تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ورود سامانه گسترده بارشی به کشور

هشدار پلیس راه؛ مراقب شرایط نامساعد جاده‌ای باشید

سرهنگ احمد کرمی اسد، رییس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به ورود سامانه گسترده بارشی به کشور، به عموم مسافران و رانندگان هشدار داد که مراقب تغییرات شدید جوی و شرایط نامساعد جاده‌ای باشند.

کد خبر: ۱۷۹۸۴۶
۱۹:۴۳ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۳

هشدار پلیس راه؛ مراقب شرایط نامساعد جاده‌ای باشید

دیدارنیوز: رییس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به گزارش هواشناسی مبنی بر ورود سامانه گسترده بارشی به کشور، به عموم مسافران و رانندگان هشدار داد که مراقب تغییرات شدید جوی و شرایط نامساعد جاده‌ای باشند.

به نقل از پلیس راه راهور فراجا، سرهنگ احمد کرمی اسد روز چهارشنبه اظهار کرد: بر اساس پیش‌بینی هواشناسی، از امروز (چهارشنبه) تا اواخر هفته آینده شاهد تغییرات شدید جوی شامل بارش برف و باران، وزش باد شدید، کولاک یخبندان و مه‌گرفتگی در اکثر معابر کشور به ویژه جاده‌های کوهستانی، گردنه‌ها و مناطق سردسیر خواهیم بود.

وی با اشاره به پیش‌بینی بارش شدید برف در محور‌های کوهستانی استان‌های گیلان، مازندران، زنجان، قزوین و اردبیل، تاکید کرد: این شرایط می‌تواند خطرات بسیاری را برای رانندگان و مسافران حین تردد در جاده‌ها ایجاد کند.

سرهنگ کرمی اسد از تمامی رانندگان خواست که پیش از آغاز سفر حتما از سلامت فنی خودرو به ویژه سامانه بخاری، برف‌پاکن، زنجیر چرخ، لاستیک‌های یخ‌شکن و دیگر تجهیزات ایمنی زمستانی اطمینان حاصل کنند.

ممنوعیت تردد خودرو‌های فاقد تجهیزات ایمنی

رییس پلیس راه راهور فراجا اظهار کرد: ماموران پلیس راه از تردد وسایل نقلیه فاقد زنجیر چرخ در تمامی جاده‌های کوهستانی و برف گیر کشور جلوگیری خواهند کرد.

سرهنگ کرمی اسد با اشاره به اینکه نیرو‌های پلیس راه با همکاری اداره راهداری اقدام به اعمال محدودیت‌های ترافیکی و هدایت خودرو‌ها در معابر برف گیر و مه آلود خواهد کرد، بر استفاده از چراغ مه‌شکن و چراغ‌های جلو (نور پایین) و همچنین رعایت فاصله طولی مناسب در هنگام عبور از مسیر‌های کوهستانی و برف گیر تاکید کرد.

پیش‌بینی مسیر‌های جایگزین

به گفته رییس پلیس راه راهور فراجا، در صورت انسداد برخی جاده‌ها و مشکلات ناشی از شرایط جوی، پلیس راه اقدام به پیش‌بینی مسیر‌های جایگزین خواهد کرد تا ترافیک و خطرات احتمالی کاهش یابد و در راستای امدادرسانی به مسافران در راه‌مانده و تسهیل عبور و مرور، تعامل و هماهنگی با استان‌های همجوار نیز در دستور کار قرار دارد.

سرهنگ کرمی اسد گفت: در جاده‌های کوهستانی و برفی، حتی کوچک‌ترین تغییرات جوی می‌تواند منجر به بروز حادثه شود، لذا رانندگان باید با رعایت سرعت مطمئنه، از حرکت در مسیر‌های خطرناک خودداری کنند.

وی به رانندگان توصیه کرد که از انجام سفر‌های غیرضروری در این شرایط جوی پرهیز کنند و در صورت ضرورت، تجهیزات ایمنی را به همراه داشته باشند.

سرهنگ کرمی اسد افزود: پلیس راه به جدیت نظارت بر وضعیت جاده‌ها را ادامه خواهد داد و در صورت بروز هرگونه مشکل، آماده ارائه خدمات به مسافران و رانندگان است.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی