تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
از کولاک تا رعدوبرق و تگرگ

هشدار وقوع بهمن در مناطق کوهستانی

صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: طی روز پنجشنبه نوار شمالی که به تفکیک ارتفاعات شمال غرب، ارتفاعات البرز به‌ویژه دامنه‌های شمالی و خط الرأس‌های میانی و به‌تدریج مناطق شمال شرق را شامل می‌شود، تحت تاثیر موج بارشی خواهد بود. شرایط در نواحی مذکور تا اوایل روز جمعه ادامه خواهد داشت سپس با بارش برف و وزش باد شدید، ابرناکی و مه آلود شدن، کاهش دید افقی و عمودی، کولاک و احتمال وقوع بهمن همراه خواهد شد.

کد خبر: ۱۸۰۹۲۰
۰۸:۵۷ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۳

هشدار وقوع بهمن در مناطق کوهستانی

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا وضعیت جوی مناطق کوهستانی کشور را در روز‌های پنجشنبه و جمعه (۹ و ۱۰ اسفندماه) تشریح کرد و در همین رابطه از فعالیت دو موج بارشی در نوار شمالی و نواحی جنوب خبر داد.

صادق ضیاییان درباره پیش‌بینی جوی مناطق کوهستانی کشور طی پنجشنبه و جمعه (٩ و ١٠ اسفندماه) اظهار کرد: طی این دو روز، دو موج بارشی مناطق کوهستانی واقع در نوار شمالی و نواحی جنوب را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

او در ادامه گفت: بر همین اساس طی روز پنجشنبه نوار شمالی که به تفکیک ارتفاعات شمال غرب، ارتفاعات البرز به‌ویژه دامنه‌های شمالی و خط الرأس‌های میانی و به‌تدریج مناطق شمال شرق را شامل می‌شود، تحت تاثیر موج بارشی خواهد بود.

هشدار وقوع بهمن در مناطق کوهستانی

ضیاییان ادامه داد: شرایط در نواحی مذکور تا اوایل روز جمعه ادامه خواهد داشت سپس با بارش برف و وزش باد شدید، ابرناکی و مه آلود شدن، کاهش دید افقی و عمودی، کولاک و احتمال وقوع بهمن همراه خواهد شد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اظهار کرد: موج بارشی در نواحی جنوبی در ارتفاعات کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان، در بالادست بارش برف و وزش باد شدید، ابرناکی و کاهش دید افقی و عمودی را به همراه خواهد داشت و در پایین دست رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید، رعدوبرق و تگرگ رخ خواهد داد.

پیش‌بینی جوی مناطق کوهستانی: از کولاک تا رعدوبرق و تگرگ

به گفته او سایر مناطق کوهستانی با وزش باد گاهی شدید همراه با احتمال وقوع کولاک همراه خواهد شد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: روز جمعه جوی غالبا پایدار در بیشتر مناطق کوهستانی کشور استقرار می‌یابد و وزش باد گاهی وزش باد شدید مهمترین پدیده جوی در بیشتر مناطق کوهستانی خواهد بود، اما به‌تدریج از عصر جمعه نفوذ سامانه بارشی و سرد از عرض‌های شمالی به سمت ارتفاعات البرز و شمال غرب پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان درباره وضعیت جوی ارتفاعات شمال تهران طی روز‌های پایانی هفته اظهارکرد: در این نواحی آسمانی صاف تا نیمه ابری، وزش باد گاهی شدید و بعضی ساعت‌ها افزایش ابر پیش‌بینی شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی