تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
کریستیانو رفت و آمد، ولی فیلتر‌ها پابرجاست ..

رونالدو و دوباره سیم‌کارت بدون فیلتر!

نکته‌ای که حضور رونالدو و دیگر ستاره‌های النصر در ایران را می‌تواند دوباره در بوته آزمایش بگذارد، اتفاقات فرافوتبالی است. یکی از همان‌ها همین بحث فیلترینگ شبکه‌های مجازی در ایران است که پیش‌تر، خاصه زمانی که ورزشکاران روس به ایران آمده بودند، حسابی خبرساز شد. برای بار نخست، بحث ارائه سیم‌کارت به رونالدو و هم‌تیمی‌هایش تبدیل به چالش مهمی شد.

کد خبر: ۱۷۹۸۶۱
۰۹:۴۹ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۳

رونالدو و دوباره سیم‌کارت بدون فیلتر!

دیدارنیوز: النصر عربستان در شرایطی به همراه ستاره‌هایش قرار است به ایران بیاید که هنوز شبکه‌های اجتماعی در ایران فیلتر است.

النصر عربستان که بعد از حضور کریستیانو رونالدو تبدیل به قطبی جدید در فوتبال آسیا شده، قرار است به زودی به ایران سفر کند. این تیم ۲۹ بهمن باید در ورزشگاه آزادی رودرروی پرسپولیس قرار بگیرد تا دو تیم، آخرین بازی‌شان در مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا را برگزار کنند.

شاید دومین سفر رونالدو به ایران

این بازی درحالی قرار است برگزار شود که هنوز به طور قطعی مشخص نیست رونالدو به ایران بیاید یا خیر. النصر ۴ روز قبل و بعد از بازی با پرسپولیس ۲ دیدار حساس در لیگ عربستان دارد و شاید سرمربی این تیم تصمیم بگیرد کریستیانو را از سفر به ایران معاف کند. البته اگر این تیم بخواهد برای آخرین بخت‌هایش جهت صدرنشینی در لیگ نخبگان بجنگد، آن وقت ضریب حضور کریستیانو در ایران بالاتر می‌رود. اگر چنین شود، فوق ستاره پرتغالی دنیای فوتبال برای دومین بار راهی تهران می‌شود.

بار نخست برای رونالدو کم اتفاقات عجیب و غریب رخ نداد؛ از رویداد‌های فرودگاه گرفته تا اتفاقات هتل اسپیناس، همگی برای او اوقات خاصی را رقم زد. ضمن اینکه کیفیت چمن ورزشگاه آزادی هم به حدی بد و فاجعه بود که کریس تصمیم گرفت به جای جنگیدن و دویدن، در آن بازی تابستانی، در این ورزشگاه بیشتر قدم بزند و بعد ایران را ترک کند.

رونالدو و دوباره سیم‌کارت بدون فیلتر!

دوباره سیمکارت بدون فیلتر

نکته‌ای که حضور رونالدو و دیگر ستاره‌های النصر در ایران را می‌تواند دوباره در بوته آزمایش بگذارد، اتفاقات فرافوتبالی است. یکی از همان‌ها همین بحث فیلترینگ شبکه‌های مجازی در ایران است که پیش‌تر، خاصه زمانی که ورزشکاران روس به ایران آمده بودند، حسابی خبرساز شد. برای بار نخست، بحث ارائه سیم‌کارت به رونالدو و هم‌تیمی‌هایش تبدیل به چالش مهمی شد. آن روزها، عزت الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی و گردشگری وقت گفته بود رونالدو باید «ایتا» و «بله» نصب کند؛ «برخی می‌گویند رونالدو به ایران بیایند تکلیف سیم کارتش چه می‌شود؟ فکر می‌کنند ما در جیب خود سیم کارت آزاد داریم به رفقای خود می‌دهیم. چنین امکانی نداریم فعلا فقط به خبرنگاران چنین سیم‌کارتی داده‌ایم. اگر رونالدو به ایران بیاید باید سکو بله و ایتا را نصب کرده و با خانواده و دوستان خود تماس بگیرد و به آن‌ها بگوید این سکو‌ها را نصب کنند و از آن‌ها استفاده کند خیلی هم دلش بخواهد این کار را بکند.»

همان اظهارات کافی بود تا فضای مجازی حسابی به هم بریزد و بسیاری اظهارات وزیر گردشگری را مورد نقد قرار دهند. در نهایت، ولی مشخص شد که به بازیکنان النصر، در بدو ورود به ایران، سیم‌کارت‌های بدون فیلتر اهدا شده است. این موضوعی بود که رضا درویش، مدیرعامل پرسپولیس، به آن صحه گذاشت و گفت: «چند تیم می‌آیند و بازیکنانشان می‌گویند اینجا اینترنت وجود ندارد و حتی به بازیکنانی که می‌خواهیم پیغام می‌دهند و می‌گویند اینترنت نداریم. حالا ما صحبت کردیم که به تعداد اعضای تیم النصر اینترنت نامحدود بدهند.»

رونالدو رفت و آمد، ولی فیلتر‌ها پابرجاست

حالا نزدیک به یک سال و اندی پس از آن اتفاقات و در شرایطی که دولت جدید وعده رفع فیلتر داده، به نظر می‌رسد که دوباره باید به رونالدو و رفقایش سیم‌کارت بدون فیلتر اهدا شود. در دولت کنونی و با رایزنی فراوان فقط فیلتر واتس‌اپ برداشته شده و سایر شبکه‌های مجازی که دست بر قضا، مورد استفاده ستاره‌های النصر هستند، فیلتر مانده‌اند. شاید نیاز به یک سال دیگر هم باشد که النصری‌ها یا عربستانی‌ها در رفت و آمدی دیگر، نیاز به دریافت سیم‌کارت بدون فیلتر نداشته باشند؛ البته شاید.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی