تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
مدیر تیم‌های عملیاتی امداد و نجات هلال احمر عنوان کرد

آسیب دیدگی ۲۳۴ نفر در کوهستان‌ها؛ به هشدار‌ها توجه کنید

محمد حسین کبادی، مدیر تیم‌های عملیاتی امداد و نجات هلال احمر از آسیب دیدگی ۲۳۴ نفر در کوهستان‌ها در زمستان امسال خبر داد و از کوهنوردان خواست به هشدار‌ها توجه کنند.

کد خبر: ۱۸۰۲۹۱
۱۳:۲۷ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۳

آسیب دیدگی ۲۳۴ نفر در کوهستان‌ها؛ به هشدار‌ها توجه کنید

دیدارنیوز: مدیر تیم‌های عملیاتی سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت: از ابتدای زمستان امسال، ۱۴۱ مورد حادثه کوهستان ثبت شده که در این حوادث ۲۳۴ نفر دچار حادثه شده اند.

محمد حسین کبادی در توضیح بیشتر گفت: هر زمان که سازمان هواشناسی کشور، هشداری مبنی بر بارندگی‌های شدید صادر می‌کند؛ سازمان امداد و نجات نیز در این باره هشدار می‌دهد و از آماده باش نیروهایش خبر می‌دهد.

وی افزود: متأسفانه شاهد هستیم که عده‌ای از شهروندان اصلا به این هشدار‌ها توجه نمی‌کنند و مثلا در روز‌های برفی به کوهستان‌ها می‌روند و دچار حوادث مختلف می‌شوند.

آسیب دیدگی ۲۳۴ نفر در کوهستان‌ها؛ به هشدار‌ها توجه کنید

مدیر تیم‌های عملیاتی سازمان امداد و نجات هلال احمر ادامه داد: هموطنان باید این مسئله را در نظر بگیرند که حادثه ممکن است برای هر کسی رخ دهد و این تصور که حادثه برای دیگران است؛ اشتباه است.

کبادی گفت: مهم‌ترین عامل حوادث کوهستانی، عدم توجه به هشدارهاست، اگر کوهنوردان به این هشدار‌ها توجه کنند و از صعود منصرف شوند؛ اصلا هیچ حادثه‌ای رخ نمی‌دهد.

وی درباره سایر عوامل حوادث کوهستانی افزود: به همراه داشتن لباس، کفش و تجهیزات مناسب، آمادگی جسمانی لازم و گروهی که همه از لحاظ جسمی، شبیه هم باشند؛ از دیگر عواملی است که باید مدنظر قرار گیرد.

مدیر تیم‌های عملیاتی سازمان امداد و نجات هلال احمر ادامه داد: همچنین در برخی موارد شاهد هستیم که گروه‌ها به مشکل بر می‌خورند؛ اما صعود را لغو نکرده، به مسیر ادامه می‌دهند و در واقع ریسک می‌کنند که مجموع این مسائل می‌تواند فاجعه آفرین باشد.

کبادی گفت: از ابتدای زمستان امسال، ۱۴۱ مورد حادثه کوهستان ثبت شده که در این حوادث ۲۳۴ نفر دچار حادثه شده‌اند، ۱۰۵ نفر مصدوم، ۵۹ نفر به مراکز درمانی منتقل و ۵۲ عملیات فنی سخت کوهستانی انجام داده‌ایم.

وی افزود: عملیات امداد و نجات کوهستان جزو پر هزینه‌ترین عملیات‌های امداد و نجات است و استهلاک بالای نیروی انسانی و تجهیزات را در پی دارد و تیم امداد و نجات در شرایط سخت آب و هوایی که افرادی در آن گرفتار شده‌اند، باید به ارتفاعات صعود کرده و گرفتارشدگان را نجات دهند؛ به همین دلیل از کوهنوردان تقاضا می‌کنیم هشدار‌ها را جدی بگیرند و در شرایط جوی نامناسب، صعود نکنند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر