تیتر امروز

مهدی خورشیدی: برای توسعه کشور باید ابتدا ساختار اصلاح شود/ صالح اسکندری: در دوران روحانی کمترین میزان فروش نفت را داشتیم
در مناظره "مذاکرات و آینده ایران" مطرح شد:

مهدی خورشیدی: برای توسعه کشور باید ابتدا ساختار اصلاح شود/ صالح اسکندری: در دوران روحانی کمترین میزان فروش نفت را داشتیم

دیدارنیوز در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های مناظره خود با موضوع مذاکرات و آینده ایران به سراغ مهدی خورشیدی و صالح اسکندری رفت و تاثیر مذاکرات بر جامعه و آینده ایران را بررسی کرد.
سعید شریعتی: کارت‌های بازی تهران در وضعی نیست که با رویکرد اتلاف وقت به مذاکرات نگاه کند/ اراده برای رسیدن به توافق در عالی‌ترین سطح حکومت اتفاق افتاده/ تندرو‌ها با تمام صدای نخراشیده و بلندشان، پشتوانه جدی سیاسی در حکومت ندارند
یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح کرد

سعید شریعتی: کارت‌های بازی تهران در وضعی نیست که با رویکرد اتلاف وقت به مذاکرات نگاه کند/ اراده برای رسیدن به توافق در عالی‌ترین سطح حکومت اتفاق افتاده/ تندرو‌ها با تمام صدای نخراشیده و بلندشان، پشتوانه جدی سیاسی در حکومت ندارند

اصلی‌ترین دشمن توافق ایران و آمریکا در این شرایط، فقط اسرائیل و نیرو‌های نیابتی آن هستند. لذا، هرکس با این روند توافق مخالفت کرده و با هر ادعایی به دنبال به شکست منجر کردن آن باشد، صرفا به برنامه...
قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی

این هشتاد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اعتراض‌ها به قتل یک دانشجو و بی‌توجهی مسوولان

وزیر علوم: در اعتراضات کوی دانشگاه یک دانشجو به‌طور موقت بازداشت شد/ استعفای مدیریت خوابگاه دانشگاه

حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد که در جریان اعتراضات شب گذشته در کوی دانشگاه یک دانشجو به‌طور موقت بازداشت شد؛ اما ساعتی بعد آزاد شد.

کد خبر: ۱۸۰۲۸۳
۱۱:۵۶ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۳

وزیر علوم: در اعتراضات کوی دانشگاه یک دانشجو به‌طور موقت بازداشت شد

دیدارنیوز: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر اینکه آیا در جریان اعتراضات شب گذشته در کوی دانشگاه، دانشجویی بازداشت شده است، اظهار کرد: یک دانشجو به‌طور موقت بازداشت شد؛ اما ساعتی بعد آزاد شد. جز این مورد، هیچ بازداشتی دیگری در میان دانشجویان نداشتیم.

حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشست خبری امروز که در دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به حادثه قتل دانشجوی این دانشگاه بر اثر حمله زورگیران اظهار کرد: ما عزادار یک حادثه تلخ هستیم. این دانشجو مانند یکی از فرزندان من بود و بسیار تأسف‌بار است که خبر قتل عزیزی را بشنویم. از این بابت به‌شدت متأسفم.

وزیر علوم ادامه داد: در روز‌های گذشته به دلیل میزبانی سازمان همکاری اسلامی در عربستان حضور داشتم؛ اما دیشب ساعت یک و نیم بامداد به‌صورت مستقیم به محل حادثه رفتم و عمیقاً تحت تأثیر قرار گرفتم. به خانواده ایشان تسلیت عرض می‌کنم.

وی افزود: از جامعه علمی و دانشگاهی کشور عذرخواهی می‌کنم و موضوع را به‌طور جدی پیگیری خواهم کرد. از ملت شریف ایران و دانشجویان نیز صمیمانه پوزش می‌طلبم. در حکم رئیس‌جمهور آمده است که مسائل دانشگاه نباید به خارج از محیط دانشگاه کشیده شود. کسانی که خودسرانه ورود کنند و به بهانه احساس مسئولیت، نقشی ایفا کنند، قطعاً با برخورد قاطع مواجه خواهند شد و هیچ مماشاتی در این زمینه صورت نخواهد گرفت.

به گفته وزیر علوم، امروز جلساتی با نهاد‌های امنیتی برگزار شد. وزیر علوم باید پناهگاه همه دانشجویان باشد و امیدواریم این موضوع به سرانجام برسد.

وی همچنین تصریح کرد: در پلیس آگاهی، تیم ویژه‌ای برای پیگیری و دستگیری قاتلان تشکیل شده و بازپرس ویژه نیز به این پرونده رسیدگی می‌کند. مدیریت خوابگاه دانشگاه تهران نیز امروز استعفا داده است.

وزیر علوم افزود: اقدامات فوری برای ارتقای امنیت انجام شده است. امروز دو کیوسک در نقاط آسیب‌پذیر دانشگاه نصب خواهد شد و دوربین‌هایی برای تأمین امنیت معابر دانشگاه تعبیه می‌شود. همچنین در روند رسیدگی قضایی به این پرونده ورود خواهم کرد. مجدداً تسلیت عرض می‌کنم و امیدوارم دیگر شاهد چنین حوادثی نباشیم.

سیمایی صراف تأکید کرد: به رؤسای دانشگاه‌ها ابلاغ شده است که مطابق مصوبات جلسه امروز، برای تأمین امنیت خوابگاه‌ها و محیط دانشگاه اقدامات لازم را انجام دهند. مسئولیت تأمین امنیت بیرون از دانشگاه بر عهده نیروی انتظامی است و تأمین روشنایی نیز به شهرداری و شرکت توانیر محول شده است.

وزیر علوم در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا در جریان اعتراضات شب گذشته در کوی دانشگاه، دانشجویی بازداشت شده است، اظهار کرد: یک دانشجو به‌طور موقت بازداشت شد؛ اما ساعتی بعد آزاد شد. جز این مورد، هیچ بازداشتی دیگری در میان دانشجویان نداشتیم.

وی با اشاره به شرح این حادثه بیان کرد: به‌محض اعزام این دانشجو به بیمارستان، دو استاد از پزشکان حاذق دانشگاه تهران در اتاق عمل حاضر بودند؛ اما با وجود تلاش‌های گسترده، این عزیز ساعت ۷ صبح از میان ما رفت.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۷
0
0
شیوه پاسخگویی و پیگیری وزیر علوم در قیاس با حوادث مشابه، قابل تقدیر است.
امروز پنجشنبه ۰۴ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۰۴ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۰۴ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۰۴ ارديبهشت