تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مجتبی یوسفی، نماینده مجلس اعلام کرد

رشد ۸ درصدی امکان‌پذیر است

مجتبی یوسفی، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی معتقد است که رشد ۸ درصدی با توجه به موقعیت‌های بی‌بدیل ایران امکان‌پذیر است.

کد خبر: ۱۷۸۴۹۲
۱۱:۲۱ - ۲۲ دی ۱۴۰۳

رشد ۸ درصدی امکان‌پذیر است

دیدارنیوز: عضو هیات رئیسه مجلس معتقد است که موقعیت بی‌بدیل جغرافیای ایران، دارا بودن ۷ درصد منابع معدنی جهان و رتبه یک ذخایر نفت و گاز، دارا بودن سرمایه انسانی، همسایگی با ۱۵ کشور داری ۶۰۰ میلیون جمعیت، توانمندی نخبگان در حوزه‌های مختلف ازجمله عوامل دستیابی در این رشد ۸ درصدی به شمار می‌آیند بنابراین فقط باید روش مدیریتی را در کشور اصلاح و از ظرفیت نخبگان استفاده کنیم.

مجتبی یوسفی در گفتگو با رسانه خانه ملت با اشاره به بیانات اخیر رهبر انقلاب مبنی بر اینکه «رشد ۸ درصدی امکان‌پذیر است» به عوامل تاثیرگذار در تحقق این مهم اشاره کرد و گفت: طبق علم مدیریت مانع محدود و نیاز‌ها نامحدود است، اما مسئله اصلی توان مدیریت است به همین دلیل مسئولان باید در مواجه با مردم، صاحبان کسب و کار، نخبگان و شرکت‌های تولیدی سیاست‌ها و قوانین را با کمک همین افراد اجرا کنند.

نماینده مردم اهواز و باوی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دیگر بیانات مقام معظم رهبری، افزود: ایشان همیشه در مواجه با سران قوا و مسئولان تاکید کرده‌اند؛ اولا مردم را ناامید نکنید و ثانیا قانون را اجرا کنید و درصورتی یک مسئولیتی را بپذیرید که توان انجام وظایف آن را داشته باشید، اما برخی از مسئولان می‌گویند؛ رشد ۸ درصدی امکان‌پذیر نیست و اگر شما می‌‎توانید در این جایگاه قرار گرفته و آن را محقق کنید.

وی معتقد است: موقعیت بی‌بدیل جغرافیای ایران، دارا بودن ۷ درصد منابع معدنی جهان و رتبه یک ذخایر نفت و گاز، دارا بودن سرمایه انسانی، همسایگی با ۱۵ کشور داری ۶۰۰ میلیون جمعیت، توانمندی نخبگان در حوزه‌های مختلف ازجمله عوامل دستیابی در این رشد ۸ درصدی به شمار می‌آیند.

وی به اهمیت اشتراکات فرهنگی، مذهبی، سنتی با کشور‌های همسایه در دستیابی این مهم در دستیابی به این هدف اشاره کرد و گفت: همچنین ما در بسیاری از علوم از نانو تا علم هسته‌ای، سلول‌های بنیادی و... جزء کشور‌های برتر جهان هستیم، اما نتوانستیم توانمندی نخبگان را در عرصه صنعتی به درستی به کار بگیریم.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی مطرح کرد: هر فردی در هر سمتی مردم را ناامید کند به یقین در زمین دشمن بازی می‌کند، البته باید روش‌های مدیریتی را در کشور اصلاح کرد و از ظرفیت نخبگان برای حل مشکلات استفاده کرد.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۲
0
0
این مملکت ثروت خدادادی دارد انچه راندارد مدیرومسئول ونماینده متخصص وکاربلداست قراربودسال 1404کشوراول منطقه باشیم ا گرشانس بیاریم افغانستان ازآخراول نشه ازته جدول اول میشیم
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها