی از اشکالات قانونی و خلأ‌های حقوقی دانست و تأکید کرد: نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و همکاری همه‌جانبه برای اصلاح قوانین و ایجاد سازوکار‌های حمایتی هستیم تا بتوانیم از ورود غیرضروری زنان به زندان جلوگیری کرده و مسیر بازگشت آن‌ها به جامعه را هموارتر کنیم.

همزمان با بازدید بهروز آذر، تعداد ۱۴ زندانی بدهکار از ندامتگاه زنان تهران آزاد شدند.

میزان بدهی این افراد بالغ بر ۵۵ میلیارد ریال بود که با اخذ تخفیف و رضایت از شاکیان و طلبکاران، پذیرش اعسار، آورده خانواده و مساعدت ستاد دیه، مرکز خدمات اجتماعی، مشارکت خیرین برای تأمین مبلغ ۴۰ میلیارد ریال زمینه آزادی این زندانیان فراهم شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، در این بازدید، ضیایی‌فر معاون سلامت، اصلاح و تربیت سازمان زندانها، حیات الغیب مدیرکل زندان‌های استان، سلیمانی مدیرکل فرهنگی تربیتی سازمان زندان‌ها، فیروزجایی معاون دادستان در امور زندان‌ها، جمیاری معاون سلامت، اصلاح و تربیت زندان‌های تهران و صغری خدادای مدیر ندامتگاه زنان استان تهران نیز حضور داشتند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی