تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
مظفری‌زاده می‌گوید چرا تیم میهمان بیش از میزبان جریمه شده است؟

اعتراض تراکتور به حکم کمیته انضباطی؛ بی‌سابقه و بحث برانگیز است

سعید مظفری‌زاده، مدیرعامل باشگاه تراکتور از اعتراض رسمی این باشگاه به حکم صادره از سوی کمیته انضباطی خبر داد و گفت: حکمی علیه باشگاه تراکتور صادر شده که بی‌سابقه و بحث برانگیز است؛ چرا که جریمه در نظر گرفته شده برای تیم میهمان بسیار سنگین‌تر از حکم تیم میزبان است.

کد خبر: ۱۷۸۳۴۳
۲۱:۲۲ - ۱۸ دی ۱۴۰۳

اعتراض تراکتور به حکم کمیته انضباطی؛ بی‌سابقه و بحث برانگیز است

دیدارنیوز: مدیرعامل باشگاه تراکتور از اعتراض رسمی باشگاه به حکم صادره از سوی کمیته انضباطی خبر داد.

سعید مظفری‌زاده در گفتگو با رسانه باشگاه تراکتور، اظهار داشت: علی‌رغم احترام خاصی که برای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال قائل هستیم. اما حکمی علیه باشگاه تراکتور صادر شده که بی‌سابقه و بحث برانگیز است؛ چرا که جریمه در نظر گرفته شده برای تیم میهمان بسیار سنگین‌تر از حکم تیم میزبان است.

وی ادامه داد: تراکتور امسال فصل خوبی را پشت سر می‌گذارد و در کورس قهرمانی قرار دارد. چرا در هفته‌های پایانی که تیم به حمایت هواداران نیاز دارد، از حضور آنان محروم شود؟ این موضوع شائبه برانگیز است.

مظفری‌زاده گفت: حکم محرومیت تیم مقابل در فصل بعدی اجرا خواهد شد. پس مطابق آن حکم محرومیت تراکتور نیز باید در فصل آتی اجرا شود.

وی خاطرنشان کرد: باشگاه تراکتور به صورت رسمی به حکم صادره اعتراض کرده و امیدواریم کمیته استیناف در خصوص این رأی تجدید نظر کند تا تراکتور و هوادارانش متضرر نشوند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر