تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محمدجعفر قائم‌پناه مطرح کرد

منابع محدود است، مجبوریم گاز صنایع‌مان را قطع کنیم!

محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور با بیان اینکه باید در فصل تابستان حدود ۴ میلیارد لیتر گازوئیل در نیرو‌گا‌های‌مان ذخیره می‌شد، گفت: متاسفانه الان مجبوریم به دلیل این‌که این گازوئیل کفاف نیروگاهای‌مان را نمی‌دهد و از طرفی گاز باید به مصارف خانگی برسد به ناچار مدیریت کنیم که برق قطع نشود و از گاز استفاده کنیم و به نیروگاه‌ها و صنایع‌مان گاز بدهیم و متاسفانه، چون منابع گازی‌مان محدود است، مجبوریم گاز صنایع‌مان را قطع کنیم.

کد خبر: ۱۸۰۹۹۶
۱۱:۲۷ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۳

منابع محدود است، مجبوریم گاز صنایع‌مان را قطع کنیم!

دیدارنیوز: معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: به هر دلیلی که مشخص نیست و در بررسی‌ها هنوز به نتیجه نرسیده‌ایم در حالیکه باید در فصل تابستان حدود ۴ میلیارد لیتر گازوئیل در نیرو‌گا‌های‌مان ذخیره می‌شد، امسال در مهرماه ما ۸۰۰ میلیون لیتر گازوئیل در نیروگاه‌ها داشتیم.

محمدجعفر قائم‌پناه در گفتگو با ایلنا، درباره این‌که گفته می‌شود وظیفه دولت بوده است که در فصل تابستان ذخیره سوخت انجام دهد تا در زمستان کشور دچار چالش نشود آیا این ذخیره‌سازی باید در دولت قبل اتفاق می‌افتاد یا در دولت چهاردهم، گفت: باید در فصل تابستان حدود ۴ میلیارد لیتر گازوئیل در نیرو‌گا‌های‌مان ذخیره می‌شد و سوخت نیروگاه‌های ما باید فقط از گاز تامین می‌شد که بتوانیم گازوئیل را در نیروگاه‌ها دخیره کنیم.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور خاطر‌نشان کرد: به هر دلیلی که مشخص نیست و در بررسی‌ها هنوز به نتیجه نرسیده‌ایم، امسال در مهرماه ما ۸۰۰ میلیون لیتر گازوئیل در نیروگاه‌ها داشتیم.

وی گفت: بنابراین متاسفانه الان مجبوریم به دلیل این‌که این گازوئیل کفاف نیروگاهای‌مان را نمی‌دهد و از طرفی گاز باید به مصارف خانگی برسد به ناچار مدیریت کنیم که برق قطع نشود و از گاز استفاده کنیم و به نیروگاه‌ها و صنایع‌مان گاز بدهیم و متاسفانه، چون منابع گازی‌مان محدود است، مجبوریم گاز صنایع‌مان را قطع کنیم. برای این‌که همه شهر‌ها سرد نشود و گاز به خاطر کاهش فشارش به همه کشور برسد مجبور هستند یک مقداری تعطیلی بدهند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها