تیتر امروز

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی

این هشتاد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
توی این «کوچه» به دنیا اومدیم
دیدار از برگزاری بزرگترین فستیوال ایران گزارش می‌دهد

توی این «کوچه» به دنیا اومدیم

خبر رسید فستیوال "کوچه" که قرار بود با تائید وزیر فرهنگ برگزار شود، با مخالفت امام جمعه بوشهر تعطیل شد اما طولی نکشید که خبر آمد، بوشهر میزبان دوست داران فستیوال "کوچه" است.
دلفی: وزارت خارجه باید درصدد راهی برای دخیل کردن اروپا در مذاکرات باشد/ شروع مذاکرات کارشناسی، گام مهمی در پیشبرد گفت‌و‌گو‌ها خواهد بود/ تلاش مذبوحانه تندرو‌ها برای اثربخشی بر مذاکرات در حال کاهش است
سفیر پیشین ایران در فرانسه در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح کرد

دلفی: وزارت خارجه باید درصدد راهی برای دخیل کردن اروپا در مذاکرات باشد/ شروع مذاکرات کارشناسی، گام مهمی در پیشبرد گفت‌و‌گو‌ها خواهد بود/ تلاش مذبوحانه تندرو‌ها برای اثربخشی بر مذاکرات در حال کاهش است

برقراری ارتباط در خصوص روند مذاکرات تهران و واشنگتن با اروپا، بخصوص سه کشور اروپایی که در برجام سهیم بودند، امر مهمی بوده و همچنین تماس با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپایی-که پیش‌تر و در جریان...
سید محسن موسوی زاده در دیدار با معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

پیگیری مشکل بازنشستگی ۳۵۰ کارگر گروه ملی/ اجرای فاز دوم فولاداکسین مهم است

نماینده مردم اهواز، حمیدیه، باوی و کارون در مجلس شورای اسلامی بر لزوم حل مشکلات گروه ملی صنعتی فولاد و بازنشستگی ۳۵۰ نفر از کارگران این مجموعه تاکید کرد.

کد خبر: ۱۷۹۷۸۷
۱۹:۴۲ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳

سید محسن موسوی‌زاده بر لزوم حل مشکلات گروه ملی صنعتی فولاد ایران و بازنشستگی ۳۵۰ نفر از کارگران این مجموعه تاکید و اظهار کرد: با رفع این مسائل، بسیاری از مشکلات کارگران حل خواهد شد.

وی با اشاره به دیدار با علی بندپی، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، افزود: در این دیدار مسائل مختلف مربوط به گروه ملی صنعتی فولاد ایران مطرح شد. یکی از مهم‌ترین مشکلات، وضعیت بازنشستگی ۳۵۰ نفر از کارگران این مجموعه است که نیازمند رسیدگی فوری است.

موسوی‌زاده ادامه داد: طبق قانون، کارگرانی که در مشاغل سخت و زیان‌آور مشغول به کار هستند باید به‌طور ویژه تحت پوشش قرار گیرند. در این راستا، اگر این مشکلات حل شود، مسائل مربوط به بازنشستگی این ۳۵۰ نفر نیز به‌طور قابل‌توجهی برطرف خواهد شد.

وی همچنین در نامه‌ای به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به پیگیری فاز دوم پروژه فولاد اکسین اشاره و خاطرنشان کرد: این پروژه از اهمیت بالایی برای استان خوزستان برخوردار است و پیگیری‌های لازم برای اجرایی شدن فاز دوم آن انجام شده است. اجرای این فاز می‌تواند بخشی از مشکلات اقتصادی استان را حل کند و شرایط بهتری برای کارگران فراهم آورد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۰۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها