تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
در پیام یک تسلیت تاکید شد

قالیباف: نهاد‌های امنیتی ابعاد ترور قضات را بررسی کنند

در پی ترور خونین دو قاضی در تهران، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی از نهاد‌های امنیتی خواست تا ابعاد این حادثه را بررسی کنند.

کد خبر: ۱۷۸۸۶۷
۱۹:۳۹ - ۲۹ دی ۱۴۰۳

قالیباف: نهاد‌های امنیتی ابعاد ترور قضات را بررسی کنند

دیدارنیوز: رییس مجلس شورای اسلامی با تسلیت شهادت دو قاضی دیوان عالی کشور بر لزوم بررسی دقیق ابعاد حادثه توسط نهاد‌های امنیتی و انتظامی و کمیسیون‌های قضایی و حقوقی و امنیت ملی مجلس تاکید کرد.

متن پیام تسلیت محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس در پی شهادت حجت‌الاسلام علی رازینی و حجت‌الاسلام محمد مقیسه قضات دیوان عالی کشور به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

وقوع حادثه ناجوانمردانه و تروریستی که منجر به شهادت قضات شریف و خدوم دیوان‌عالی‌کشور، حجت‌الاسلام و المسلمین شیخ علی رازینی رییس شعبه ۳۹ و حجت‌الاسلام و المسلمین شیخ محمد مقیسه رییس شعبه ۵۳ این دیوان، موجب تأسف و تأثر گردید.

شهید گرانقدر رازینی از رزمندگان دفاع مقدس و از چهره‌های خدمتگزار در مسئولیت‌های متعدد از جمله نمایندگی مجلس خبرگان رهبری، ریاست دادگاه ویژه روحانیت، ریاست دیوان عدالت اداری، ریاست سازمان قضایی نیرو‌های مسلح و از قضات انقلابی و شجاع قوه قضاییه بود که پیش از این نیز در یک حادثه ترور به فیض جانبازی نائل آمده بود و شهید مقیسه نیز از رزمندگان دوران دفاع مقدس بود که در مناصب قضایی و رسیدگی به پرونده‌های مبارزه با جرائم علیه امنیت ملی و اخلال‌گران نظم و اقتدار کشور کارنامه‌ای درخشان داشت.

این خادمان ملت پیش‌تر نیز بار‌ها مورد تهدید، سوءقصد و مجروحیت از سوی تروریست‌های کوردل قرار گرفته بودند، اما هیچگاه از تعهد و وظیفه خویش نسبت به تحقق آرمان‌های عدالت‌خواهانه نظام جمهوری اسلامی نکشیدند.

لازم است نهاد‌های امنیتی و انتظامی به فوریت نسبت به بررسی ابعاد این حادثه اقدام کنند. همچنین کمیسیون‌های قضایی و حقوقی و امنیت ملی مجلس نیز با بررسی‌های لازم، گزارشی از آن را به نمایندگان ملت ارائه کنند.

ضمن عرض تسلیت به پیشگاه حضرت، ولی عصر ارواحناله الفدا، مقام معظم رهبری، مردم رشید ایران، مجموعه خدوم قوه قضاییه و خانواده‌های معزز شهیدان، برای ارواح طیبه شهدای والامقام علو درجات و رضوان‌الهی و برای مجروحین شفای عاجل و سلامتی را از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.»

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر