تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
به جز تعطیل کردن و قطع برق خانه‌های مردم راه دیگری نیست؟!

تعطیلی گسترده در ایران؛ از تهران تا استان‌های دیگر +نقشه

استانداری تهران اعلام کرد: مدارس، مراکز آموزشی، ادارات و بانک‌های استان تهران به استثنای مراکز خدماتی و درمانی فردا چهارشنبه تعطیل شد.

کد خبر: ۱۸۰۱۴۳
۲۰:۲۶ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۳

تعطیلی گسترده در ایران؛ از تهران تا استان‌های دیگر +نقشه

دیدارنیوز: استان تهران و چند استان دیگر کشور به دلیل سرمای هوا و بحران انرژی تعطیل شدند.

به گزارش دیدارنیوز، در حالی که موج خاموشی و کمبود برق بار دیگر به پایتخت بازگشته است، استان‌های مختلف، از تعطیلی ادارات، بانک‌ها و مدارس در روز چهارشنبه خبر می‌دهند.

مطلب مرتبط:

قطعی برق در تهران و مشکلات فراوان برای مردم!

 

تهران:

استانداری تهران اعلام کرد: مدارس، مراکز آموزشی، ادارات و بانکهای استان تهران به استثنای مراکز خدماتی و درمانی فردا چهارشنبه تعطیل شد.

معاون استاندار تهران اعلام کرد: تمام ادارات و مدارس و دانشگاه‌های استان تهران فردا چهارشنبه تعطیل شد. سید کمال الدین میرجعفریان گفت: با عنایت به گزارش سازمان هواشناسی در خصوص ماندگاری سرما و بارش نزولات آسمانی خصوصاً برف و اینکه هفته جاری سردترین هفته طی ۱۰ سال اخیر بوده است و به لحاظ افزایش مصارف انرژی در کشور و با هدف مدیریت مصرف انرژی ومدیریت سفر‌ها فردا چهارشنبه کلیه ادارات، و موسسات و مراکز آموزش عالی و مدارس و بانک‌ها و شهرداری‌ها بغیر از مراکز امدادی و خدماتی استان تهران تماما تعطیل است.

آذربایجان شرقی: 

روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی اعلام کرد: فردا همه ادارات و مدارس آموزش عالی تعطیل است. بر اساس اعلام استانداری آذربایجان شرقی، فردا (چهارشنبه ۲۴ بهمن) تمام ادارات، موسسات دولتی، مدارس، آموزشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، کلیه شعب بانک‌ها، بیمه‌ها و شهرداری‌های استان به استثنای مراکز امدادی، درمانی و خدماتی تعطیل است.

خراسان رضوی:

همه اداره‌های دولتی، بانک‌ها و دانشگاه‌ها فردا چهارشنبه، ۲۴ بهمن تعطیل است. با توجه به تصمیم کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان، همه اداره‌های دولتی، مؤسسات عمومی، بانک‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی خراسان رضوی، به استثنای مراکز امدادی، درمانی، خدماتی و شعب منتخب بانک ها، فردا تعطیل است.

به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، آموزش در مدارس به صورت غیرحضوری خواهد بود و خدمات‌دهی در مراکز امدادی، درمانی و خدماتی به روال روز‌های عادی خواهد بود.

همدان:

مدارس استان همدان فردا چهارشنبه، ۲۴ بهمن تعطیل و آموزش‌ها غیرحضوری شد.

براساس اطلاعیه استانداری همدان با توجه به سرمای شدید، برودت هوا، یخبندان و لغزندگی سطح معابر عمومی، آموزش‌ها در تمام مقاطع تحصیلی سراسر استان، فردا در نوبت صبح و بعدازظهر به‌صورت مجازی و در بستر شبکه شاد انجام می‌شود.

بنا بر این اطلاعیه، تمام مراکز جامع سنجش آموزش توانبخشی و مداخله بهنگام نیز تعطیل است.

یزد:

فردا (چهارشنبه ۲۴ بهمن) همه مدارس، دانشگاه‌ها، ادارات، دستگاه‌های اجرایی و شعب بانک‌ها غیر از دستگاه‌های خدمات‌رسان تعطیل هستند.

دلیل این تعطیلی برودت هوا و مدیریت مصرف انرژی اعلام شده است. بر این اساس دستگاه‌های خدمات‌رسان شامل بیمارستان‌ها، اورژانس‌ها، آتش نشانی و مراکز درمانی تعطیل نیستند و خدمات‌دهی آن‌ها ادامه دارد.

مازندران:

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری مازندران از تعطیلی همه دستگاه‌های اجرایی، اداره ها، موسسات غیردولتی و بانک‌های مازندران فردا چهارشنبه ۲۴ بهمن خبر داد.

عیسی قاسمی طوسی امروز ۲۳ بهمن اظهار کرد: با تصویب کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان مازندران چهارشنبه اداره‌های مازندران تعطیل و فعالیت مدارس و مراکز آموزش عالی نیز به صورت برخط خواهد بود.

قائم مقام معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی مازندران هم درخصوص تعطیلات اداره‌های مازندران، گفت: مراکز آموزشی و اداری دانشگاه علوم پزشکی مازندران چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه تعطیل است.

خراسان جنوبی:

سخنگوی ستاد مدیریت بحران و مدیریت مصرف انرژی استان از تعطیلی همه دستگاه‌های اجرایی در روز ۲۴ بهمن خبر داد.

محمد علی آخوندی امشب (سه‌شنبه ۲۳ بهمن) با اعلام این خبر، گفت: براساس مصوبه ستاد مدیریت مصرف انرژی استان و در راستای هماهنگی با سیاست‌های مدیریتی ملی و ضرورت مدیریت مصرف گاز، کلیه ادارات دولتی، مؤسسات عمومی، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی فردا چهارشنبه ۲۴ بهمن تعطیل است.

قم:

با توجه به ورود جبهه سرما و برودت هوا، روز چهارشنبه ۲۴ بهمن‌ماه در قم تعطیل اعلام شد.

در اطلاعیه روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری قم آمده است: با عنایت به گزارش سازمان هواشناسی، مبنی بر ورود جبهه سرما و با هدف تثبیت انرژی در خطوط انتقال، دستگاه‌های اجرایی، مدارس، دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، شهرداری ها، بانک‌ها و بیمه‌های استان (به استثنای واحد‌های ذی‌ربط در مراکز درمانی، دستگاه‌های خدمات رسان، امدادی و بانک‌های کشیک) در روز چهارشنبه ۲۴ بهمن، تعطیل خواهند بود.

خراسان شمالی:

سرپرست معاونت عمرانی استانداری خراسان شمالی از تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات در روز چهارشنبه ۲۴ بهمن خبر داد.

مجتبی علوی مقدم اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی مبنی بر برودت هوا و مطابق تصمیم‌های اتخاذ شده در کارگروه مدیریت انرژی و با موافقت استاندار خراسان شمالی، فردا چهارشنبه ٢۴ بهمن، تعطیل اعلام می‌شود.

آذربایجان غربی: 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان غربی گفت: براساس مصوبه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان و مصوبه جلسه مدیریت مصرف سوخت، فردا چهارشنبه ۲۴ بهمن تمام اداره‌های دولتی، آموزشگاه‌ها، مدارس و دانشگاه‌های استان تعطیل است و فعالیت‌ها به‌صورت دورکاری و آموزش در بستر فضای مجازی خواهد بود.

امیر عباس جعفری امروز ۲۳ بهمن گفت: با توجه به کاهش دما، برودت و سردی هوا فردا چهارشنبه تمامی ادارات دولتی در استان به‌صورت دورکاری و مهدکودک ها، مدارس، آموزشگاه‌ها، و دانشگاه‌ها استان نیز غیرحضوری و آموزش در بستر فضای مجازی خواهد بود.

گلستان: 

با تصمیم کارگروه انرژی اداره‌ها، دانشگاه‌ها و مدارس گلستان فردا، چهارشنبه ۲۴، بهمن تعطیل شد.

با تصمیم کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان، موافقت استاندار و گزارش سازمان هواشناسی کشور مبنی بر برودت هوا با هدف پایداری شبکه کلیه ادارات. مدارس، نهاد‌ها سازمان‌های دولتی، آموزشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی، (به استثنای مراکز امدادی درمانی نظامی و انتظامی) در روز چهارشنبه ۲۴ بهمن، تعطیل است.

سمنان:

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سمنان گفت: تمام مدارس و مراکز آموزشی، اداره‌ها، بانک‌ها، دانشگاه‌ها و شرکت‌های دولتی و موسسات غیردولتی عمومی فردا، چهارشنبه ۲۴ بهمن تعطیل هستند.

فرج اله ایلیات امروز ۲۳ بهمن اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی سازمان هواشناسی مبتنی بر پایداری وضعیت سرما و همچنین با هدف مدیریت مصرف انرژی، فردا چهارشنبه ۲۴ بهمن همه ادارات، بانک‌ها، دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، شرکت‌های دولتی، موسسات و نهاد‌های عمومی غیردولتی استان به‌جز دستگاه‌های خدمات‌رسان تعطیلند.

گیلان:

استاندار گیلان از تعطیلی همه ادار‌های دولتی و غیر دولتی استان با هدف مدیریت ناترازی انرژی خبر داد و گفت: فردا ادارات تعطیل بوده و کلاس‌های آموزش و پرورش بصورت مجازی برگزار می‌شود.

هادی حق شناس دقایقی قبل در گفتگو با رسانه‌ها، از تعطیلی همه اداره‌های دولتی و غیر دولتی استان گیلان در روز چهارشنبه (۲۴ بهمن) خبر داد و گفت: با توجه به وضعیت جوی استان گیلان و برودت هوای صبح و سخت‌بودن شرایط برای تردد دانش‌آموزان، مدارس فردا غیر حضوری است و کلاس‌ها در فضای مجازی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به ناترازی انرژی، افزود: فردا مثل امروز همه موسسات آموزش عالی نیز تعطیل است.

استاندار گیلان با بیان اینکه در خانه ماندن دانش‌آموزان برای والدین شاغل مشکلاتی را ایجاد می‌کند، ادامه داد: برای اینکه خانواده‌ها دچار مشکل نشوند و با هدف مدیریت انرژی، فردا همه اداره‌های دولتی و غیردولتی هم تعطیل خواهد بود.

قزوین:

کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی قزوین وضعیت فعالیت مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان در روز چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه را اعلام کرد.

جواد حق‌لطفی، سرپرست معاونت عمرانی استانداری قزوین، با اشاره به برگزاری جلسه اضطراری در استانداری، اظهار کرد: با تصمیم کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی استان، فردا (چهارشنبه ۲۴ بهمن)، تمام اداره‌های دولتی، مؤسسات عمومی، بانک‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به استثنای مراکز امدادی، درمانی و خدماتی در استان تعطیل است.

زنجان:

با توجه به ادامه برودت هوا و یخبندان، اداره‌ها، دانشگاه‌ها و مدارس استان زنجان فردا تعطیل است.

طبق اعلام ستاد مدیریت بحران استان، با توجه به گزارش سازمان هواشناسی مبنی بر تداوم استقرار توده هوای سرد در استان و ادامه برودت هوا و یخبندان، براساس تصمیم ستاد مدیریت بحران استان و حسب موافقت استاندار زنجان، همه ادارات و موسسات دولتی، مدارس، آموزشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالی، شهرداری‌های استان به استثنای مراکز امدادی و درمانی و خدماتی و شعب کشیک بانک‌ها چهارشنبه ۲۴ بهمن تعطیل است.

کرمان:

روابط عمومی استانداری کرمان از تعطیلی مدارس و ادارات سراسر استان کرمان در روز چهارشنبه ۲۴ بهمن خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است: «به دلیل برودت هوا و در راستای کمک به پایداری شبکه انرژی در کشور، همه ادارات و موسسات دولتی، مدارس، آموزشگاه‌ها، دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، شعب بانک‌ها و شهرداری‌ها در سراسر استان کرمان به استثنای مراکز امدادی، درمانی و خدماتی در روز چهارشنبه مورخ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ تعطیل هستند.

ضمنا سریرستی بانک‌ها موظفند به منظور تسهیل امور بانکی شهروندان، پنج درصد شعب را فعال نگه دارند».

البرز:

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار البرز از تعطیلی ادارات و بانک‌های البرز و مجازی شدن مدارس استان در روز چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه خبر داد.

احمد افضلی شامگاه سه‌شنبه ۲۳ بهمن اعلام کرد: به علت ناترازی به وجود آمده و بر اساس مصوبه کارگروه انرژی با توجه به برودت هوای استان، روز چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه تمام ادارات دولتی و غیر دولتی، موسسات عمومی و خصوصی، دانشگاه‌ها و بانک‌ها به استثنای واحد‌های قضایی، مراکز امدادی، درمانی و خدماتی در استان تعطیل و آموزش در تمام مقاطع تحصیلی به صورت غیرحضوری خواهد بود.

افضلی با تاکید بر اینکه بانک‌های استان البرز موظف به فعال کردن و اعلام شعب کشیک خود هستند، افزود: خاموش بودن کلیه سیستم‌های گرمایشی و روشنایی در ادارات استان و مراکز مذکور از جمله مواردی است که باید در دستور کار مدیران و مسئولان قرار گیرد.

کرمانشاه:

ادارات، بانک‌ها و دانشگاه‌های استان کرمانشاه، فردا (چهارشنبه، ۲۴ بهمن) تعطیل و مدارس غیرحضوری است.

جلسه کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی استان به ریاست استاندار کرمانشاه برگزار و با توجه به ضرورت مدیریت ناترازی انرژی برق و گاز، مقرر شد: فردا (چهارشنبه) تمام ادارات و سازمان‌های دولتی- به استثنای دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی- بانک‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان تعطیل باشد.

مدارس تمام مقاطع تحصیلی استان هم غیرحضوری و در بستر شاد تشکیل خواهد شد.

اصفهان:

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از تعطیلی کلیه ادارات دولتی، موسسات عمومی، بانک‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان اصفهان به‌جز مراکز امدادی، درمانی و خدمات‌رسان در روز چهارشنبه خبر داد.

منصور شیشه‌فروش اظهار کرد: بر اساس مصوبات ستاد مدیریت استان کلیه ادارات دولتی، موسسات عمومی، بانک‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان اصفهان به‌جز مراکز امدادی، درمانی و خدمات‌رسان به دلیل ماندگاری توده هوای سرد تا اواسط هفته و مدیریت مصرف انرژی، فردا چهارشنبه۲۴ بهمن تعطیل است.

وی افزود: باتوجه به کاهش محسوس دما و ناترازی‌های حوزه تأمین انرژی در بخش گاز و برق، ستاد مدیریت بحران استان تشکیل جلسه داد؛ از هم استانی‌های گرامی در خواست داریم که نسبت به تنظیم دمای وسایل گرمایشی ساختمان‌ها بر روی دمای آسایش ۱۸ درجه سانتی‌گراد و استفاده بهینه از انرژی برق و گاز در روز‌های جاری با کاهش حداقل دو درجه سانتی گراد دمای منزل و کاهش مصارف برق در جهت تأمین پایدار گاز برای مشترکین همکاری کنند.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان بیان کرد: تمامی ادارات و اماکن دولتی موظف هستند نسبت به خاموش کردن سیستم‌های گرمایشی و موتورخانه‌ها در روز‌های تعطیل اقدام کنند.

کردستان:

با توجه به تداوم سرمای هوا و مدیریت مصرف سوخت فردا چهارشنبه ۲۴ بهمن ادارات و مدارس استان کردستان تعطیل است.

بر اساس تصمیم کارگروه استانی با عنایت به گزارش سازمان هواشناسی مبنی بر تداوم سرمای هوا و افزایش مصرف انرژی و با هدف مدیریت مصرف انرژی و مدیریت سفر‌های برون استانی، تمامی ادارات و موسسات دولتی، مدارس (مقاطع مختلف تحصیلی)، آموزشگاه ها، موسسات آموزش عالی، همه شعب بانک‌ها، بیمه‌ها و شهرداری‌های استان به استثنای مراکز امدادی، درمانی خدماتی در روز چهارشنبه مورخ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ در استان تعطیل است.

مرکزی:

در پی استمرار برودت هوا و ضرورت مدیریت مصرف انرژی، ادارات، مدارس، بانک‌ها و دانشگاه‌های استان مرکزی در روز چهارشنبه تعطیل شد.

معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به ورود توده هوای سرد به کشور و استمرار برودت هوا، ضمن تاکید مجدد بر ضرورت خاموش بودن کلیه تاسیسات حرارتی و همچنین ضرورت مدیریت مصرف بهینه انرژی و صرفه‌جویی بویژه در مصرف گاز و برق و با توجه به مصوبات جلسه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان، کلیه ادارات، موسسات عمومی، بانک‌ها، مدارس دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان (به استثنای دستگاه‌های خدمات‌رسان و مراکزی که دارای نوبت کاری و کشیک هستند با تشخیص مدیر واحد ذی‌ربط) در روز چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه، با استفاده از ظرفیت بخشنامه دورکاری تعطیل خواهند بود.

فعالیت مدارس به صورت غیرحضوری و در بستر سامانه شاد برقرار خواهد بود.

چهارمحال و بختیاری:

طی اطلاعیه‌ای از سوی استانداری چهارمحال و بختیاری کلیه ادارات و مراکز آموزشی و بانک‌های استان فردا چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه تعطیل اعلام شد.

با توجه به برودت هوا و با هدف صرفه جویی انرژی، کلیه ادارات و مراکز آموزشی و بانک‌های استان فردا چهارشنبه ۲۴ بهمن‌ماه تعطیل اعلام شد. مراکز خدماتی و امدادی مشمول این تعطیلی نیست.

کهگیلویه و بویراحمد:

مدیرکل مدیریت بحران استان کهگیلویه و بویراحمد از تعطیلی ادارات و غیر حضوری شدن مدارس این استان خبر داد.

علیرضا نیکروز در گفت و گو با ایسنا گفت: ادارات استان کهگیلویه و بویراحمد تعطیل و مدارس نیز غیرحضوری شدند. دستگاه‌های خدمات رسان، همچون گذشته خدمات رسانی کنند.

 

نقشه تعطیلی مدارس و ادارات کشور در روز چهارشنبه ۲۴ بهمن‌ماه

تعطیلی گسترده در ایران؛ از تهران تا استان‌های دیگر

ارسال نظرات