تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
چمران می‌گوید اگر شورای نگهبان تمدید ۶ماهه دوره ششم مدیریت شهری را تایید نکند مجددا در مجلس بررسی می‌شود

کمبود پارکینگ در تهران/ کرایه تاکسی برقی ۵۰ درصد بیشتر است

مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران با اشاره به کمبود پارکینگ در پایتخت و کرایه تاکسی‌های برقی گفت: اگر شورای نگهبان تمدید ۶ ماهه دوره ششم مدیریت شهری را تایید نکند، مجددا در مجلس بررسی می‌شود.

کد خبر: ۱۸۰۳۵۱
۱۲:۲۵ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۳

کمبود پارکینگ در تهران/ کرایه تاکسی برقی ۵۰ درصد بیشتر است

دیدارنیوز: رئیس شورای اسلامی شهر تهران نامه خود به شورای نگهبان را بازگویی مسائل دانست و گفت: در زمان اعلامی فرصتی برای برگزاری انتخابات نیست و اعضا نمی‌توانند درگیر انتخابات شوند. اگر شورای نگهبان تایید نکند مجددا در مجلس بررسی خواهد شد.

به نقل از سایت شهر، مهدی چمران در حاشیه سیصد و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز اعتراض هیئت تطبیق فرمانداری به برخی مصوبات شورا بررسی خواهد شد، اظهار کرد: تعدادی نرخ بهای خدمات و چند گزارش حسابرسی نیز در دستور بررسی قرار دارد.

وی با تاکید بر اینکه پارکینگ یکی از مسائل مهم شهر است و در این زمینه با کمبود مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: ساخت پارکینگ چندان به صرفه نیست که افراد سرمایه‌گذاری کنند. حاشیه خیابان‌ها متعلق به تمام مردم است و تنها متعلق به کسی که در آن محدوده مغازه‌ای دارد، نیست. اگر قیمت پارک حاشیه‌ای پایین باشد کسی به سمت ساخت پارکینگ عمومی نخواهد رفت.

چمران گفت: در سال ۸۲ در دوره دوم شورا مصوبه‌ای گذاشتیم که طبقه اول تجاری و طبقه هشتم رستوران باشد که درآمدزا باشد و عده‌ای نیز وارد عمل شدند، اما از پارکینگ‌سازی چندان استقبال نشد.

وی در مورد نرخ کرایه تاکسی‌های برقی هم یادآور شد: نرخ این تاکسی‌ها ۵۰ درصد اضافه‌تر است و این اضافه دریافت به دلیل خدمات و راحتی بیشتر مسافران است. امیدواریم افزایش این تاکسی‌ها باعث کاهش آلودگی هوا شود. اگر ۸۰۰ هزار خودروی بنزینی به برقی تبدیل شود، تاثیرگذار خواهد بود.

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه بودجه باید روز سه شنبه در دستور کار قرار بگیرد، یادآور شد: اگر به نتیجه نرسد، جلسه بیشتر از یک شیفت برگزار خواهد شد و در صورت عدم اتمام در روز چهارشنبه ادامه خواهد یافت؛ چراکه باید تا پایان بهمن لایحه نهایی شود.

وی درخصوص تحقیق و تفحص از املاک شهرداری نیز گفت: اقدامات مقدماتی به موقع طی نشده و فعلاً متوقف مانده و اگر مجدداً درخواست شود، بررسی خواهد شد.

چمران با اشاره به اینکه نامه خود به شورای نگهبان بازگویی مسائل بود، اظهارکرد: در زمان اعلامی فرصتی برای برگزاری انتخابات نیست و اعضا نمی‌توانند درگیر انتخابات شوند. البته بنده دیروز خبری در مورد عدم تایید شورای نگهبان شنیدم، اما هنوز خبر رسمی آن اعلام نشده است. اگر تایید نشود مجددا در مجلس بررسی خواهد شد و یا باید زمان آن تغییر کند یا لغو شود. تمدید ۶ ماهه تایید نشده است.

رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به این پرسش که آیا مجلس از شما برای بررسی این موضوع دعوت به عمل آورده است، تصریح کرد: این موضوع مسئله خصوصی خودمان است!

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر