تیتر امروز

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...
در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

راه‌اندازی کارزار «درخواست تحویل کارت‌های اعتباری معیشت و خسارت آزادگان سراسر کشور»

کارزار درخواست تحویل کارت‌های اعتباری معیشت و خسارت آزادگان سراسر کشور راه‌اندازی شده و تا نهم اسفندماه در جریان است.

کد خبر: ۱۷۹۷۶۱
۱۳:۴۴ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳

راه‌اندازی «کارزار درخواست تحویل کارت‌های اعتباری معیشت و خسارت آزادگان سراسر کشور»

دیدارنیوز-سرویس سبک زندگی: کازرار «درخواست تحویل کارت‌های اعتباری معیشت و خسارت آزادگان سراسر کشور» در پلتفرم مستقل جمع‌آوری امضا «کارزار» راه‌اندازی شده و تا نهم اسفندماه در جریان خواهد بود.

در این کارزار که خطاب به سعید اوحدی، رئیس بنیاد شهید و به امضای آزادگان سراسر کشور با هشتگ «خسارت معیشت آزادگان» تنظیم شده، آمده.

ریاست محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران
جناب مهندس اوحدی

با سلام و احترام.
بدین وسیله به استحضار می‌رساند که با توجه به شرایط سخت و نابسامان اقتصادی و درمانی، و همچنین آسیب‌های شدید روحی و جسمی که قشر آزادگان، همان کهنه‌سربازانی که در سال‌های دشوار دفاع مقدس، با تحمل سخت‌ترین شرایط در اسارتگاه‌های دشمن بعثی برای حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی و حراست از این آب و خاک ایثارگری کردند، از آن رنج می‌برند، درخواست داریم که تدابیر لازم برای حمایت بیشتر از این عزیزان اتخاذ شود؛ لذا از جنابعالی تقاضا داریم که نسبت به صدور و تحویل کارت‌های اعتباری معیشت و خسارت، به آزادگان گرامی اقدام فرمایید. این اقدام، علاوه بر کمک به تأمین نیاز‌های اساسی این قشر شریف و کاهش بخشی از مشکلات فعلی آنان، گامی موثر در تقویت بنیان‌های نظام جمهوری اسلامی خواهد بود.
آزادگان، به‌عنوان پایه‌های مستحکم این نظام و نماد صبر، شجاعت و ایستادگی، شایسته حمایت‌های بیشتری هستند تا قدردانی از فداکاری‌های آنان به بهترین نحو ممکن محقق شود. بدون تردید، این اقدام ارزشمند، ضمن بهبود شرایط معیشتی آزادگان، باعث دلگرمی بیشتر ایشان و خانواده‌های ایثارگرشان خواهد شد و برکات مادی و معنوی بسیاری را نیز برای کشور عزیزمان به همراه خواهد داشت.

امید است که با همت و درایت جنابعالی و دیگر مسئولان محترم، گامی بلند در راستای رفع مشکلات و تحقق مطالبات به‌حق آزادگان برداشته شود.
با آرزوی توفیق الهی برای شما و همه خدمتگزاران این مرز و بوم


با احترام و سپاس فراوان
آزادگان سراسر کشور

 

گفتنی است که مشارکت در این کارزار از طریق این لینک امکان‌پذیر است.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر
امروز يکشنبه ۰۲ آذر