تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

انسان شرمنده می شود که مردم لالی در کنار دریا هستند اما مطالبه آب دارند/اولویت تمام مسئولین رفع مشکلات معیشتی مردم است

خطیب جمعه شهرستان لالی بیان کرد: انسان شرمنده می شود که مردم لالی در کنار دریا هستند اما مطالبه آب دارند.

کد خبر: ۱۸۰۶۱۶
۱۳:۲۶ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۳

حجت الاسلام و المسلمین موسوی فرد نماینده ولی فقیه در استان خوزستان و امام جمعه اهواز که این هفته به عنوان خطیب نماز جمعه در شهرستان لالی حضور یافت در سخنانی با تبریک نیمه شعبان بیان کرد: ماه های رجب و شعبان ماه های آمادگی برای ماه ضیافت الهی رمضان است لذا در این فرصت باقی مانده باید از زبان و چشم و گوش مراقبت کرد تا با قلبی پاک به استقبال ماه مبارک رمضان رفت.


وی در ادامه با اشاره به حضور مدیران استانی در لالی بیان کرد: کارهای اجرایی با مسئولین است و ما مسائل را پیگیری و انتقال می دهیم و هر چند کار اجرایی به دست ما نیست اما به طور جدی مسائل و مطالبات را پیگیری می کنیم به طوری که در شورای اداری پیش از نماز جمعه مسائل مختلف شهرستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

خطیب جمعه این هفته شهرستان لالی با اشاره به اهمیت تربیت در خانواده گفت: باید فرزندان خود را در تراز انقلاب اسلامی تربیت کنیم و خودمان را با تلاش به الگوهای مناسبی برای فرزندان تبدیل کنیم تا سربازان خوبی برای امام عصر (عج) باشند.


وی تاکید کرد:پدران و معلمان و اساتید باید فرزندان ما را در عرصه معنویت با نماز و مسائل آن آشنا کنند چرا که در این زمانه دشمن به فرزندان ما طمع کرده و با ترفند های مختلف در صدد انحراف آن ها از معنویت است.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی فرد در ادامه بیان کرد: در جلسه ای که امروز درد دل مردم را شنیدیم و مدیران کل مسائل مختلف را از نزدیک شنیدند چند اولویت از سوی مسئولیت مطرح شد.

وی تصریح کرد: انسان شرمنده می شود که مردم لالی در کنار دریا هستند اما مطالبه آب دارند لذا مقرر شد مسئولان شهرستان و استانی با برگزاری جلسات این موضوع را با کمک ما و تا حصول نتیجه مناسب پیگیری کنند.

نماینده ولی فقیه در استان خوزستان تصریح کرد: مردم لالی برای جاده مطالباتی داشتند که پیگیری خواهد شد به ویژه جاده باباروزبهان به احمد فداله که در زمان رئیس جمهور شهید هم پیگیری شد نیز به سهم خودمان دنبال خواهیم کرد.

وی در انتها به سخنان رئیس جمهور آمریکا اشاره و بیان کرد: دولتمردان با برنامه ریزی در تلاش برای رفع مشکلات هستند و اولویت تمام مسئولین رفع مشکلات معیشتی مردم است لذا این موضوع هم در دستور کار استاندار و نمایندگان و مدیران کل است که باید بیشتر به این مطالبه رهبری توجه کرد

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها