تیتر امروز

آژیر خطر در اسرائیل/ فعال‌شدن پدافند در تهران/ ترور احمدی‌نژاد تکذیب شد/ انهدام پهپاد در قم
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

آژیر خطر در اسرائیل/ فعال‌شدن پدافند در تهران/ ترور احمدی‌نژاد تکذیب شد/ انهدام پهپاد در قم

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
رئیس گروه مدیریت بیماری‌های منتقل از آب و غذا وزارت بهداشت اعلام کرد

تعطیلی مدارس به دلیل «شپش» صحت ندارد

محمد زینلی، رئیس گروه مدیریت بیماری‌های منتقل از آب و غذا وزارت بهداشت گفت: شایعه تعطیلی مدارس به دلیل شیوع شپش صحت ندارد.

کد خبر: ۱۷۸۱۶۳
۱۰:۰۹ - ۱۶ دی ۱۴۰۳

تعطیلی مدارس به دلیل «شپش» صحت ندارد

دیدارنیوز: رئیس گروه مدیریت بیماری‌های منتقل از آب و غذا وزارت بهداشت می‌گوید: شایعه تعطیلی مدارس به دلیل شیوع شپش صحت ندارد. این آلودگی نه یک عفونت است و نه بیماری بلکه یک آلودگی قابل کنترل است، بنابراین نیازی به تعطیلی مدارس نیست.

محمد زینلی در گفتگو با ایرنا افزود: آلودگی به شپش موضوعی رایج است که در مقاطع خاصی از سال، به‌ویژه از مهرماه با بازگشایی مدارس، بیشتر مشاهده می‌شود.

زینلی درباره اینکه تعطیلی مدارس تهران به دلیل شیوع شپش صحت دارد؟، گفت: خیر، تعطیلی مدارس به دلیل شیوع شپش حقیقت ندارد. این آلودگی نه یک عفونت است و نه بیماری، بنابراین نیازی به تعطیلی مدارس نیست. آلودگی به شپش موضوعی رایج است که در مقاطع خاصی از سال، به‌ویژه از مهرماه با بازگشایی مدارس، بیشتر مشاهده می‌شود. این آلودگی به‌ویژه در مدارس ابتدایی و متوسطه اول، به دلیل تجمعات و شرایط خاص، گزارش می‌شود.

آیا شیوع شپش امسال بیشتر از سال‌های گذشته بوده است؟، زینلی در پاسخ گفت: مطابق گزارشاتی که از مناطق مختلف کشور داریم، شیوع امسال تفاوت قابل توجهی با سال‌های گذشته ندارد. این گزارشات عمدتاً از مراکز تجمعی مانند مدارس، ندامتگاه‌ها و آسایشگاه‌ها به صورت متوالی دریافت می‌شود و نشان می‌دهد که وضعیت فعلی هم مشابه سال‌های پیشین است.

از خانواده‌ها می‌خواهیم با آگاهی و بدون نگرانی با این موضوع برخورد کنند. شپش نه یک بیماری است و نه یک عفونت، بلکه یک آلودگی قابل کنترل است. با رعایت اصول بهداشتی، استفاده از وسایل شخصی و درمان به موقع می‌توان از این آلودگی پیشگیری کرد و محیطی عاری از شپش برای خود و فرزندانمان ایجاد کرد. خانواده‌ها در صورت مشاهده علائم، فوراً به پزشک مراجعه و درمان را آغاز کنند. امیدوارم با همکاری خانواده‌ها و مدارس بتوانیم این مشکل را به حداقل برسانیم.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد