تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
امان زاده عضو کمیسیون کشاورزی مجلس می‌گوید تولید و واردات برنج در کشور کمبود ندارد

گرانی برنج در بازار حاصل چیست؟/ وزارت جهاد جلوی دلال‌ها را بگیرد

عبدالغفور امان زاده، عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس در خصوص افزایش قیمت برنج در بازار گفت: در حال حاضر تولید و واردات برنج در کشور کمبود ندارد و این افزایش در بازار حاصل احتکار است. افراد سودجو وضعیت فعلی را در بازار برنج ایجاد کرده اند.

کد خبر: ۱۷۹۸۶۶
۱۰:۵۶ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۳

گرانی برنج در بازار حاصل چیست؟/ وزارت جهاد جلوی دلال‌ها را بگیرد

دیدارنیوز: امان زاده عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: در حال حاضر تولید و واردات برنج در کشور کمبود ندارد و این افزایش در بازار حاصل احتکار است، افراد سودجو وضعیت فعلی را در بازار برنج ایجاد کرده اند.

عبدالغفور امان زاده، عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گفتگو با رسانه خانه ملت، در خصوص افزایش قیمت برنج در بازار، گفت: حمایت از تولید داخل و کشاورزان داخلی وظیفه ذاتی وزارت جهاد کشاورزی است، در واردات برنج تاخیر صورت گرفت و می‌توان بخشی از افزایش قیمت را حاصل چنین اتفاقی دانست، اما این موضوع دلایل دیگری نیز دارد.

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه سودجویان و دلال‌ها نقش پررنگی در افزایش قیمت برنج دارند، عنوان کرد: در حال حاضر تولید و واردات برنج در کشور کمبود ندارد و این افزایش در بازار حاصل احتکار است. افراد سودجو وضعیت فعلی را در بازار برنج ایجاد کرده اند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه وزارت جهاد کشاورزی با ابزار‌های در اختیار باید افزایش قیمت برنج در بازار را تعدیل کند، عنوان کرد: مبارزه کردن با دلالان که بازار را در اختیار دارند زمان بر است و باید هرچه سریع‌تر اقدامات لازم از سوی وزارت جهاد کشاورزی انجام شود. برنج تولید داخل با توجه به نیاز بازار صادر نشده و از سوی دیگر تعداد کشاورزانی که محصول خود را انبار کرده اند بسیار کم است و عمده آن‌ها با توجه به نیاز مالی که دارند مجبور به فروش محصول هستند.

وی با تاکید بر اینکه افزایش قیمت برنج باتوجه به شرایط تولید و واردات توجیه ندارد و کنترل بازار مدیریت بیشتر وزارت جهاد کشاورزی را می‌طلبد، عنوان کرد: برای اولین بار در راستای حمایت از تولید داخل در شورای قیمت گذاری قیمت برنج را تعیین کردیم.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد