تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
رئیس‌جمهور می‌گوید در دیدار با اقشار مردم، آن‌ها ناراضی بودند و گلایه داشتند

پزشکیان: فرقی نمی‌کند زن باشید یا مرد/ به جای پرونده‌سازی و سنگ‌اندازی همصدا شویم

مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری با بیان اینکه فرقی نمی‌کند که زن باشید یا مرد؛ هر کس صالح‌تر باشد، بهتر است گفت: به جای اینکه با هم دعوا کنیم برای یکدیگر پرونده درست کنیم و سنگ جلوی راه یکدیگر بیندازیم، باید دست به دست هم بدهیم و سنگ‌ها را برداریم و به سمت رفتن به قله همصدا شویم.

کد خبر: ۱۷۹۱۰۱
۱۸:۲۳ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳

پزشکیان: چرا خوزستان با این همه منابع دچار گرفتاری‌هاست؟

دیدارنیوز: رئیس‌جمهور درجمع فعالان اقتصادی استان خوزستان گفت: متاسفانه امروز شاهد ناترازی در حوزه‌های مختلف و مشکلاتی در ساختار هستیم که وارث آن هستیم و تولید کننده آن نبوده ایم، اما همه تلاش خود را برای اصلاح آن و رفع مشکلات انجام خواهیم داد.

«مسعود پزشکیان» که در سومین سفر استانی دولت وفاق ملی به منظور انجام سفری ۲ روزه به استان خوزستان سفر کرده است، در دومین برنامه سفر خود در جمع فعالان اقتصادی استان خوزستان، گفت: در دیدار با اقشار مردم، آن‌ها ناراضی بودند و گلایه داشتند، در این نشست هم فعالان اقتصادی گلایه دارند، معتقدم با تفویض اختیارات به استان‌ها بخش زیادی از مشکلات موجود قابل حل است.

رئیس جمهور با بیان اینکه چرا خوزستان با این همه نعمت و منابع سرشار طبیعی دچار این گرفتاری‌ها است، گفت: امروز خدمت دهنده و خدمت گیرنده هر دو ناراضی هستند و این اتفاق عجیبی است، اما قول می‌دهم که تلاش خواهیم کرد مشکلات شما را حل کنیم و برای همین اینجا هستیم.

پزشکیان با اشاره به اینکه درباره بکارگیری نیرو‌های انسانی از قومیت‌ها و جنسیت‌های مختلف، آنچه از دستمان برمی‌آمد را انجام دادیم، گفت: اکنون باید بر روی اختیارات استان‌ها، مشارکت‌های خصوصی و دولتی و تصمیم گیر در استان‌ها اقدام کنیم.

وی خطاب به فعالان اقتصادی استان افزود: آنچه شما به عنوان مشکلات مطرح کردید قابل حل است و نیاز نیست برای حل مشکلات به تهران انتقال داده شود. باید با مدیران نحوه واگذاری اختیارات به استان‌ها و نظارت بر آن‌ها را عملیاتی کنیم.

رئیس‌جمهور در ادامه با تاکید بر اینکه صنعتگر زمانی متقی است که کالایی بی عیب و نقص تولید کند و سرِ مصرف کننده کلاه نگذارد، گفت: تقوا یعنی اینکه معلم، علم، مهارت، باور و اعتقاد به کشور و سرزمین را در دانش‌آموز شعله‌ور کند و بیاموزد.

وی افزود: عرب، ترک، لر و بختیاری و هر قومیتی اگر کار را درست‌تر انجام دهد، حق با اوست همانگونه که خداوند در قرآن می‌فرماید، فرقی نمی‌کند که زن باشید یا مرد؛ هر کس صالح‌تر باشد، بهتر است.

پزشکیان با تاکید بر اینکه هر آنچه از مشکلات به دولت مربوط است را حل خواهیم کرد و در این راه اختیاراتی که لازم است به استان‌ها ارایه خواهیم کرد، گفت: تلاش می‌کنیم از تمام ظرفیت‌های استان بدون توجه به قومیت و جنسیت و تنها براساس تقوا، توانمندی و تخصص استفاده کنیم. تلاش خواهیم کرد که مشکلات موجود استان را حل کنیم، با کمک شما این کار را انجام خواهیم داد.

وی گفت: نیت همه ما باید خدمت به مردم عزیز کشورمان باشد. خدا را شاهد می‌گیرم که به هیچ وجه در خودم احساس برتری نسبت به شخص دیگری را ندارم، حال که مسئولیتی دارم اگر بتوانم مشکلی را حل کنم فردا روز قیامت خواهم توانست جواب خدا را بدهم اگر نتوانم، گرفتار هستم.

پزشکیان خاطرنشان کرد: ما باید بتوانیم مشکلاتمان را حل کنیم. کشور ما، لیاقت مردم ما و سرزمین ما، چشم اندازی است که مقام معظم رهبری تعیین کرده‌اند ما باید در منطقه بهترین شویم و می‌توانیم این کار را انجام دهیم

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: به جای اینکه با هم دعوا کنیم برای یکدیگر پرونده درست کنیم و سنگ جلوی راه یکدیگر بیندازیم، باید دست به دست هم بدهیم و سنگ‌ها را برداریم و به سمت رفتن به قله همصدا شویم انشاءالله با کمک شما و کمک مردم عزیز می‌توانیم این راه را برویم.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
0
0
اینقدرصورت مسئله پاک شده تودنیا اینجاشده سقوط همه ارزشها واجباروسقوط
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها