تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
نمی‌توان صرفا وزیر اقتصاد را مقصر گرانی‌ها دانست

آصفری: استیضاح همتی هیچ گره‌ای از مشکلات مردم باز نمی‌کند/ جریانی از بیرون در حال مدیریت مجلس است

محمدحسن آصفری، نایب رئیس سابق کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس با بیان اینکه استیضاح همتی، وزیر اقتصاد هیچ گره‌ای از مشکلات مردم باز نمی‌کند، گفت: به نظر می‌رسد یک جریانی از بیرون در حال مدیریت مجلس است.

کد خبر: ۱۸۰۹۴۸
۱۷:۲۵ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۳

آصفری: استیضاح همتی هیچ گره‌ای از مشکلات مردم باز نمی‌کند/ جریانی از بیرون در حال مدیریت مجلس است

دیدارنیوز: نایب رئیس سابق کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس تاکید کرد: بنده معتقد هستم که با استیضاح وزیر اقتصاد گره‌ای از مشکلات اقتصادی کشور باز نخواهد شد و مجلس باید زمان خود را صرف ارائه طرح‌های کارشناسی کند.

محمدحسن آصفری در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اینکه استیضاح وزیر اقتصاد راه حل مشکلات نیست، بیان کرد: من اعتقاد دارم اکنون مدت کمی از فعالیت دولت چهاردهم گذشته است و کمتر از یک سال است که دولت کار خود را به شکل رسمی آغاز کرده است. طرح استیضاح وزیر اقتصاد هیچ گره‌ای از مسائل اقتصادی کشور باز نمی‌کند. مجلس به جای اینکه به دنبال استیضاح وزیر اقتصاد باشد، برای حل مشکلات اقتصادی طرح ارائه دهد.

نمی‌توان وزیر اقتصاد را مقصر همه مشکلات اقتصادی دانست

وی در ادامه اظهار کرد: مجلس باید پیش پای دولت راهکار قرار دهد تا چه اقداماتی را دولت انجام دهد تا شاهد بهبود معیشت مردم و کنترل نرخ ارز باشیم. دولت چهاردهم کار خود را تازه آغاز کرده و هنوز برنامه‌هایش را به طور کامل اجرایی نکرده است. از سوی دیگر نمی‌توان همه تقصیرات در خصوص گرانی نرخ ارز و مشکلات اقتصادی را بر دوش این دولت گذاشت.

هیچ وزیری دوست ندارد که نرخ ارز بالا برود

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حتی برخی از اقدامات خود مجلس، مصوباتی که ما در مجلس قبلی داشتیم و مسائل عرصه سیاست خارجی همه در گرانی نرخ ارز اثرگذار است. نمی‌توان صرفا وزیر اقتصاد را مقصر گرانی‌ها دانست. هیچ وزیری دوست ندارد که نرخ ارز گران شود و کالا‌های مردم گران شود.

به نظر می‌رسد یک جریانی از بیرون در حال مدیریت مجلس است

وی در ادامه تاکید کرد: از سوی دیگر متاسفانه به نظر می‌رسد که یک جریانی از بیرون در حال مدیریت مجلس است و مجلس را به سمت و سویی می‌کشد که با دولت مقابله کند. این وضعیت به مصلحت کشور نیست. من اعتقاد دارم که مجلس باید وقت خود را صرف ارائه و بررسی طرح‌هایی کند که بتواند مشکل گرانی و معیشت مردم را حل کند. مطمئنا با استیضاح وزیر اقتصاد آبی برای مردم گرم نمی‌شود.

عقلانیت حکم می‌کند مجلس مسائل را ریشه‌ای دنبال کند

وی افزود: تعدادی از نمایندگان نیز تحت تاثیر فشار فضای مجازی و فضایی که متقاضی‌های استیضاح ایجاد کرده اند، به سمت استیضاح وزیر اقتصاد رفته اند. عقلانیت حکم می‌کند که مجلس مسائل را ریشه‌ای دنبال کند نه اینکه با فشار بیرونی امضا‌های استیضاح کنندگان در مجلس بالا و پایین برود.

آصفری در پایان بیان کرد: این روال درست و اخلاقی نیست. مطمئنا استیضاح وزیر اقتصاد هیچ گره‌ای از مشکلات مردم باز نخواهد کرد و هیچ تاثیری در قیمت ارز نخواهد داشت. بایستی مجلس به دنبال چاره اصلی مشکلات اقتصادی باشد.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
اکبری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۰
0
0
اگر به فکر مردم بودن وزیران اقتصاد رو به خاطر پنج سال غارت اموال مردم در بورس استیضاح می کردن نه منافع شخصی
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر