تیتر امروز

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...
گفت‌وگوی دیدار در برنامه ایرانشهر با یک تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...

دیدارنیوز در روزی که سومین دور از مذاکرات تهران و واشنگتن در شهر مسقط برگزار شد، میزبان صادق زیباکلام استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی در برنامه ایرانشهر بود.
انتظار داشتیم کمیته انضباطی برخوردی قاطع‌تر با خاطیان می‌کرد

بیانیه اعتراضی تراکتور درباره رای کمیته انضباطی

باشگاه تراکتور تبریز در اعتراض به رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در دیدار این تیم و پرسپولیس نوشت: تکرار یک نوع تخلف و حتی تشدید آن، مُهر تأییدی بر عدم بازدارندگی و ناکارآمدی ابزار‌های تنبیهی کمیته انضباطی است.

کد خبر: ۱۸۰۰۶۳
۱۱:۳۸ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۳

بیانیه اعتراضی تراکتور درباره رای کمیته انضباطی

دیدارنیوز: باشگاه تراکتور به دنبال اعلام رأی اتفاقات دیدار دو تیم پرسپولیس و تراکتور از سوی کمیته انضباطی، بیانیه‌ای جهت تنویر افکار عمومی منتشر کرد.

به گزارش دیدارنیوز، در بیانیه باشگاه تراکتور تبریز آمده است:

«کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پس از رسیدگی به پرونده اتفاقات دیدار «پرسپولیس – تراکتور» از هفته هفدهم مسابقات، حُکمی در رابطه با این پرونده صادر کرد که اگرچه در قسمت‌هایی از رأی صادره تغییر در رویکرد قضایی در قبال شعار‌های نژادپرستانه به چشم می‌خورد با این وجود با در نظرگرفتن سوابق امر و تکرار چندباره تخلف، آثار تنبیهی مرتب بر آن با قوانین و مجازات پیش بینی شده در آیین نامه‌ها، چندان تناسبی ندارد.

توهین‌ها و رفتار‌های مورد اشاره در اوایل دهه ۹۰، از همان ورزشگاه آزادی استارت زده شده و امروز با شدت بیشتری در جریان است. سال‌ها است چنین توهین‌هایی را از طرفداران منتسب به تیم مذکور می‌شنویم و هر بار مسئولان با همان فرمول حذف صدای ورزشگاه در پخش زنده و بی‌اعتنایی، روی این تخلفات آشکار سرپوش می‌گذارند. تکرار یک نوع تخلف و حتی تشدید آن، مُهر تأییدی بر عدم بازدارندگی و ناکارآمدی ابزار‌های تنبیهی کمیته انضباطی است.

اگرچه تذکر تکلیف به داور بازی‌ها جهت توقف کامل بازى در صورت مشاهده شعار‌ها و رفتارهاى نژادی و منع حضور تماشاگر در تمامی بازی‌های خانگی تا ساماندهی وضعیت کانون هواداران، اقدامى مثبت براى آینده ارزیابی می‌گردد. با این وجود، تسامح در نحوه برخورد قضایی با تخلفات محقق شده، امیدواری به توقف توهین‌های نژادی را نیز کمرنگ می‌کند و باید با ابزاری کارآمدتر داور و مسوولان برگزاری بازی را نسبت به ممانعت از تکرار اتفاقات مجاب کرد و اجرای این امر به آنان تکلیف شود.

اتفاقات ورزشگاه آزادی باعث ناراحتی و تکدر خاطر هواداران خوب تراکتور گردید و به جهت اهمیت موضوع، شایسته بود کمیته انضباطی در برخورد با چنین اتفاقاتی رویکرد جدی‌تری اتخاذ می‌کرد، لذا معتقدیم در مرحله استیناف، رأی صادره اقتضای بازنگری و توجه به موارد فوق را دارد تا بساط توهین‌های نژادی برای همیشه از ورزشگاه‌ها برچیده شود.

هرچند دستگاه قضایی با ورود به موقع به این پرونده با خاطیان قسمت بانوان برخورد‌های قانونی را انجام داده، ولی با لحاظ اینکه براساس مستندات، شعار‌های توهین آمیز از همین بخش نیز توسط هواداران تیم مقابل سر داده شد، انتظار داشتیم که کمیته انضباطی با نگاه منطقی و مبتنی بر واقعیات اتفاقات زننده، برخوردی قاطع‌تر با خاطیان داشت تا ضمن جلوگیری از تسری به سایر ورزشگاه‌ها، شاهد حرکت به سمت برگزاری بازی در فضایی پاک و به دور از فحاشی و توهین باشیم.

باشگاه تراکتور بار دیگر تأکید می‌کند که تخلفات رخ داده در ورزشگاه آزادی صرفاً در فحاشی، پرتاب اشیاء و توهین به تماشاگران منتسب به تیم میزبان خلاصه نمی‌شود. مسئولان برگزاری بازی و تیم داوری نیز با عدم اجرا و رعایت قوانین، موجبات به بار آمدن اتفاقات تلخ شدند. ناظر بازی در خالی کردن سکوی پشت نیمکت تراکتور و سکوی ورودی تونل مرتکب قصور و تقصیر شده و داور بازی نیز به تکالیف خود در مواجهه با تخلف پرتاب اشیاء و انداختن لیزر و همچنین شعار‌های قومیتی عمل نکرده است!

علاوه بر این، ابهام در امر تفاوت اعمال و اجرای قانون در تهران و شهرستان‌ها همچنان باقی است و ضمن تاکید و یادآوری برخورد سلیقه‌ای ناظر و مسئول برگزاری بازی مذکور در دیدار رفت نیم فصل اول، این سوال مطرح است که اگر اتفاقات ورزشگاه آزادی در تبریز رخ می‌داد، رای کمیته انضباطی همین بود؟ قطعا که چنین نبود.

نکته قابل تأمل دیگر، ادعای کذب باشگاه متخلف میزبان در خصوص تعداد و میزان مصدومیت هواداران است که واقعیت را وارونه جلوه‌گر کرده‌اند. اکثریت تعداد ۳۲ نفر مصدوم ادعایی باشگاه پرسپولیس در آن روز تاسف بار، براساس گزارشات اورژانس و عوامل حاضر در ورزشگاه، از هواداران تراکتور بودند و ظاهراً مسئولان باشگاه خاطی از نجابت مدیران و هواداران تراکتور سو استفاده کرده و در جایگاه قاضی قرار گرفته‌اند و حکم صادر می‌کنند.

در پایان با در نظر گرفتن اینکه کمیته انضباطی در خصوص بخشی از شکایت باشگاه که متوجه عوامل اجرایی مسابقه است. اثباتا یا نفیا اظهار نظر ماهوی ننموده است؛ لذا قبل از ارسال پرونده به کمیته استیناف، رسیدگی و اتخاذ تصمیم در کمیته انضباطی نسبت به بخش مغفول واقع شده مورد انتظار است.»

مطلب مرتبط:

اعتراض باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی

رای دیدار جنجالی پرسپولیس و تراکتور؛ جریمه میلیاردی و دو فصل بدون تماشاگر!

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت