تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
عضو کمیسیون بهداشت مجلس می‌گوید فروش غیرقانونی واکسن، موضوع جدیدی نیست

کیاسری: دغدغه‌های مردم را افزایش ندهیم/ سازمان غذا و دارو باید پاسخگو باشد

عالیه زمانی کیاسری، عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فروش غیرقانونی واکسن، موضوع جدیدی نیست و سازمان غذا و دارو هشدار ندهد؛ پاسخگو باشد، گفت: امیدواریم روزی برسد که با انجام اقدامات مؤثر و نظارت‌های دقیق و مقتدرانه به گونه‌ای گام برداریم که دغدغه‌های مردم را افزایش ندهیم و سلامت عمومی کشور بیشتر از پیش تأمین شود.

کد خبر: ۱۷۹۲۱۷
۱۹:۳۶ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳

کیاسری: دغدغه‌های مردم را افزایش ندهیم/ سازمان غذا و دارو باید پاسخگو باشد

دیدارنیوز: عضو کمیسیون بهداشت مجلس در واکنش به هشدار سازمان غذا و دارو در مورد فروش غیرقانونی واکسن گارداسیل در برخی مطب‌ها با بیان اینکه سال‌ها است شاهد این موضوع هستیم، گفت: برخی متخصصان زنان در مطب‌های خود اقدام به فروش واکسن می‌کنند بدون آنکه نظارت‌های لازم انجام شود؛ سازمان غذا و دارو نباید در این رابطه هشدار دهد بلکه باید پاسخگو باشد، فرافکنی نکند و پیگیری جدی و مسئولانه برای پیشگیری و جلوگیری از چنین تخلفاتی داشته باشد.

به نقل از رسانه خانه ملت، عالیه زمانی کیاسری در واکنش به فروش غیرقانونی واکسن گارداسیل در برخی مطب‌ها و هشدار سازمان غذا و دارو نسبت به این موضوع، گفت: سازمان غذا و دارو به عنوان نهاد متولی نظارت بر غذا و دارو در کشور، مسئول کنترل کیفیت و نظارت بر تولید، واردات، عرضه و مصرف دارو‌ها و واکسن‌ها است و این سازمان باید مطمئن شود که تمامی محصولات از نظر کمی و کیفی مطابق استاندارد‌ها هستند و به دست مصرف‌کنندگان نهایی می‌رسند.

وی افزود: با این حال، در بعضی مواقع شاهد فروش غیرقانونی واکسن‌ها و دارو‌های کمیاب در بازار هستیم که این مشکل به ویژه در شهرستان‌ها مشاهده می‌شود و در برخی موارد ممکن است دارو در تهران موجود، اما در مناطق دیگر کشور دسترسی به آن محدود باشد بنابراین شناسایی و گزارش صحیح تعداد و نوع دارو‌های کمیاب امری حیاتی است.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس دوازدهم، با بیان اینکه موضوع فروش غیرقانونی واکسن موضوع جدیدی نیست، تصریح کرد: سال‌ها است شاهد چنین مسائلی هستیم و گزارش‌هایی وجود دارد که نشان می‌دهد برخی متخصصان زنان در مطب‌های خود اقدام به فروش واکسن می‌کنند بدون آنکه نظارت‌های لازم انجام شود و این امر از جنبه‌های مختلف نشان‌دهنده ضعف نظارت سازمان غذا و دارو است، چرا که این سازمان مسئولیت نظارت فعالانه و مؤثر بر تمام حلقه‌های تولید، واردات، عرضه و مصرف دارو‌ها و واکسن‌ها را بر عهده دارد.

زمانی کیاسری یادآور شد: اگر سازمان غذا و دارو هشدار می‌دهد که چنین مواردی وجود دارد، این سوال مطرح می‌شود که چرا نظارت‌های آن به اندازه کافی فعال و مؤثر نبوده است تا از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کند؛ مسئولیت این سازمان نباید تنها به اعلام هشدار محدود شود، بلکه باید پاسخگو باشد، فرافکنی نکند و پیگیری جدی و مسئولانه برای پیشگیری و جلوگیری از چنین تخلفاتی داشته باشد؛ این نظارت باید با همکاری دیگر نهاد‌های وزارت بهداشت از جمله حوزه‌های بازرسی و حراست، انجام شود تا تمام مراحل کنترل و نظارت به درستی انجام شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در نهایت، نیاز به نظارت مستمر و مقتدرانه بر تمامی مراحل عرضه و مصرف دارو و واکسن در کشور احساس می‌شود و این نظارت‌ها باید بر اساس بازخورد‌های دقیق و فعالانه‌ای که از وضعیت موجود به دست می‌آید، صورت گیرد و در غیر این صورت، نه تنها از مسئولیت‌ها شانه خالی کرده‌ایم، بلکه می‌توانیم شاهد بروز مشکلات بیشتر و افزایش نگرانی‌های مردم باشیم؛ امیدواریم روزی برسد که با انجام اقدامات مؤثر و نظارت‌های دقیق و مقتدرانه به گونه‌ای گام برداریم که دغدغه‌های مردم را افزایش ندهیم و سلامت عمومی کشور بیشتر از پیش تأمین شود.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها