تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
هواشناسی پایتخت

هشدار نارنجی؛ کاهش دما و بارش برف و باران در تهران

طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، بارش برف، باران، پدیده مه، وزش باد شدید موقتی، گاهی کولاک برف و کاهش دما از اوایل روز آینده دوشنبه (۸ بهمن‌ماه) آغاز می‌شود و تا صبح سه‌شنبه (۹ بهمن‌ماه) ادامه خواهد داشت.

کد خبر: ۱۷۹۲۶۱
۱۶:۲۷ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۳

هشدار نارنجی؛ کاهش دما و بارش برف و باران در تهران

دیدارنیوز: اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به بارش برف و باران و کاهش دما تا ۸ درجه سانتیگراد هشدار داد و ضمن تشریح وضعیت جوی، به افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا در مناطق پرتردد و صنعتی از سه‌شنبه (۹ بهمن‌ماه) اشاره کرد.

اداره کل هواشناسی استان تهران با اعلام هشدار سطح نارنجی از فعالیت سامانه بارشی در تهران به‌ویژه مناطق شمالی و ارتفاعات خبر داد.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران بارش برف، باران، پدیده مه، وزش باد شدید موقتی، گاهی کولاک برف و کاهش دما از اوایل روز آینده دوشنبه (۸ بهمن‌ماه) آغاز می‌شود و تا صبح سه‌شنبه (۹ بهمن‌ماه) ادامه خواهد داشت.

لغزندگی معابر و جاده‌ها به‌ویژه در مسیر‌های کوهستانی و گردنه‌ها مه و محدودیت دید، گاهی کولاک برف، وزش باد شدید به‌ویژه در مناطق غربی و جنوبی و ارتفاعات و احتمال خسارت به سازه‌های موقت و داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و شکستن درختان کهنسال، انباشت برف در بعضی مناطق شمالی به‌ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات، احتمال رخداد صاعقه و در نقاط مستعد بارش تگرگ، خطر لغزش و سقوط سنگ و رانش زمین در نواحی کوهستانی، بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها، کاهش محسوس دما به‌طور میانگین ۴ تا ۸ درجه سانتیگراد همچنین ماندگاری هوای سرد و یخبندان در سطح زمین، وزش سوزباد در مناطق کوهستانی به‌ویژه در ارتفاعات بالادست، خطر یخ‌زدگی تاسیسات و لوله‌های آبرسانی و رادیاتور خودرو‌ها افزایش مصرف حامل‌های انرژی از آثار این مخاطره است.

بر همین اساس احتیاط در سفر‌ها و همراه داشتن زنجیر چرخ به ویژه در مسیر‌های کوهستانی و گردنه‌ها عدم تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیما‌های آموزشی و بالگرد، پرهیز از کوهنوردی و صعود خطر ریزش بهمن و سرمازدگی، استفاده از شن و نمک در خیابان‌ها و جاده‌ها، مهیا بودن دستگاه‌های برف روب، آمادگی راهداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی و امدادی محافظت و استفاده از ضدیخ در رادیاتور خودرو‌ها و تاسیسات آبی پوشش لوله‌های آبرسانی فضای باز و مدیریت حامل‌های انرژی به‌ویژه گاز و برق توصیه اداره کل هواشناسی استان تهران است.

در هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

آلودگی و کاهش کیفیت هوا در نواحی پرتردد و صنعتی

همچنین اداره کل هواشناسی استان تهران بر پایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی وضعیت جوی استان تهران امروز (۷ بهمن‌ماه) تا صبح فردا دوشنبه آسمانی صاف تا قسمتی ابری، در نواحی پرتردد و صنعتی همراه با غبار محلی و کاهش کیفیت هوا را نیز پیش‌بینی کرده است.

از ظهر سه شنبه (۹ بهمن‌ماه) تا روز پنجشنبه (۱۱بهمن‌ماه) آسمان صاف تا قسمتی ابری و در نواحی پرتردد و صنعتی با افزایش تدریجی غبار محلی و کاهش کیفیت هوا پیش بینی شده است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، توچال با کمینه دمای ۱۱- درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۸ بهمن‌ماه) ابری و غبار صبحگاهی، در بعضی ساعت‌ها بارش باران و وزش باد با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۷ درجه سانتیگراد و طی سه‌شنبه (۹ بهمن‌ماه) با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور