تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
در مراسم افتتاح بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان پروژه‌های وزارت راه مطرح شد

رئیس‌جمهور: کار‌ها با جدیت در حال پیگیری است

مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری گفت: افتتاح ۱۲۰ هزار میلیارد تومان پروژه در وزارت راه، نشان می‌دهد کار‌ها با جدیت در حال پیگیری است.

کد خبر: ۱۷۹۷۵۳
۱۲:۲۴ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳

رئیس‌جمهور: کار‌ها با جدیت در حال پیگیری است

دیدارنیوز: رئیس جمهور با اشاره به افتتاح ۸۲ هزار و ۵۹۰ واحد مسکونی شهری و روستایی با ارزش بیش از ۷۴ هزار میلیارد تومان، ۲ هزار و ۲۹۶ پروژه در حوزه حمل و نقل، با اعتباری بالغ بر ۵۲ هزار میلیارد تومان و ۸۵ پروژه در زمینه هواشناسی با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان، گفت: افتتاح این حجم از پروژه نشان می‌دهد که عزیزان ما در وزارت راه و شهرسازی به طور جدی و با قدرت پیگیر کار‌ها هستند.

مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز سه‌شنبه در مراسم «افتتاح و بهره‌برداری از بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان پروژه‌های وزارت راه و شهرسازی» با قدردانی از همه کسانی که در برگزاری این مراسم حضور داشتند، اظهار داشت: اقدام بزرگی صورت گرفته و در مجموع ۱۲۰ هزار میلیارد تومان پروژه در بخش‌های مسکن، حمل و نقل و هواشناسی امروز به بهره‌برداری رسید.

رئیس جمهور با اشاره به افتتاح ۸۲ هزار و ۵۹۰ واحد مسکونی شهری و روستایی با ارزش بیش از ۷۴ هزار میلیارد تومان، ۲ هزار و ۲۹۶ پروژه در حوزه حمل و نقل، با اعتباری بالغ بر ۵۲ هزار میلیارد تومان و ۸۵ پروژه در زمینه هواشناسی با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان، افزود: افتتاح این حجم از پروژه نشان می‌دهد که عزیزان ما در وزارت راه و شهرسازی به طور جدی و با قدرت پیگیر کار‌ها هستند.

پزشکیان همچنین از دولت‌های گذشته که این پروژه‌ها در دوره آن‌ها آغاز شده و همه کسانی که در جریان احداث آن‌ها مشارکت داشته‌اند قدردانی کرد و گفت: با یاد و نام خدا از مسئولان می‌خواهم که این پروژه‌ها را رسما افتتاح کنند و امیدوارم خداوند ما را یاری کند تا در خدمتگزاری به مردم شریف و بزرگوار ایران اسلامی شرمنده نشویم.

وزیر راه و شهرسازی نیز در ابتدای این مراسم با اشاره به افتتاح حجم عظیم پروژه‌هایی که امروز افتتاح می‌شوند، تصریح کرد: برخی از این پروژه‌ها از چند دهه آغاز شده و مردم مدت‌ها چشم‌انتظار افتتاح آن‌ها بوده‌اند که امروز به بهره‌برداری می‌رسند.

فرزانه صادق مالواجرد در ادامه با اشاره به برنامه‌های دولت چهاردهم در زمینه تامین زمین و ساخت مسکن، با بیان اینکه در انتخاب اراضی مناسب برای شهرسازی و ساخت مسکن، دقت و وسواس زیادی به خرج داده می‌شود، از رونمایی از ۱۰ طرح جامع شهری در ۵ ماه سپری شده از آغاز فعالیت این دولت و الحاق در مجموع ۴ هزار و ۴۰۰ هکتار زمین کارشناسی شده به محدوده‌های شهری برای ساخت مسکن خبر داد.

وی همچنین برنامه‌های دولت برای اصلاح نقاط حادثه‌خیز در جاده‌های کشور را تشریح کرد و گفت: اگر چه هنوز نرخ تلفات تصادفات جاده‌ای بسیار بالاست، اما توانسته‌ایم نرخ تلفات در تصادفات جاده‌های بین شهری را از بیش از ۱۳ هزار نفر سال گذشته به حدود ۱۱ هزار نفر کاهش دهیم.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها